|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:56 am Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | Chtěl by jsi vidět moje nahý fotky jo??? No tak dobře, ale vydrž, budou až v pátek brouku |
V piatok už budeš u mňa v posteli, to mi už fotky budú nanič
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Voita
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:12 pm Předmět: |
|
|
fakt je ten, že i přes to, že nemám objem, se na 92kg necejtím v žádným případě hubenej ani ´´papírovej´´. Jen ten svalovej korzet tam nějak prostě chybí, jestli vám tím usnadním názor k mému tématu, ty fotky jsem zašlu zítra :) (tělo, ruce, zboku)
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | | fakt je ten, že i přes to, že nemám objem, se na 92kg necejtím v žádným případě hubenej ani ´´papírovej´´. Jen ten svalovej korzet tam nějak prostě chybí, jestli vám tím usnadním názor k mému tématu, ty fotky jsem zašlu zítra :) (tělo, ruce, zboku) |
o.k.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:26 pm Předmět: |
|
|
Rando: To je individualne, ja mam 92kg na 183kg a Terminator sa nekona. Stale som chuducky fitnessak a na kupalisku zo mna zeny nespustia oci skor preto, ze zvladnem zjest najviac hotdogov zo vsetkych, nez ze by som bol atleticky ideal. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 12:58 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Rando: To je individualne, ja mam 92kg na 183kg a Terminator sa nekona. Stale som chuducky fitnessak a na kupalisku zo mna zeny nespustia oci skor preto, ze zvladnem zjest najviac hotdogov zo vsetkych, nez ze by som bol atleticky ideal. |
No ja neviem, či netrpíš náhodou takou slabšou bigorexiou... 92kg na 183cm, to je vzdialené od chudučkého fitnesáka z pohľadu reálneho názoru... Potom ja som čo ? Mr. Osvienčim ? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 1:12 pm Předmět: |
|
|
Marku-tady se raději na takové dotazy neptej. Někdo by mohl odpovědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Marku-tady se raději na takové dotazy neptej. Někdo by mohl odpovědět. |
Kto ? F orest G ump (len v svalnatejšej a agresívnejšej verzii) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: pá únor 19, 2016 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá únor 19, 2016 8:56 pm Předmět: |
|
|
Potřebujes celkově nabrat svalovou hmotu a dát dolů tuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 9:49 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, podľa mňa tie ruky sú adekvátne zvyšku postavy, čiže v tom pain point nie je vôbec.
Chce to proste zabrať a zamakať na strave, aby si nabral mäso. Takže sa riaď tým, čo ti tu radili kompetentnejší odo mňa, myslia to dobre. Skratky neexistujú a výhovorky nepomáhajú. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 10:11 pm Předmět: |
|
|
Taky bych řekl, že ruce odpovídají celkové formě. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: pá únor 19, 2016 10:31 pm Předmět: |
|
|
Celkové formě....Jinými slovy ta forma chybí a moje ruce jsou toho důkazem, chápu správně?
Nebo co přesně si mám pod pojmem pain point?
Tuk musí dolu jednoznačně, už na tom 14 dní usilovně pracuju
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá únor 19, 2016 11:05 pm Předmět: |
|
|
Neco delas spatne, pac ta postava opravdu nevypada, ze bys bral cviceni nejak vazne. Urcite se nezameruj na zlepsovani jednotlive partie a nejakemu hubnuti tuku, pokud budes nabirat svaly (ne loj v honbe za co nejvetsim naberem svalu), pomalu a systematicky, tak ta postava se bude proste menit tim spravnym smerem. Takze zakladni kombinovane cviky, trenink 3xtydne, hodnotne jidlo 3-5x za den (za jidlo se nepovazuje 30gr. proteinu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so únor 20, 2016 12:47 am Předmět: |
|
|
Aha 14 dní...tak počkaj ešte 1000 ďalších a potom rieš nedostatky. Teraz je nedostatkom celá postava.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|