Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 817, 818, 819 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mě po dlouhé době něco potěšilo. Vyrobil jsem dcerce postel, což mě jako člověku živící se hlavou udělalo obrovskou radost (nesložil, ale vyrobil z materiálu nakoupeného v Hornbachu).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsi zapomněl dodat, že na to padly dvě krabice hřebíků a zejtra to bude mít pokračování v topicu Co mě se.. od tebe novým příspěvkem: Pod dcerou se v noci rozpadla vlastnoručně vyrobená postel!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak samozřejmě hřebíků tam je nula :o)))
K čemu by tma byly netuším. Jinak nosnost bude tak pro malého slona:o)

Dcerka mi dělá radost - v pěti ji přijali do školy. Chtěla sama a paní učitelky byly velmi potěšené, že je tam příští rok asi už nebude vytěžovat:o)
smetak

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebojis se, ze ji tam budou "sikanovat", precejenom deti jsou skodoliby. Kdyz si vezmu, ze ja sel do skoly v 7 , tak tam oproti nim bude fakt spuntik. Ale zase, pokud je vazne sikovna a nadana, tak je skoda ji brzdit v rozletu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má dcera je vysoká po mě--v čerstvých pěti letech má 30 kg a 124 cm. Tj. je vyšší než 99 % druháků:o)
Judson

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Má dcera je vysoká po mě--v čerstvých pěti letech má 30 kg a 124 cm. Tj. je vyšší než 99 % druháků:o)

WTF ? to je mali hovadko )
Muj 6ti letej syn ma sotva 19kg a 112cm.
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

čím jí to krmíš? já měl 30kg někdy v 10ti
e-witch

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D jj, mladý má v 10ti 29kg (na 140cm)
petrseky

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidný a vyrovnaný jedinec... Povedlo se, i z toho mam radost, bude nová

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Deadlift napsal:

WTF ? to je mali hovadko )
Muj 6ti letej syn ma sotva 19kg a 112cm.

Tak dcerka je veliká, ale tatínek má 192 cm a 120 kg, takže těžko čekat trpaslíka.
Ona je celá taková napřed, ale pokud si dobře pamatuji, tak já byl taky. První týden v 1. třídě jsem si vyplnil celou písanku do konce pololetí, byl obviněn že to za mě dělají rodiče a od té doby do školy neudělal až po státnice prakticky nic:o) Být sám sobě učitelem bych nechtěl a dcerka to asi bude mít taky těžké, protože ve čtyřech napočítala přes 100. Sčítá desítky. Začíná odčítat a do září si myslím, že bude docela dobře číst. Co se týká fyzické zdatnosti, tak min. týden byla se školkou na lyžáku a po prvním dni ji dali do družstva s páťáky:o)))))....tj. ona v pěti lyžuje jako 11ti letá děcka (lyžuje od 2,5 roku). Takže ona je prostě napřed a i proto si myslím,že by tu školu mohla zvládnout.

P.S. od čtyř jezdí na dvacítce kole s přehazkou, bruslí, chodí do sokola, atletiky, tanečků, angličtiny, muzikohrátek a plavat - když tak nad tím přemýšlím, asi nejsme úplně normální rodiče.
Cmeni

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2016 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stejně je k neuvěření jak takové staré, nemocné, ošklivé tělo mohlo stvořit něco tak krásného, chytrého a zdravého
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2016 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni:
ty si blázen, já si to vyscreenoval a až budu mít bad day, tak si to přečtu

Btw ať nejsem off topic, tak jsem nedávno jen tak z nudy zkusil něco nakreslit na plátno (normálně kreslim něco jednou do roka). Tady je úplně první pokus v životě a třetí, kterej jsem včera načmáral za 2 hodiny :).

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2016 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mi udělalo radost, že jsem dopsal validační studii pro našeho belgického odběratele.
První půlku jsem napsal u dětského koutku s dinosaury (3 hod.) a druhou u koutku s marťany (taky cca tři hodiny). Do toho ugova zmrzlina a pizza. Ano - absolvováno s dcerkou:o)

Ona spokojená, že si pohrála s kamarádkami...já spokojený, že zítra nebudu dělat do noci:o)
Judson

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2016 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podarilo se me vzpomenout si a pred chvilou aktualizovat dalnicni znamku v aute )
Dost me prekvapilo, ze tu starou jsem nechtem sundal za 5 sec a uplne v celku pripravenou na dalsi nalepeni.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2016 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
Deadlift napsal:

čím jí to krmíš? já měl 30kg někdy v 10ti

To je to hydro s mlékem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 817, 818, 819 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: