|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
Zaslal: pá únor 05, 2016 11:34 am Předmět: |
|
|
Když jsem po škole nastoupil do práce, měl jsem období, kdy jsem nebyl schopen vůbec cvičit. Prostě jsem trávil v práci 14 a víc hodin a domů jsem chodil akorát přespat. To období trvala skoro 4 roky a postupem času mě to štvalo víc a víc.
Dneska už bych se do takového stavu nechtěl nikdy dostat.
Reálný život prostě nevytváří ideální podmínky pro maximální výkonu ve fitku.
Drž se Turku, zkus si udělat trenál tak, aby tě bavil a ono to zase přijde, uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so únor 06, 2016 8:51 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
96/7 - 103/5 - 113/3
100/7 - 106/5 - 116/3
+ doplnky
Včera rumová cesta okolo sveta, veľmi príjemné, benčový deň je jediný, keď ma tréning baví a užívam si ho. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 09, 2016 9:19 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak ešte pokračujem.
drepung
97/7 - 105/5 - 115/3
100/7 - 107/5 - 120/3
po prvej sérií si pripadám akoby som sa mal rozpadnúť, no druhé kolo býva lepšie a nejako to dám heh
+ doplnky (ale už podľa seba, veci, ktorá ma bavia, na ktoré mám chuť, na ktoré sa cítim...) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 14, 2016 8:58 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zopár mesiacov som dal šancu programom, začo patrí veľká vďaka Maciakovi, neviem, či to bolo striktne týmto iným spôsobom cvičenia alebo celkovo okolnosťami, chorobami, vyčerpanosťou a nechuťou, ale postupne som začal strácať chuť ísť vôbec cvičiť, a potom samotný tréning, stopovanie času, minimum voľných rozhovorov so snúbenkou a celkovo také strojové tréningy s cieľom splniť daný počet opakovaní xy pri držaní striktnej techniky, no, ehm, sám som sa presviedčal, že ma to aj baví, ale reálne, chcem, aby tréning bol príjemným filtrom k stresu z roboty, aby som naň nešiel s pocitom povinnosti a zároveň, aby bol aj priestorom, kde sa so snúbenkou zabavíme a užijeme si ho. Čoraz viac spomíname, aké parádne tréningy sme mali v TT s priateľmi, takže sa budeme opäť snažiť tento duch vniesť do aktuálnych podmienok.
Najbližšie ciele teda:
- cvičiť pravidelnejšie
- sústrediť sa na danú partiu, aj silovo aj potom prepumpovaním
- využiť nové poznatky, techniku, cvičenia na doby, negatívka podľa potreby
- vylúčiť energeťáky, sladkosti, čipsy, proste balast a hovadiny
- začať rezať to pandero...
military press
os x xy
30 x 6
40 x 6
50 x 6
60 x 6
70 x 6
75 x 1
80 x 1
85 x 1
60 x 4 + 40 x 6 + os x 8
Noo, niečo aj šlo:).
delt deck
10 x 15
15 x 12
20 x 10
25 x 8 + 20 x 8 + 15 x 8 + 10 x 8
krčenie ramien s trap barom
70 x 8
70 x 8
70 x 8
tricepsové stlačovanie kladky
20 x 15
25 x 15
30 x 15
35 x 15
tricepsové extenzie s jednoručkou v stoji jednoruč
10ka x 10 každou
10ka x 10 každou
10ka x 10 každou
bicepsové zdvihy nadhmatom s hrubou osou
4 série x 10 reps v každej
kladiváky
10ky x 4 série x 10 reps v každej
striedanie techník, na doby a pod.
Skladba tréningov cca
ramená/+ niečo
prsia/+ niečo
chrbát/+ niečo
nohy
Zaradiť opäť cviky s vlastnou váhou ako variácie zhybov, klikov na bradlá a pod. Ráno sa odvážim a uvidíme, ako to pôjde/nepôjde heh dole. Frekvencia tréningov reálne asi 1+1, prípadne víkendy sob./nedeľa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne únor 14, 2016 10:02 pm Předmět: |
|
|
Welcome back, mister!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 11:49 pm Předmět: |
|
|
Chcel som ti uz davnejsie napisat ze nema vyznam ist trening ak ta nebavi.
Testol by som si ale teraz maximalky nech vies nacom si.
Nemusis ist uplne na 100% ale budes vediet kde priblizne si.
