jestli to je ten mozolani, tak to radši ne, když jsem doma maloval, tak jsem si k tomu pustil nějaké grznárovo kecání a právě tam řikal, že ten mozolany je nějakej hroznej mafián na slovensku, takže radši zůstanu doma, nechci bejt zmizelej
ale díky za nabídku, je vidět, že i přesto že jsi dost často zlá podlá zrůda, tak máš dobré srdce
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
U 125ky mě píchlo mezi spodním břichem a tříslem a pak to bylo nepříjemný po zbytek tréninku
Hacken dřepy v leže
10x150kg
10x150kg
10x150kg
10x150kg
Bulharské dřepy s JČ
12x7kg
12x7kg
12x7kg
Mi bylo po tom na blití
Zakopávání + Předkopávání
15x45kg + 15x45kg
15x45kg + 15x45kg
Lýtka
Výpony v MP
15x85kg
15x85kg
15x85kg
15x85kg
Hodnocení tréninku: Zapomněl jsem vzít elasťáčky, takže jsem musel odtrénovat v tom, v čem jsem přišel (Díky bohu, že téměř nenosím nic jiného, než tepláky ). V poslední sérii dřepů mě píchlo jak kdybych měl kýlu a po bulharech se mi udělalo na blití (asi špatnej oběd). Takže trénink to byl pěkně na píču, ale co se týče odtrénování vah, tak to bylo dost dobrý.
Video: U stopadesátky mi nějak nešla v prvním opáčku trefit hloubka, takže tam to bylo na hranici uznatelnosti, jinak jsem se to pak snažil vynahradit v druhým opáčku a i u stočtyřicítky.
10x100 je už hezká meta. Jsem zatraceně rád, že jsem to splnil i na téhle lavičce a stojanu :D Na dvojky a čtyřky jsem se nechal jistit a podat si činku ze stojanu, ale spotter asi nechápal, jak se podává činka, tak to mělo ve výsledku stejnej efekt, jako kdybych to bral ze stojanu sám, ne-li horší. 112.5kg už jsem si raději vzal sám po předchozí zkušenosti. 2,4,7 bylo poměrně dost vydřené.
Tlaky s JČ incline
10x32kg
10x32kg
10x32kg
10x32kg
Na frajera jsem si dal v poslední sérii asi na 7 opáček stopky a málem jsem to nedal 10x *20*
Ramena
Klokov push press
6x65kg (video)
6x65kg
6x65kg
6x65kg
Pěkně mě to unavilo - zas jsem to ke konci už dost dřel. Tenhle cvik je největší peklo na zápěstí.
Hodnocení tréninku: Byl to pěkně vyčerpávající trénink. Z důvodu zatíženého předloktí jsem raději až po klokova dal bandáže. Ale jinak to byl jednoznačně asi zatím nejlepší trénink ze všech tří týdnů.
To mě totálně rozsekalo - svaly okolo kyčle a stehna pěkně dostaly zabrat.
Hodnocení tréninku: Celkem to šlo, ale pořád byla únava ze včerejška - snad ta neděle na odpočinek bude stačit. Na pravou ruku jsem kvůli včerejšku měl raději trhačku, protože mě dost bolelo zápěstí a předloktí.
To už jsem sral na nějaký pomalý negativky kvůli pravýmu předloktí
Pózování
Lýtka
Výpony v sedě
10x45kg
10x45kg
10x45kg
10x45kg
Hodnocení tréninku: Dneska příležitostná dvanáctka v práci, takže jako vždycky rozbitej, ale mně se vždy po tom trénuje docela dobře. Co mě utavilo bylo to zkurvený pózování, který mi stejně nejde a nikdy nepůjde Teď jsem teda hotovej, ale jinak to bylo dobrý.
Dnes mi dal nějak zabrat úchop - jedno opáčko se 172.5kg bylo střídavým a dvě opáčka se 157.5kg. Pomalu začínám cítit, že mě ten nadhmat limituje i ve váhách, ale střídavej úchop mi je strašně nepříjemnej - úplně cítím, jak mi tam zabíraj na každé půlce jinak záda. Možná, že se naučím spalec, ale nevím nevím.
Přítahy VČ s V držákem
6x77.5kg
6x77.5kg
6x77.5kg
6x77.5kg
Shyby
8x12.5kg
8x12.5kg
8x12.5kg
8x12.5kg
Dnes to kupodivu bylo lepší, než minule - v poslední sérii snad jen dvě opáčka lehce nedotažené, ale jinak to všechno šlo.
