|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tominokrenek
|
Zaslal: út únor 09, 2016 6:26 am Předmět: vaha nepribuda, ale rastie brucho |
|
|
Dobry den. Mam taky mensi problem. Uz dlhsi cas zaznamenavam rast svojho brucha bez toho ze by som priberal na hmotnosti. Mam 22 rokov a som aktivny sportovec. Hram zavodne stolny tenis, trening 3-5 krat za tyzden do toho 1x posilka, kde cvicim prsia, tricepsy a vybusnost noh, obtrenintreningu pincu si davam cviky na brucho. Stravujem sa pomerne zdravo, ziadne mastne jedla ani sladkosti. V podstate nejak takto vyzera moj jedalnicek: ranajky- ovesne vlocky alebo vajcia na makko, svacina vasinou len ovocie, obed: ryza, maso alebo co je doma ale vzdy nejake komplexne sacharidy doplnene zivocisnymi bielkovinami vacsinou, svacina - celozrnne pecivo, sunka,syr,zelenina,,, vecera - to co na obed alebo nieco vlastne spravim ale skor bielkoviny a menej sacharidov a na noc obcas tvaroh. Neviem ci tieto informacie su dostatocne, ale poskytnem akekolvek dalsie informacie len aby mi niekto pomohol/poradil. Meriam 175cm a vazim 65kg. Chcel by som to dat na 70kg ale nechcem hlavne mat to brucho proste. Inak som ektomorf.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 09, 2016 9:17 am Předmět: |
|
|
Zeres moc a telo uklada
Pokud budes cvicit jenom kozy, zakladas si na problemy se zadama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tominokrenek
|
Zaslal: út únor 09, 2016 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Zeres moc a telo uklada
Pokud budes cvicit jenom kozy, zakladas si na problemy se zadama |
Jako necvicim jen bench nebo tak. Davam si tam jeste na vyvazeni kladku na zada a ruzne cviky s vlastni vahou, necvicim jenom prsa aby jsem nezavadel nekoho. Jen proste bude problem asi s ukladanim. Proc se to nerozlozi ? :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 09, 2016 1:42 pm Předmět: |
|
|
| tominokrenek napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Zeres moc a telo uklada
Jako necvicim jen bench nebo tak. Davam si tam jeste na vyvazeni kladku na zada a ruzne cviky s vlastni vahou, necvicim jenom prsa aby jsem nezavadel nekoho. Jen proste bude problem asi s ukladanim. Proc se to nerozlozi ? :-D |
Jenomze zadovy sval ma makt ve frontodorsalnim smeru
Nedelej pritahy kladky,delej shyby a pritahy cinky v predklonu
Co se tyce ukladani,to je genetika
Zenskym se to uklada na zadku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tominokrenek
|
Zaslal: út únor 09, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | tominokrenek napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Zeres moc a telo uklada
Jako necvicim jen bench nebo tak. Davam si tam jeste na vyvazeni kladku na zada a ruzne cviky s vlastni vahou, necvicim jenom prsa aby jsem nezavadel nekoho. Jen proste bude problem asi s ukladanim. Proc se to nerozlozi ? :-D |
Jenomze zadovy sval ma makt ve frontodorsalnim smeru
Nedelej pritahy kladky,delej shyby a pritahy cinky v predklonu
Co se tyce ukladani,to je genetika
Zenskym se to uklada na zadku |
Shyby delam taky. Co sa tyka toho brucha tak co mam robit teda? Nejak tomu musim zabranit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 09, 2016 3:38 pm Předmět: |
|
|
Zrat min
Casteji
Lip _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tominokrenek
|
Zaslal: čt únor 11, 2016 3:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 11, 2016 4:06 pm Předmět: |
|
|
To je jedno jestli se stravujes zdravo nebo nazdravo, pokud ses v kalorickem prebytku , tak budes pribirat i ze "zdraveho" jidla
Moje rada zni pridej na treninku , cvic cele telo, alespon 2x tydne , pokud ti to tedy nejak nebude kolidovat s tvym hlavnim sportovnim zamerenim a cvic vse _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|