|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 27, 2016 2:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 27, 2016 2:45 pm Předmět: |
|
|
Tak to ejsi ty,tenhle je vyssi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 27, 2016 2:46 pm Předmět: |
|
|
...a má vypracovanou postavu, viď. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 27, 2016 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | ...a má vypracovanou postavu, viď. :) |
Ale di ty
Nikdo nemuze byt hezci nez ty,velkej Roniie (uz jsem to napsal kluci,tak me muzete pustit, charašo? ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 8:47 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | jnerez napsal: | Včera rekordně naváženo životních 87,5 kg. Původně sem to chtěl napsat do sekce Pochlubte se, co vám udělalo radost....ale kvalita kil je mizerná, tak to házím sem . |
Tvl dneška 88 no já jdu do.. |
Aktualizace: včera 89 kg o bozeeeee
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so leden 30, 2016 10:37 am Předmět: |
|
|
Hele, total noob dotaz. Sere mě, že to nevím, proto to dávám sem
Domácí počítač. Na netu přes kabel, NE wifi. Při náhledu na síťové připojení vidím náš pc, ale svítí tam i RadekPC (což je podle jména soused).
Když ho rozklinu, nepustí mě to k němu, chce to login a heslo. Což je ok. ale když vidím ja ho, vidí on mě? A dostane se mi do pc? Jak si tam dám heslo i já?
Síť mám vedenou jako veřejnou. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 30, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
Takhle jak to popisuješ, tak je v klidu možné, že pokud něco nasdílíš, vidět by to mohl (tedy nejen možné, ale i dost pravděpodobné). Každopádně tohle by se stávat určitě nemělo, obrátil bych se na toho, kdo síť v domě spravuje a ten by to měl snadno zrušit, aby nikdo neviděl nikoho (není-li to nějaký zvláštní účel, jak tomu bývalo třeba běžně na studentských kolejích a podobně). A kdyby se k tomu neměl (což by ale neměl se k tomu nemít:), tak bych si mezi síťovou zásuvku a svůj PC postavil router a nastavil si vše na něm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so leden 30, 2016 10:59 am Předmět: |
|
|
Router tam dlouho byl, ted není a právě v tu chvíli jsem si toho všimnul. Nasadíme zase router, bez tak už mi wifi chybí.
Každopádně brnknu i na netprovidera a zkonzultuju. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 01, 2016 10:34 am Předmět: |
|
|
Pokud máš do PC login, nemělo by to snad nějak vadit, tipuju že soused asi nebude hacker.
(pokud nedáváš citlivé soubory do veřejně sdílené složky - to by si ale musel udělat vědomě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po únor 01, 2016 11:16 am Předmět: |
|
|
Mě o víkendu naštvala cena kuchyní a celkově rekonstrukce bytovýho jádra
Za zbourání umakartu... stavbu novýho...+ koupelna nějakejch 240k + jsem koukal na ceny kuchyní v Siku a nedostal jsem se pod 100k se spotřebičema  mazec :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 01, 2016 11:24 am Předmět: |
|
|
Umakrt si vybpurej sam
Nekupuj v Siku ( je predrazene) ale udelej si predstavu a objednvej na netu
A kuchyn si nech udelat u stolare soukromnika a budes na polovine _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po únor 01, 2016 11:31 am Předmět: |
|
|
Napadlo mě, zkusit nějakýho soukromníka.... každopádně díkec za tipy :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 01, 2016 11:33 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Umakrt si vybpurej sam
Nekupuj v Siku ( je predrazene) ale udelej si predstavu a objednvej na netu
A kuchyn si nech udelat u stolare soukromnika a budes na polovine |
Asi tak, udělej si specifikaci co chceš, pošli to několika soukromínkům, menším firmičkám a uvidiš, že to rozpětí cen bude mazec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|