|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 8:41 am Předmět: |
|
|
Preventivně nasadit rutin.
A zajít za lékařem. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
Hele, pokud to je víckrát do týdne, tak by mi to vadilo. A nepřišlo úplně o tom, že "holky mají křehčí cévky a nejspíš se jedna cévka rozhodla jen tak z legrace praskat". _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:35 am Předmět: |
|
|
Řekl bych, že je to normální. Já to mám občas taky nárazově. Ono se není ani co divit, nedávno jsem četl nějaký článek, kde powerlifterovi měřili tlak během zvedání činky...no...to číslo radši nechcete vědět, věřte mi _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:08 am Předmět: |
|
|
Hele, já razím pravidlo svého šéfa: dokroři jsou tu kvůli nám, studovali, aby lidem pomáhali. Takže radši tam zajdu, poptám se a mám klid. Jestli pak nastoupíš léčbu, budeš brát medikaci, to je na tobě.
Mamině taky často takhle teče z nosu a má to, co říkáš ty. Slabší cévky v nose. Nějak jí to i vypalovali. Jí krev vyskočí při změně tlaku. Někdy ráno (ležíš, spíš, klidový režim a pak náhlá změna, vstaneš, pohyb, spěch), jindy třeba při vyšší nadmořské výšce (jedeme autem na oběd na horskou chatu, vyjedeme o desítky metrů výš během X minut...a mamině začne chcát z nosu).
Bere na to právě ten rutin. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:11 pm Předmět: |
|
|
teče většinou ta samá žilka, je oslabená, alergií nebo rýmou. Když to vypálí je pokoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:14 pm Předmět: |
|
|
ascorutin nebo pro odvážné pohanka docela pomáhá. Jinak vypálit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|