Stahování kladky za hlavu
12x67.5kg
12x67.5kg
12x67.5kg
Triceps
Kliky mezi lavičkami
6x67.5kg
6x67.5kg
6x67.5kg
Tlaky s JČ ve stoje
10x32kg
10x32kg
10x32kg
Hodnocení tréninku: Záda celkem i šly, ale jinak jsem totálně rozsekal tricepsy Těm vždycky stačí málo a pak bolej. Eště aby mě to nelimitovalo ve středu na benchi a bude to dobrý. Dnešní trénink celkem šel.
pózování dobrý, nevěš hlavu, s tou hmotou to vypadá líp než loni ;)
a nadhmat na mrtvole taky pěkný, 180+ jsem zatím neudržel, teď na sumo trénuji palcový, abych pak něco zvedl - tam mi zatím střídavý přijde divný, ale na klasice jsem ho zvládl dobře - poctivě jsem na každou sérii prohazoval ruce, při tahu je mít napnuté a záda to skoro nepoznala.
přesně tak
Diamonda tady všichni hejtujou, fakt je, že mě některejma příspěvkama, který jsou na můj vkus trošku vodrzlý taky občas štve.
Ale musím říct:
1) slušně maká, tréninky nemá poskládaný vůbec špatně, je tam vidět slušná porce inteligence a toho, že o tréninku přemýšlí.
2) má trvalej postupnej progress - nabral podle mě dost kvalitního masa
3) zlepšil se výrazně v základních cvicích a hlavně má u nich velmi slušnou techniku.
Díky vlků a spekounp. Dříve jsem byl mnohem drzejší a občas jsem to i trochu přehnal. Teď už jsem to dost sklidnil. Nicméně drzej a rýpat budu dál, protože to je většinou i na místě.
U třetího opáčka se 142.5kg mi slušně ujely nohy Celkově to dnes nešlo.
Hacken dřepy v leže
10x155kg
10x155kg
10x155kg
10x155kg
Bulharské dřepy s JČ
12x8kg
12x8kg
12x8kg
Zakopávání + Předkopávání
15x47.5kg + 15x47.5kg
15x47.5kg + 15x47.5kg
Lýtka
Výpony v MP
15x87.5kg
15x87.5kg
15x87.5kg
15x87.5kg
Hodnocení tréninku: Trénink byl o proti minule o dost rychlejší a pocitově lepší, ale co fakt lepší nebylo a pěkně jsem pojebal byla technika dřepů. U 4ek mi slušně u třetího opáčka ujely kolena a i u ostatních sériích jsem to lehce kurvil. Příště se na to musím víc soustředit, protože jsem po tréninku dost cítil šlachy pod kolenem. Přeci jen je zbytečný riskovat zranění.
12x95kg
2x132.5kg (1) Tady jsem si říkal, že kdyby šel lepší setup, tak tam mohly padnout i dvě.
10x102.5kg Hmm už docela těžký
4x125kg (2) Tak a nasrat
7x115kg (3) Nasrat dvakrát
Nasrat na vymrdanej bench
Tlaky s JČ incline
10x34kg
10x32kg
10x34kg (video)
10x32kg
34ky jsem šel zvážit a jedna měla 37.2 a druhá 36.9 A 32ky měly taky skoro o kilo víc každá
Hodnocení tréninku: Nebejt benche, tak to byl výbornej trénink - vše ostatní šlo. Za to může posranej decarabas a jeho poslední trénink - totálně mi zkazil karmu. Vsadím se, že kdyby to dal, tak to dám taky. Neměl jsem ten jeho trénink číst
Ty výpady jsou peklo - vždycky mi to rozbije totálně svaly okolo kyčlí a stehna. Vždycky mi jedna série výpadů trvá takový 2 - 3 minuty.
Hodnocení tréninku: Lehkej trénink, kterej už nebyl lehkej - příští týden poslední a je to za mnou. Pak konečně zase deload - už jsem pěkně rozbitej. Příští týden ještě chci splnit mrtvý tah a dřepy + nejlépe všechny doplňky. Bench po dnešním týdnu +2.5kg určitě nepůjde, ale tak zkusím alespoň 12 a 10 splnit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru