|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Barbar Conan

|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
A jak jsi na tom silově? _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:45 am Předmět: |
|
|
-pribrať
-ťažké úzke benče a pri doplnkových pozor na polohu lakťov nech hituješ tricále čo najviac
-cvičiť bicepsy
Podľa mňa jak nemáš genetiku tak je to boj s veternými mlynmi. Sila môže mať vplyv podľa toho v akom cviku. Sila v benči a zhyboch má vplyv na obvod paží a trebárs slušný mrtvy ťah nemá s obvodom nadlaktia spoločné zhola nič.
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 6:42 am Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | A jak jsi na tom silově? |
Myslíš tím maximálky u zákl. cviků?
Dřep 100+
Deadlift 100+
Bench 80 zabenčuju tak 4x (nic moc)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 6:52 am Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | | Barbar Conan napsal: | | A jak jsi na tom silově? |
Myslíš tím maximálky u zákl. cviků?
Dřep 100+
Deadlift 100+
Bench 80 zabenčuju tak 4x (nic moc) |
Tak to opravdu neni nic moc
To tak tak zvedas svoji vahu a na benchi ani tu ne
Myslim,ze kdyby ses zameril na silu,tak objemy prijdou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 7:02 am Předmět: |
|
|
Peter: takže vyloženě silový trénikový plán...? Tzn. málo opakování, vysoké (maximální váhy), velký počet sérií pro konkrétní cvik? Nebo to řikám špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:48 am Předmět: |
|
|
Ano, to jsem myslel a mířím tím stejným směrem jako Ustinov. Někdo tady na fóru má v podpisu jednu velkou životní pravdu:"Z malých vah rostou malé svaly a z velkých vah velké svaly."
Já jsem na tom totiž podobně jako ty, víš  . Pokud překonáš svoje ego, tak můžeš zkusit trénink pro uplný začátečníky Starting Strength (je to i kniha, pdfko je na uloz.to, 300 stránek je popis techniky 4 cviků a 3 stránky jsou samotnej trénink :-D).
Pokud by ses cejtil už na víc, tak potom bych ti doporučil Wendler 5/3/1.
Tréninky jako korte, bear, různy splity apod. jsou fajn. Akorát že fungujou mnohem líp, když už nějaký svaly a sílu máš. _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 10:13 am Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | | Peter: takže vyloženě silový trénikový plán...? Tzn. málo opakování, vysoké (maximální váhy), velký počet sérií pro konkrétní cvik? Nebo to řikám špatně |
Ja bych se neceho takoveho drzel
Klasick trening 10*3*70% (deset pracovnich serii,tri opakovani pokazde,70% z max: mas AKTUALNI osobak na drep 100kg, udelas 6* s praznou osou (20kg),6* se 30...az po 6*60, pak nalozis 70, desetjrat pujdes pid cinku a pokazde trikrat hezky hluboce drepnes, pristi trening das 75, pak 80..)
Sel bych stylem beara 1+1 ( trening a den volna)
Po: drep bench
St: pritahy a tlaky (vyrazy) na ramena
Pa: mrtve tahy a kliky nabradlech (uzky bench)
Prvni tyden az dva budou relativne snadne a asi i rychle,tak si dej nejaky doplnek ( v pondeli triceps,streda biceps,patek lytka) 3*10
Sila poroste
Mel by lehce rust i obem ( je tam moc serii) ale hlavne musis jist za dva!!!! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:13 am Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | ...Někdo tady na fóru má v podpisu jednu velkou životní pravdu:"Z malých vah rostou malé svaly a z velkých vah velké svaly." |
To nie je veľká pravda, a už vôbec nie životná...
Ide o to prispôsobiť rýchlosť opakovaní záťaži, s ktorou sa tie opakovania robia...
Niekto môže robiť tlaky jednoručkami na šikmej lavici s 50 kilovými jednoručkami rýchlym tempom, alebo si dá do rúk 30 kilové jednoručky a jeho opakovania budú pomalšie, prípadne si dá ešte menej, napr. 25kg jednoručky, a opakovania budú ešte pomalšie...
Myslíš, že z pomalých opakovaní s menšími váhami keď sa končí "takmer v zlyhaní" nenarastú také svaly, ako z rýchlych opakovaní s väčšími váhami, keď sa končí "takmer v zlyhaní" ??? Hlúposť, ktorá nedáva logiku.
TO NIE JE O VÁHACH (pokiaľ netrénuje samozrejme na maximálku v benči, drepe, mŕtvom ťahu...). Je to o tom ísť takmer do zlyhania, s počtom opakovaní dajme tomu 5 - 20 (pre tú či onú svalovú partiu to bude rozdielne, najmenej pre chrbát, najviac asi pre nohy), a váhe s akou to človek robí, treba prispôsobiť rýchlosť.
Samozrejme ide o váhy v tom zmysle, že asi ťažko porastie, keď bude robiť pravidelne 10 ultra pomalých opakovaní benču s tyčkou na bicepsový zdvih... To by bol už extrém, a ja nevravím o extrémoch...
A robiť pomalé opakovania u drepov a mŕtvych ťahov neodporúčam - kvôli kĺbom a teoreticky oslabeným krížom. U sumo drepoch ale KĽUDNE ÁNO.
Inak, nikto tu chlapcovi neradí izometrické cvičenia...... Je to ŠKODA, u mňa tvoria polovicu posilňovania, ak nie ešte viac.
Totiž môj "posilňovací" týždeň vyzerá asi takto...
