Jaké jsou požadavky na hloubku v gpc? To samé jako ipf akorát to víc pouštěj?
Jinak síla fakt brutální a vůbec nechápu čim to zvedáš??? kdyby jsi měl nějaké krátké končetiny, tak to ještě člověk pochopí ale spíš mi připadáš jak klasickej pavouk.
mimochodem jak jsi vysokej?
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Presne tak, fakt nechapem. Este aj ten divny postoj je taky rozcapeny ze si ani moc nepomozes chrbtom. S takou vahou na chrbte by u mna prichadzal do uvahy iba jediny smer. Smer dole :D potom by uz miesto nehody iba ohradili policajnou paskou haha
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Jaké jsou požadavky na hloubku v gpc? To samé jako ipf akorát to víc pouštěj?
Jinak síla fakt brutální a vůbec nechápu čim to zvedáš??? kdyby jsi měl nějaké krátké končetiny, tak to ještě člověk pochopí ale spíš mi připadáš jak klasickej pavouk.
mimochodem jak jsi vysokej?
good lift je ve všech federacích když máš nejhornější bod stehna (u kyčle) níž než horní část kolena... u těch 210 chyběly tak 2-3cm myslím a i když je podmínka stejná, tak je pravda, že v IPF jsou přísnější...
zvedám to přece mejma ohromnejma svalama mám celkem silnej střed těla+hamstringy a zadek, takže mrtvola a dřep mi jdou i když vypadám jak kostlivec
na výšku mám tuším necelých 180cm
seeya: no jo, někomu jdou dřepy, někomu zase něco jinýho na mrtvolách by jsi mi natrhnul prdel a byl bych akorát pro smích a těch cviků kde by jsi mně totálně zesměšnil (hláška pro cmeniho) je určitě většina
Já bych nechtěl brzdit vaše nadšení, tak to berte jako konstruktivní kritiku.
Tohle někdo vážně považuje za dřep? : ( Pokud by jsi to chtěl brát liftersky, tak to absolutně není možný uznat a pokud by jsi to jel kvůli svalovému rozvoji, tak jen těžko dosáhneš protažení svalu s následně chtěnou kontrakcí.
Možná by nebylo od věci zahodit ego, ubrat váhy a dát regulérní dřepy.
chtěl bych vidět tvůj dřep naširoko... zase tak o moc by hlubší nebyl, ono tě totiž kyčle tak hluboko nepustěj samozřejmě bezpochyb ta hloubka není dobrá a musím to zlepšit, ale níž jak o nějakých cca 6-9cm než tohle se stejně nedostanu i kdybych šel nejníž co bych mohl... jinak většinou to chodím hloubš... u 210 a 200 sem ale v ten okamžik myslel, že už jsem dostatečně dole a nakonec sem nebyl
s7RanG napsal:
Pokud by jsi to chtěl brát liftersky, tak to absolutně není možný uznat a pokud by jsi to jel kvůli svalovému rozvoji, tak jen těžko dosáhneš protažení svalu s následně chtěnou kontrakcí.
sice by to nejspíš neuznali, ale pár cm dolů a už jo... co se týče protažení svalu a kontrakci, tak na to řeknu jediný... progress mám relativně slušnej, síla jde nahoru, váha pomalu taky (to je dobře, kdyby to šlo moc rychle stejně bych to musel brzdit abych se vešel do váhovky...) takže jsem spokojenej
s7RanG napsal:
Možná by nebylo od věci zahodit ego, ubrat váhy a dát regulérní dřepy.
tady je jenom pro tvoje ujasnění video o tom co je regulérní dřep... očividně v tom máš docela guláš, protože od regulérních dřepů jsem zase tak moc daleko nebyl...
tvá konstruktivní kritika byla přijata, ale vzhledem k tomu, že jsem tu několikrát psal, že si jsem vědom nedostatečný hloubky, tak byla docela zbytečná
Tak u maximálek dejme tomu, že se ta hloubka někdy nepovede, ale ani v té sérii se 150kg by se jich s dobrou vůlí nenapočítala ani polovina.
Nemyslím to zle, málokdo tady na fóru dá 2,5xBW, navíc v tvém věku asi vůbec nikdo.
Spíš to ber jako takovou otázku k zamyšlení, jestli se tímto stylem cvičení neblížíš mílovými kroky do ordinace chiropraktika.
Tak u maximálek dejme tomu, že se ta hloubka někdy nepovede, ale ani v té sérii se 150kg by se jich s dobrou vůlí nenapočítala ani polovina.
Nemyslím to zle, málokdo tady na fóru dá 2,5xBW, navíc v tvém věku asi vůbec nikdo.
Spíš to ber jako takovou otázku k zamyšlení, jestli se tímto stylem cvičení neblížíš mílovými kroky do ordinace chiropraktika.
jak jsem psal... zapracuju na tom btw. kdo je to chiropraktik?
Moc neverim, ze na tom zapracujes, kdyz ses presvedcenej o tom,, kde chces soutezit a vis, ze tahle hloubka ti asi bude stacit a take touha pridavat vahu na cinku bude silnejsi nez ubrat a pracovat na technice
Jinak u tech 150 jsem cekal, ze to po te 210ce bude litat jak papir a bude tam alespon nejaka hloubka, ale od zacatku to vypadalo, ze ti to dava poradne zabrat a jeste vetsina opakovani byly takovy jakysi paskvily. Ja 210 jeste nedrepnu, ale kdyz jsem naposledy daval 10x150 tak to bylo vyrazne hlubsi mnohem lehci
Ja jsem ten posledni, kdo by mel v tomhle nekoho poucovat, ale pokazde kdyz vidim tvoje videa, tak prvni co me napadne je, kdy se neco posere
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Moc neverim, ze na tom zapracujes, kdyz ses presvedcenej o tom,, kde chces soutezit a vis, ze tahle hloubka ti asi bude stacit a take touha pridavat vahu na cinku bude silnejsi nez ubrat a pracovat na technice
Jinak u tech 150 jsem cekal, ze to po te 210ce bude litat jak papir a bude tam alespon nejaka hloubka, ale od zacatku to vypadalo, ze ti to dava poradne zabrat a jeste vetsina opakovani byly takovy jakysi paskvily. Ja 210 jeste nedrepnu, ale kdyz jsem naposledy daval 10x150 tak to bylo vyrazne hlubsi mnohem lehci
Ja jsem ten posledni, kdo by mel v tomhle nekoho poucovat, ale pokazde kdyz vidim tvoje videa, tak prvni co me napadne je, kdy se neco posere
určitě na tom zapracuju... i kdyby to stačilo na závody, tak ale v tréninku budu jezdit určitě níž na technice pracuju, ale s nižší váhou už mám techniku troufnu si říct pěknou... někdy přidám taky něco z lehčího tréninku, když dávám furt jenom videa z těžkých tréninků, tak hloubka i technika je samozřejmě horší... třeba včerejší rozcvička, to byla paráda
u těch 150 sem čekal že to bude lehčí a hlavně jsem x serii před tím měl bandáže a jak jsem je najednou sundal tak to najednou bylo od spodu neuvěřitelně těžký... kdybych předtím šel třeba jedničky bez bandáží, tak by to tam aspoň ze začátku určitě lítalo líp a jestli jsi dal 10x150 bez bandáží, tak s bandážema bys 210 měl dát určitě...
a brzo se to celý dost změní... domu budu chodit dřepy a mrtvoly už jenom do dynamiky a techniky a těžký trénink budu chodit v novým boru, v "oddílovým" fitku, takže dřepy budou z monoliftu, kde se budu moct víc zaměřit na techniku a při mrtvole s činkou budu moct házet jak budu chtít
přidám rovnou i dnešní zdlouhavý zápis
neděle 24.1. -odpočinek
sila tam je (ale vždy sa o teba bojím, že to video bude posledné...), ale drep by neuznali v akejkoľvek federácii, ale to vieš, teda omielaš dookola, že to vieš, ale aj tak si ešte nikdá netrafil hĺbku
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
sila tam je (ale vždy sa o teba bojím, že to video bude posledné...), ale drep by neuznali v akejkoľvek federácii, ale to vieš, teda omielaš dookola, že to vieš, ale aj tak si ešte nikdá netrafil hĺbku
tak tak hloubku trefuju často, ale to co sem dávám se vždycky nějak posere a hloubka nevyjde
Ono koľkokrát aj pár cm hlbší drep uberie niekoľko desiatok kg, tak je vždy lepšie napísať, že som to "netrafil" a celý šťastný v bandoch na trest stiahnutý si do denníčka zapíšem 210 drep
Ale myslím že nemá zmysel to tu veľmi rozoberať, niektorí ľudia (ako napríklad ja) si aj tak budú robiť vždy všetko po svojom
Ono koľkokrát aj pár cm hlbší drep uberie niekoľko desiatok kg, tak je vždy lepšie napísať, že som to "netrafil" a celý šťastný v bandoch na trest stiahnutý si do denníčka zapíšem 210 drep
Ale myslím že nemá zmysel to tu veľmi rozoberať, niektorí ľudia (ako napríklad ja) si aj tak budú robiť vždy všetko po svojom
těch pár cm by určitě nebylo o desítky kg... možná o pár kilo, ale taky čím jdeš hloubš tím ti víc pomáhaj bandáže každopádně síla na těch pár cm byla, zpětně toho lituju, měl jsem jít níž...
a opravdu nechápu ten druhej odstavec... je to úplně o hovně dělej si všecko po svím, nikdo ti v tom nebrání, ale nechápu proč to sem píšeš
Ale myslím že nemá zmysel to tu veľmi rozoberať, niektorí ľudia (ako napríklad ja alebo ty ) si aj tak budú robiť vždy všetko po svojom
a opravdu nechápu ten druhej odstavec... je to úplně o hovně dělej si všecko po svím, nikdo ti v tom nebrání, ale nechápu proč to sem píšeš
Dúfam, že teraz si to už pochopil.
Veď aj ty si robíš všetko po svojom, inak by sme nevideli rozštepodrep na imaginárny high box, tak sa tu nenadrapuj Bol to len príklad, že som často taký istý v tomto a nedám si poradiť.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru