|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ryvaru

|
Zaslal: so leden 30, 2016 6:21 pm Předmět: |
|
|
sobota 30.1.
clean -technika
10xosa
10x25
10x35
6x45
2x5x55
pěkný... technika se mi zdála docela dobrá, hezky sem to odrážel od pánve a bylo to všechno krásně lehoučký
dřep -technicky, naširoko, snaha o max hloubku
2x8xosa
5x5x55
hloubka lehce pod paralel, určitě uznatelná... tlačím teď u těch dřepů chodidla hodně od sebe a přijde mi technika lepší a i že mám větší stabilitu, takže u toho určitě zůstanu do budoucna
mrtvola -klasika, technicky, deficit necelé 4cm
5x5x55
váhu jsem skoro necítil a šel jsem to téměř bez pauz, ale technika prej docela dobrá, což jsem fakt rád, že mám rovný záda i když jdu takhle z deficitu...
pohodovej trénink, z cleanů mám radost... ještě trochu popilovat techniku a stovka bude nad hlavou raz dva dřepy a mrtvoly taky celkem šly, i když s takovou směšnou váhou ještě aby nešly
čas tréninku cca 30 minut pak jsem dělal sparingovy chutě s jídlem a rozesmýval ho zatímco on šel skoro maximálku na mrtvole
váha po tréninku 79,1 zase jsem ráno zapomněl  váha lepší než jsem čekal, slušně jsem se dopoledne vy**** a během tréninku docela vypotil (dneska to bylo spíš kardio než trénink) takže dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
Zaslal: po únor 01, 2016 6:52 pm Předmět: |
|
|
pondělí 1.2. -už mně skoro přestalo bolet břicho a triceps z pátka nějak sem to v ten pátek asi přehnal...
dřep široký-úzký-přední
10-10-5 osa
5-5-5 55kg
5-5-3 65kg -ty přední jsou fakt humus... a když je člověk v deloadu, tak proč se zbytečně namáhat a dávat pětky
5-5-3 75kg
5-5-3 85kg
takový techničtější kardio všechno sice lehký, ale těžší než by být mělo... docela jsem si teď odvykl mít na čince víc než 55kg dneska se mi ty široký zdály možná i těžší jak ty úzký... na větší počet opáček je to asi lepší přední strašně nepříjemný
benchpress -stopky, technicky (no tohle neplatí pro poslední serii)
10xosa
10x35
8x55
7x65
6x75
5x85
5x95
na úzko to má fakt něco do sebe... 95ka lehká jako nikdy... nebylo to sice zrovna s velkou rezervou ale to se dneska dalo čekat, takže velká spokojenost techniku už si docela osvojuju a brzo by to mělo přinýst výsledky
mrtvola sumo - deficit cca 4cm
5x5x55
samozřejmě lehký, ale soustředil jsem se hlavně na techniku z toho deficitu... kyčle zase problém, ale nešlo to tak špatně měl jsem dneska strašnou chuť tam pořádně naložit, ale udržel jsem se
dneska předposlední deload trénink, bylo to fajn... až na ty dřepy už se těším na nějaký váhy, hlavně na tý mrtvole
čas cca 55minut, váha cca 79
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út únor 02, 2016 8:44 am Předmět: |
|
|
Těch 50m jsi uplaval pod vodou jakože uplně celej, nebo jsi plaval na hladině a prostě jen nedýchal? Neskutečnej výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 02, 2016 10:54 am Předmět: |
|
|
U přemístění se neodráží osa od pánve, dotek při nakopnutí je na stehnech.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út únor 02, 2016 5:44 pm Předmět: |
|
|
dave1913 plaval jsem normálně kraul, akorát jsem hlavu měl furt pod vodou  úplně celej pod vodou jsem zkoušel nejvíc jeden bazén (25m) což bylo celkem v pohodě... věřil bych si tak na 35-40m, kdybych chtěl umřít tak možná i těch 50
magumi asi myslíme +- to samí místo  odrážím to někde nahoře stehen u začátku pánve... myslím, že to místo kde to odrážím je správný, jednak to dělám tam jako většina vzpěračů a i mně to tam nejvíc sedí a nejlíp se mi to zvedá  větší problém mám pak s tím zbytkem cleanu... vždycky se mi nechce pod tu činkudo dřepu, obzvlášť když je těžká
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út únor 02, 2016 6:21 pm Předmět: |
|
|
úterý 2.2. -včerejší kardiodřepy mně nějak vzali  nějak se mi špatně chodí do schodů
přítahy v předklonu podhmatem
10x50
8x80
6x100 -od 3-4. opáčka mírnej cheating
6x120 -cheating
spokojenost osmdesátka hezky lehká, byl jsem jak zalitej do betonu a hýbal jenom rukama... 120 už bylo docela těžký a cheating už byl značnej, ale i tak to šlo a určitě je to nejvíc co jsem kdy šel
military press
8x35
5x55
5x65
2x75 -až moc technicky a moc velkej důraz na to abych se nezakláněl... (sparing si prej myslel, že přepadám dopředu)
3x75 -bezzáklonový velký PR
paráda po včerejších benchích i PR na military, takže naprostá spokojenost... navíc všechno bez záklonu
tlaky JČ -na rovný lavici
8x22.5
8x32.5
7,563857x37.5
po dlouhý době zase ty nepříjemný jednoručky... dneska ale docela potěšily škoda posledního opáčka s 37.5... pravá ruka ještě chtěla, ale levá se mi asi mstila, že jím pravačkou, takže mně zradila a přestala tlačit
extenze triceps ve stoje jednoručně
4x8x12.5
poprvé tenhle cvik... na triceps asi jeden z nejlepších cviků, takže bych ho do budoucna rád zařazoval častěji pravačka super, všechno pěkně procítěně a super jsem to cítil... levačka pokračovala ve stávce a tak sem musel dopomáhat
-ještě mělo být břicho, ale nějak sem na to zapomněl a dal místo toho lehkej pumping bicáčku a trochu pózování (musím si to užít dokud jsem v deloadu  )
dneska moc pěknej trénink... tyhle tréninky kde člověk jede co chce a jak chce mně bavěj mnohem víc... až budu moct se k tomu zase vrátím
čas tréninku cca 1:20 (celkem asi 1:45)
váha po tréninku cca 79kg
ještě přidávám aktuálku... stojí to sice za hovno, ale pořád se můžu vymlouvat že nejsem žádnej kulturista
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st únor 03, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
Ravyru vis koho mi pripominas 😃 takového toho malého blondateko kluka z kroku za krokem, akorát tak po třech sypkach a deseti letech _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st únor 03, 2016 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Ravyru vis koho mi pripominas 😃 takového toho malého blondateko kluka z kroku za krokem, akorát tak po třech sypkach a deseti letech |
bohužel nějak nevím o koho jde... ale jako malej sem blonďatej byl, až někdy v první třídě se ze mně stal bruneťák (naštěstí) a po třech sypkách bych asi vypadal trochu jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 03, 2016 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 6:16 am Předmět: |
|
|
Jo je to pravda, připomíná mi ho taky  Mark
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po únor 08, 2016 8:30 pm Předmět: |
|
|
tak zpětně aspoň něco zapíšu
-vlastně jsem ještě v pátek zapomněl napsat, že jsme o těláku lezli na laně (ze sedu, jenom rukama, bez pomoci nohou, 4m) -ze třídy to vylezli jenom 3, většina se ani nezvedla z toho sedu  já byl (samozřejmě) nejrychlejší, měl jsem to za nějakých 6.3?.... druhej sparing s cca 7.5  docela mně ten čas potěšil, když mi teď tak ztěžkly nohy
víkend 6.-7. -oslavy narozenin v pardubicích, s jednou částí rodiny v sobotu, s druhou v neděli... z toho vyplívá totální prasení a válení se  abych to nějak seriózně nazval - měl jsem odpočinkový víkend a dal navíc trochu sacharidů
ráno v neděli jsem se vzbudil a nějak mně bolelo rameno a celá pravá ruka když jsem s tím špatně hnul  vůbec nevím jak a proč, ale každou chvilkou mi vystřelovala bolest od ramena až k zápěstí.... opravdu velice nepříjemný, asi nějak skřípnutej nerv
pondělí 8.2. -o těláku hezkej fotbal (kde jsem se taky po delší době pořádně zapojil), ze stavu 2:9 jsme to ještě vyhráli, ale dost mně to teda zničilo
teď už konečně k tréninku.... pojedu teď 4 týdny takovej minicyklus pondělí-úterý-čtvrtek-sobota, pak dám jeden odpočinkovej týden a přijde už finální příprava na závody kde pojedu vždycky celej trojboj pondělí-středa-sobota
benchpress -dynamika (pomalu dolu, dlouhá stopka, maximálně rychle nahoru)
-rozcvičení
8x3x72.5
-v seriích dobrý, mezi serkama mně pěkně sralo to rameno hnsuně jsem se při odkládání činky skřípnul o stojan... jsem hold nemehlo
přítahy VČ podhmat
-rozcvičení
4x6x85
-dobrý, silově to šlo (úplně bez cheatingu), navíc mně u poslední serky nějak to rameno přestalo bolet... snad se to už nevrátí
superserie na ruce -celkem 4SS - mezi cvikama žádný pauzy
-tricepsový kliky mezi lavicema 8xBW+polštář a sparing (65kg) -celkem rezerva, ale cítil jsem to dobře... super cvik, jenom není zrovna nejpříjemnější když mi sparing sedí na klíně
-biceps s EZ 8x37.5 -těžší než jsem čekal, ale šlo to... samozřejmě bez cheatingu, po těch tricákách jsem z toho cítil dost kozy
-extenze triceps v leže 8x37.5 -z toho mám radost, šlachy docela v pohodě, bez větších bolestí, silově taky dobrý (asi dokonce PR na opakování)
-biceps VČ nadhmat 8x30 - na pravý zápěstí jsem tady dával radši bandáž, pak to šlo... biceps jsem z toho cítil mnohem líp než z podhmatu
-extenze triceps za hlavou jednoruč 8x12.5 -tohle už jsem moc nedával... když jsem nemohl tak jsem to dojel dopomocí
-totálně zničující, takhle zřízenej jsem dlouho nebyl za ty 4 serky jsem vypil litr vody a byl fakt totálně v pr****... ruce, hlavně tricák krásně napumpovaný
trénink nezačal moc dobře, hlavně mně sralo to rameno... pak se to ale dalo do pořádku a byl to hezkej zničující trénink
čas i váha neznámá
na závěr trocha inspirace pro trénink bicepsu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|