1x týždenne izotonické cvičenie celého tela (najprv vršok, potom spodok), čiže klasická "pumpovačka" dá sa povedať, ja osobne v rýchlejšom tempe, ale s dobrou technikou a bez kladenia dôrazu na vysoké váhy
1x týždenne izometrické cvičenie celéh tela (doma, hrazdu mám)
2x týždenne 3 vešania na hrazde v dolnej krajnej polohe + 3 stojkovania s opieraním sa o stenu pätami.
2x týždenne asi 15 minútové "váľanie" sa na "foam rolleri" (čiastočne to zaberá aj na stabilizátory)
2x týždenne asi 15 minútové precvičovanie hlbokých stabilizátorov trupu
2-3x týždenne mostíky a ich pravý opak - "nohy ku hlave"
Xx týždenne krúženie rotátormi celého tela, každý deň ráno rozcvička celého tela, aspoň 3x týždenne na aspoň hodinku na rezkejšiu prechádzku do lesa...
7x týždenne vešanie sa úplne kolmo dolu hlavou na inverznom stole (autotrakčné leháto) po 8 minút vkuse
....Pre mňa sto krát radšej toto, než 3-4 krát týždenne ísť cvičiť "klasický kulturistický izotonický tréning" celého tela.
No každý to má inak.... Mne trvalo 8,5 roka čistéhho času cvičenia (s najdlhšou pauzou asi mesiac medzi cvičením a necvičením), než som s radosťou vymeinl "kulturistický tréning izotonického štýlu" typu "3x týždenne celé telo" za niečo, čo má pre mňa oveľa väčšiu hodnotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
s7RanG
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
Já snad padnu. Jeden řeší druhy proteinů a pak z něj vyleze, že je začátečník a neumí základní cviky.
Teď tady někdo řeší ruce, když je na tom silově velmi podprůměrně. Odkazy pro začátečníka na videa mistra Piany. Čeho se tady ještě nedočkáme.
Abych nebyl uplně OT, také mám 190cm a vím, že mít 92kg není vyložená hubenost. Řekl bych, že to jsou atletické parametry. Určitě bych se zaměřil na sílu, tzn přidávej váhy a hlídej si techniku. Určitě bych zařadil shyby, základní cvik na záda. Psát si jídelníček a nic ti nezabrání růstu nebo kvalitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:34 am Předmět: |
|
|
lol...tak veseni se hlavou dolu za to muze :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:36 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | lol...tak veseni se hlavou dolu za to muze :D |
Randa si nevsimej
Jeho dieta je zalozena na kostkach masla.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:40 am Předmět: |
|
|
| s7RanG napsal: | | Abych nebyl uplně OT, také mám 190cm a vím, že mít 92kg není vyložená hubenost. Řekl bych, že to jsou atletické parametry... |
Aj ja meriam 190cm. Keby som mal 92kg (bez toho aby som nabral tuk)...tak by zo mňa na kúpalisku nespustili ženy oči. Mám totiž estetickú postavu, no o 9kg menej ... A pre rýpalov, viac som počul od žien (keď som sa vyzliekol) že som svalnatý, než to že som chudý. Samozrejme, od "bežných žien", nie od fanúšičok BB...
Pánečku, keby som mal 92kg, cítil by som sa JA OSOBNE ako terminátor.... Proste si neviem seba predstaviť s 92kg, hoci mám výšku 190cm... Cítil by som sa ako iný človek, ale ťažko povedať, aký by to malo na mňa vplyv. Možno by som sa cítil ešte viac mužne (cítim sa dostatočne mužne).
Voita : Postni svoje foto tela napr. v trenkoch, buď tak dobrý. Nejaké "pózy" tam pridaj, aj uvoľnený postoj (ale s nafúknutým hrudníkom). Nech si urobím predstavu ako vlastne vyzerá tvoje telo.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:45 am Předmět: |
|
|
A co stredný prúd Rando? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:50 am Předmět: |
|
|
| Som_v_nutricnej_ketoze napsal: | | s7RanG napsal: | | Abych nebyl uplně OT, také mám 190cm a vím, že mít 92kg není vyložená hubenost. Řekl bych, že to jsou atletické parametry... |
Aj ja meriam 190cm. Keby som mal 92kg (bez toho aby som nabral tuk)...tak by zo mňa na kúpalisku nespustili ženy oči. Mám totiž estetickú postavu, no o 9kg menej ... A pre rýpalov, viac som počul od žien (keď som sa vyzliekol) že som svalnatý, než to že som chudý. Samozrejme, od "bežných žien", nie od fanúšičok BB...
Pánečku, keby som mal 92kg, cítil by som sa JA OSOBNE ako terminátor.... Proste si neviem seba predstaviť s 92kg, hoci mám výšku 190cm... Cítil by som sa ako iný človek, ale ťažko povedať, aký by to malo na mňa vplyv. Možno by som sa cítil ešte viac mužne (cítim sa dostatočne mužne).
Voita : Postni svoje foto tela napr. v trenkoch, buď tak dobrý. Nejaké "pózy" tam pridaj, aj uvoľnený postoj (ale s nafúknutým hrudníkom). Nech si urobím predstavu ako vlastne vyzerá tvoje telo. |
Chtěl by jsi vidět moje nahý fotky jo??? No tak dobře, ale vydrž, budou až v pátek brouku
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:54 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | A co stredný prúd Rando? |
Stredný prúd nie je fyzické cvičenie, "suplementáciu" som teraz nespomínal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|