Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak včera Deadpool zakončený rumovou cestou. O tej sa možno rozpíšem inokedy (tiež stála za to a bola plná zážitkov, dobrodružstiev, nebezpečenstva a lásky), teraz k filmu:

Prekvapivo, prvé kino bolo vypredané na max. Toto sme nečakali a priznávam, nepamätám si, či som to vôbec niekedy zažil. Tak sme (zožrali mekáč) a vyrazili do druhého kina. Tam sme ešte v pohode kúpili lístky, lebo sme došli asi hodinu pred filmom. O 30 minút už na Deadpoola stáli poriadne rady a kino bolo plus mínus tiež plné. Zatiaľ sme papali koláče a zmrzlinku a tešil som sa, že som ektomorf a môžem papať čokoľvek.

Nechcem spoilovať, ale ten film bol paráda. Konečne komixovka, čo sa neberie extrémne vážne, lebo ja osobne umieram, keď vidím hollywoodskych krásavcov v obtiahnutých kostýmčekoch tváriť sa ako Hamleti na javisku. Proste toto je podľa mňa príšerný fail a Deadpool si z toho patrične robil prdel. Vlastne celý ten komix vznikol s podobnou recesistickou myšlienkou.
Už titulková scéna s "obsadením" ma rozchechtala svojou kreatívnosťou.
Film veľmi šikovne skákal od stvorenia "hrdinu", až k deju samotnému (ten je mimochodom absolútne plochý, ale komu by to vadilo, pche) cez flashbacky, čiže nevznikla nevyváženosť nudy na začiatku a neskoršieho dobiehania deja. Bolo to relatívne skromne a komorne poňaté, čo je mi sympatickejšie než pompézne CGI orgie (Fuck you, Avengers!) a Ryan Reynolds sa pre tú úlohu narodil. OK, hrá to, čo hral vždy všade - otravné dospelé decko s lacnými fórmi, ale v tejto úlohe to je vyslovene žiadúce. Navyše mu tam prihodili fakt peknú buchtu, takže som sa nemal na čo sťažovať. Okrem toho vyrobil slušnú formu, takže si na svoje prídu aj ženské, teploši aj uznanliví chlapci z fitka (posledné dve skupiny sa môžu prekrývať).
Casting celkovo bol bezva, hoci záporák mi prišiel nevýrazný, ale beztak tam bol len na to, aby vznikol Deadpool a potom ho mohol skúšať umlátiť. Ale nikto nehral vyslovene slabšie, nevyčnieval, každý hral práve toľko, čo stačilo.
Akčné scény kreatívne, podškrtnuté čiernym humorom a hláškami, CGI použité dobre a nekričalo nijak zvlášť.
Veľmi dobrá stopáž. Ešte 10 minút a Reynolds by začal byť otravný

Najlepšie postavy: černoška a najlepší kamarát s veľmi citlivým prístupom.

Odporúčam každému, komu lezú na nervy klasické detské marvelovky, s ktorými sa roztrhol pytel, aj extra temné a berúc sa príliš vážne supermanovky a batmanovky. Je to proste film v tej podobe, v akej bol vynájdený na prelome storočí - baviť. Veľa fórov je samoúčelných, ale je to ku*va komixovka, má proste zabaviť, človek pri tom má vypnúť mozog ako ženská pri telenovele a toto splnil dokonalo a stotožňujem sa plne so súčasným hodnotením na ČSFD:
http://www.csfd.cz/film/261379-deadpool/prehled/

Obavy vo mne vyvoláva akurát dvojka, ktorá sa určite bude točiť. Wow efekt už bude preč a ťažko sa im bude držať úroveň jednotky.