A dojdite castejsie na treningy. My to striedame bud chodime rano na 6:00 alebo vecer na 18:00
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po únor 15, 2016 8:23 am Předmět: |
|
|
Rozhodl ses správně, jen dělej, co tě baví. Je vidět, že síla ti skoro neubyla - už se těším, jak to tam bude lítat.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po únor 15, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
tieto alternativne programy maju najvacsi potencial po zraneni alebo pri tazkych disbalanciach. Pri normalnom zdravom cloveku je potencial samozrejme nizsi. To ale neznamena ze z toho nemozes vytazit nejake body k dobru. Mne to tiez dalo novy pohlad na vec, par volnych myslienkovych uzaverov som postol aj vo svojom logu, a plynule som ich integroval do svojho pristupu.
Tiez som rad ze uz cvicim co ma bavi, aj ked to niekedy nema ani hlavu ani patu ..co uz :DDD _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po únor 15, 2016 10:10 am Předmět: |
|
|
to zase budou krásné low-reps série up-to-max :D symbolicky se připojuji k posledním dvou bodům Tvých nejbližších cílů ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 16, 2016 9:13 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
supersérie benč + zhyby naširoko
os x xy + ja x 3
40 x 6 + ja x 3
60 x 6 + ja x 3
80 x 6 + ja x 3
90 x 3 + ja x 3
100 x 3 + ja x 3
110 x 3 + ja x 3
120 x 3 + ja x 3
zhyby všetko podržané opáčka, benč ušiel, ale žiadne terno
supersérie sťahovanie hornej kladky naširoko + tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
50 x 8 + 30ky x 6
50 x 8 + 30ky x 6
50 x 8 + 30ky x 6
všetko kontrolované, podržané opáčka, plný rozsah
supersérie peck-deck + príťahy so spodnou kladkou s fat gripmi
15 x 10 + 50 x 8
20 x 10 + 50 x 8
25 x 10 + 50 x 8
tyčový peck-deck je tu v SI skvostný, berie krásne, už som teda ako mal dosť, pekná pumpa vršku
zhyby kladivový úchop
ja x 6
ja x 6
ja x 6
bicepsové zdvihy s jednoručkami v stoji
6ky x 15
8ky x 15
10ky x 15
12ky x 15
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkou na skotovke
8ka x 3 série x 10 reps v každej každou
je tu riadne kolmá skotovka, super sklon, max streč, ruky teda naliate statočne, veĎ bodaj by aj nie, musím im dať, lebo zatrofovali heh
Ranná váha pondelok 88,8kg utorok 88,6kg, riadnu vaňu mám, až tak ma to zas netankuje, ale predsa, keď už to cez košeľu vidieť, tak treba dačo robiť. Tempo kilo-kilo aj pol týždeň by mohlo ísť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes také uťahané, premotané, ale vcelku pekný streč a pumpa spodku.
mŕtvy ťah
70 x 3
70 x 3
70 x 3
100 x 1
100 x 1
120 x 1
120 x 1
140 x 1
140 x 1
160 x 1
160 x 1
170 x 1
180 x 1
možno by som tých 190-200 max vyšklbal, ale toto bolo ešte pekné a vcelku plynulé, také pohodové ťahanie, od 160 však už pocitovo makendo.
split squaty s podložkou
ja x 3 série x 8 reps v každej každou
obľúbil som si tento cvik, aj keď na podložku a len s vlastnou váhou, ale cítim veľmi pekne, krásne uvoľní, ale aj prepumpuje
legpress ala maciak
60 x 8
100 x 8
100 x 8
100 x 8
100 x 8
pekne na doby, toto je peklíčko, ale berie úžasne
lýtka
4 série
Najbližšie idem v sobotu do Kosi v Leviciach, vcelku sa aj teším na tie staré železá. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 22, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
5 dní som sa držal a váha šla pekne dole. Potom bol víkend a, ehm, no nič, bol som doma, stretnutie so starými priateľmi a dlhý večer hehe, zvážim sa zajtra.
military press
os x xy
40 x 4
40 x 4
50 x 4
50 x 4
60 x 4
60 x 4
70 x 4
70 x 4
80 x 2
80 x 2
Klokov press
40 x 6
40 x 6
40 x 6
delt deck
20 x 10
20 x 10
20 x 10
20 x 10 + 12,5 x 8
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
20 x 4 série x 15 reps v každej
poomaly, striktné s podržaním
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
8ka x 3 série x 12 reps v každej každou
pekná pumpa
Prekvapivo príjemný tréning. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 23, 2016 8:16 am Předmět: |
|
|
Zdar, ranná váha 87,5kg. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 23, 2016 10:20 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes parádna prednáška v SI, krásne som si utvrdil všetko, čo som roky sám preferoval. Takže príjemný impulz do ďalšieho tréningu a dobrá inšpirácia do zostavenia kostry tréningov.
Ako sa mi nechcelo ísť, tak vôbec neľutujem! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: út únor 23, 2016 10:47 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
proč na millitary a ostatní základní cviky dáváš i s malýma váhama tak málo opakování?
díky za odpověd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|