EDIT: Soundtrack je bomba!!!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2016 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka

Drepy:
2x10x20kg
1x6x70kg
1x3x110kg
1x3x140kg
1x3x150kg
1x3x160kg
1x3x170kg Belt ON
1x1x180kg
1x1x185kg
5x3x160kg
5x3x140kg Belt OFF
5x6x110kg
1x20x70kg

Predkopávanie:
5x10x60kg

Glute ham raises:
5x6

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x7x100kg

Lýtka:
5x10x100kg

Hodnotenie tréningu: No jak tak pozerám na ten zápis
Ešte som cítil uťahané vzpriamovače a tak čokoľvek nad 170kg ma už slušne ťažilo. Bolo dooosť náročné držať na sebe činku, tak som si povedal, že trochu zhodím váhu a dám aspoň trojky.
Nebolo to ľahké, cítim, že únava sa, hlavne v nohách, kumuluje. Ešte pár týždňov a zaradím tradičný deload.
No, nakoniec som ani nešiel okrem drepov nič iné, bol som lenivý akokoľvek hýbať s činkou a kotúčmi Chvíľku som dumal nad čelnými drepmi, ale nakoniec zvíťazila lenivosť. Nejakých (tuším) 22 sérií drepov mi plne stačilo
Ale aby som to úplne neodflákol, zaradil som aspoň nejaké prekrvovačky v podobe predkopov aj GHR (nechce sa mi písať celé glute ham raises.. fuck, práve som to napísal )
No a na záver poškádliť cicík, aby som bol mužný a mal obliny tam, kde chlapci s prepadnutým hrudníkom obliny nemajú (nech má aj Soraya niečo z toho môjho cvičenia ).
Dnes nebolo veľmi zaujímavé osadenstvo, lebo už som prišiel dosť neskoro, takže Vrabčáci už hajali a Legínky pozerali romantické filmy.
Ale ukázal sa Mamka z Teplých bratov, s tým nešťastným kamarátom tam pumpovali hrudník o dušu. Celkom by som chcel vedieť, ako budú vyzerať tak o rok dva
Aha a nejaký chlapčisko tam robil mŕtvy ťah a stále ma prekvapí, že niekto ten cvik začína zhora. Vezme to zo stojana, stojí s tým a opakovanie začína smerom dole Lámal som si hlavu všakovako, ale neprišiel som na to, prečo to tak robil

Magumi

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Libí se mi, jak jsi připravený na každém tréninku dřepnout 90-95 procent svého maxka. Myslím, že si přes léto dáme s Vlkem dva měsíce tvého systému - pyramida do jedničky na hlavní cvik a potom pumpování na zbytek. Ten obrázek je super.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Dave1913

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Aha a nejaký chlapčisko tam robil mŕtvy ťah a stále ma prekvapí, že niekto ten cvik začína zhora. Vezme to zo stojana, stojí s tým a opakovanie začína smerom dole Lámal som si hlavu všakovako, ale neprišiel som na to, prečo to tak robil

Viděl jsem to myslím u Obořila a Šádka. Když si představím že to zkusím, tak bych si asi zlomil "chrbticu"
jnerez

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
decarabas napsal:

Viděl jsem to myslím u Obořila a Šádka. Když si představím že to zkusím, tak bych si asi zlomil "chrbticu"

Taky to už několik let zacinam ze stojanu.
decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Dave1913 napsal:
decarabas napsal:

Taky to už několik let zacinam ze stojanu.

A prečo?

vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A prečo?

třeba srovnat se na první opáčko... když tu činku položíš, tak máš perfektní setup a můžeš to rovnou odlepit... zatímco když se k tomu mají srovnat na zemi někteří z nás méně mobilnější :D je fakt, že u klasiky už mi to ani nepřišlo, ale suma s tím teď bojuju hodně, dokonce i Magumi poznamenal, že je první opáčko těžší.
Blackoff

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

A prečo?

Můžeš si první opakování rovnou odrazit od země a nemusíš to zvedat.. taky už jsem se s tím setkal
Nabuko

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2016 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

A nevola sa to nahodou Rumunsky mrtvy tah? Teda aspon podla popisu ...

BTW ten tvoj Anarchisticky sposob cvicenia stylu "hmmm co si este dam? Drepy no jasne " sa uz nazyva systemom ?
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes žiaľ bez tréningu.
Včerajší večer som pregrcal, v noci som striedavo lietal na hajzel a modlil sa, aby som už konečne zaspal - čo sa samozrejme nepodarilo. Cítim sa ako sa zvyknú cítiť mladé útle dievčatá po premiérovom gangbangu s tlupou černochov z ghetta, takže hrudník presúvam na (dúfam) zajtra.

Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Dnes žiaľ bez tréningu.
Včerajší večer som pregrcal, v noci som striedavo lietal na hajzel a modlil sa, aby som už konečne zaspal - čo sa samozrejme nepodarilo. Cítim sa ako sa zvyknú cítiť mladé útle dievčatá po premiérovom gangbangu s tlupou černochov z ghetta, takže hrudník presúvam na (dúfam) zajtra.

Snad se brzy zotavíš, budu držet palce.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Včerajší večer som pregrcal, v noci som striedavo lietal na hajzel a modlil sa, aby som už konečne zaspal - čo sa samozrejme nepodarilo.

I know that feel bro. Přesně jak já v sobotu .
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2016 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník ťažko / Nejaký bicák

Benchpress:
2x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x115kg
1x3x120kg
1x3x125kg
5x1x130kg
1x4x120kg
2x3x120kg
3x5x110kg
3x5x100kg

Incline tlaky hore hlavou VČ:
5x3x80kg

Decline tlaky v MP:
5x6x110kg

Rozpažky s JČ:
5x8x16kg

Biceps - scottovka:
5x10x30kg

Hodnotenie tréningu:

Starý dobrý tréning po celonočnom grcaní a dvojdňovej viacmenej hladovke
Ako som písal, absolvoval som celonočný maratón grcania, žalúdočných kŕčov a absolútneho nespánku. Našťastie som včera dobehol aspoň ten spánok (trojhodinová kóma na gauči), ale strava sa skladala zo suchárov a žalúdočného čaju, čiže som nepredpokladal, že by som mohol niečo vládať. Váha padla za dva dni o vyše kilo a pol, hoci, samozrejme, šlo hlavne o vodu.
Ale ako píše Turakam: "Natural gains are loyal"
Takže som bol sám prekvapený, myslel som, že sa budem trápiť so stovkou a ona sila, mrcha, klesla len minimálne, ak vôbec.
Pri rozcvičke som síce mal pocit, že to pôjde ako sánkovačka holou riťou po sklenených črepoch, ale nakoniec sa to rozbehlo a výsledok je jasne zapísaný hore. Napumpovanie sa nekonalo, v tele nebolo nič, čo by nafúklo svaly Ale silovo to bolo dobré a nebudem klamať, zdvihlo mi to náladu aj sebavedomie a asi som po*baný Wolverine s celou jeho regeneráciou, inak si to neviem predstaviť!

Potom som nahodil incline tlaky a s voľnou váhou som si to ozaj obľúbil. Tu som dokonca prihodil a spravil pekných pár opakovaní s 80 kilami. Super vec. Dole hlavou som tiež prihodil, parádička a cítim to dokonca lepšie ako na tej rozkývanej lavičke, kde šlo o zuby.
Na záver šašky s bicepsom, ale len minimálne, nechcel som ho vyčerpať, lebo zajtra je v pláne chrbát. Z toho dôvodu som nedával ani ľahký chrbát, zajtra si to vynahradím. A už po poriadnom jedle!

Bacuľatého malého kamaráta dnes zavalil multipress Neborátko malé, jednu sériu zvládal len tak tak, všimol som si to a vykročil na pomoc, ale zvládol to. Potom som ho stratil z dohľadu a už som videl len kopanie nožičiek a cukanie telíčka, ale nakoniec sa spod toho vyslobodil a rýchlo sa obzrel, či nikto nič nevidel Zlatúšičeček.

Inak legíniek dnes od výmyslu sveta, malé, vysoké, svetlé, tmavé, chudé, silnejšie, dlhovlasé, krátkovlasé, usmievavé, zamračené, sústredené, ľahkovážne, zadané aj voľné, ale dnes som sledoval len Sorayu, lebo mi robila radosť a pekne drepovala! OK, kecám, sem tam som pozrel aj inam, ale Soraya fakt makala

decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2016 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko

Ľahká sumola v rámci cyklovania:
1x10x60kg
1x5x110kg
5x5x155kg

Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x10x110kg
1x10x130kg
1x10x140kg Belt ON, ale... vysvetlím nižšie
1x10x110kg Belt OFF of course

Zhyby:
1x8xCarabas
4x6xCarabas kŕče v hamoch

Príťahy s oporou:
5x10x102kg

Sťahovanie kladky za hlavu - široký úchop:
5x10x60kg

Krčenie ramien:
5x15x20kg

Tlaky vsede s VČ:
1x10x20kg
1x6x40kg
5x6x50kg

Hodnotenie tréningu: Dnes teda zľahka pim pam, pretože mŕtvy sumec len zľahúčka V rámci cyklovania, ale aj preto, aby som pošetril chrbát pred ťažkými drepmi v nedeľu. Pridal som 5 kilo od minula, takže nejaký progress tam bol, ale reálne som to prd cítil Ale kardio dobré, šiel som to v rýchlom tempe, takže som sa zapotil.
Ale skutočné potenie prišlo až pri drepoch Podelané kardiodesiatky. Ako... drepy mám fakt vážne rád, ale sú chvíle, keď ich nenávidím (ako dnes). To máte ako so sexom. Sex je za normálnych okolností super, ale potom si uvedomíte, že ho robia aj ľudia ako ako Rando... Tak Rando je taká desiatková séria.
Šlo to prekvapivo fajn, ale v rámci ušetrenia spodného chrbta som si na najťažšiu sériu vzal opasok. Akurát ako mám svoju vygrcanú atletickú formu závodného chrta bulimika, pákový opasok sa na mi na páse celkom voľne pretáčal a vôbec vyzeral, že by mi poskytol asi toľko opory a istoty ako kondóm z cukrovej vaty, takže ťažko povedať, či to bolo alebo nebolo BeltON. Ja som ho na páse cítil asi ako keď strčím penis do hangáru. Každopádne Vlkovi som sľúbil, že to budem zapisovať, tak zapisujem No, každopádne ako nie som zvyknutý na desiatky, potil som sa ako Eskimák v saune, takže o chvíľku som svet vnímal cez malý súkromný vodopád, ktorý začínal niekde na čele a končil pod mojimi podrážkami.
Zhyby šli úplne bezvadne na hrubej hrazde (máme totiž nový stoj... aha, to už viete...), akurát som od druhej série permanentne dostával kŕče do hamstringov, a ako mi to ťahalo nohy dozadu, pripadal som si miestami ako nestvúra zo Silent hill:

Potom ešte také nejaké pumpičky, ale hlavne krčenie ramien bolo výživné - mierny predklon, ramená najprv hore, potom dozadu a stlačiť lopatky k sebe a podržať Fajn fajn fajn!
Na záver nejaké light ramienka.

Rasputin tréner tam mal dnes nejakú mladú klientku a pri hip trhrusteroch jej dával dopomoc prapodivne nad ňou rozkročený, až by som tipoval všetko možné, len nie dopomoc. Ale čo ja viem, nemám certifikát (mám, z plaveckého, je na ňom delfínik! Plával som najlepšie z celého krúžku a to som bol fakt prcek, mal som sotva 14 rokov!).

vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2016 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom zapisuj... zajímá to více lidí a nebudeš to pak muset lovit z paměti ;)

že sis ten opasek vůbec na tu poslední "kardio" dřepovou sérii bral :D záda jsi asi nepošetřil a stejně všichni víme, že tohle dáváš i bez pásku :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: