podle mě buttwink prakticky žádnej, rovný záda, tohle bych fakt neřešil
přijde mi, že se bw řeší víc, než jaký má opravdový vliv
Nejsem si jistej, jestli tě chápu jak to myslíš s tou BW. Nicméně já si pripadam strašně hustě, když jsem co nejtěžší a vypadám na to co nejmíň
já myslel bw jako buttwink, nefunguje mi totiž "t" na hardwerový klávesnici, tak to musim mačkat přes virtuální a snažim se občas si ulehčovat práci...ted jsem musel napsat "téček" tři prdele, abych ti to vysvětlil, takže jsi mě dost nasral
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Teraz som si vsimol ze si dal na vesle 1:25 este k tomu ako zaver k dlhsej streke. Teda ten cas je kurevsky dobry to mas uplnu pravdu. Ja som sa este nedostal ani pod 1:30, tych poslednych sto metrov ma vzdy nejak zlomilo.
Aky si mal nastaveny odpor? Max (10)?
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Teraz som si vsimol ze si dal na vesle 1:25 este k tomu ako zaver k dlhsej streke. Teda ten cas je kurevsky dobry to mas uplnu pravdu. Ja som sa este nedostal ani pod 1:30, tych poslednych sto metrov ma vzdy nejak zlomilo.
Aky si mal nastaveny odpor? Max (10)?
Max 10, ale abych teda nezveličoval ten výkon, tak jsem prostě začal když mi skočilo 5 500 a pak 6 000 stejně tak jako čas. Takže z místa by to nejspíš třeba bylo 1:27, ale i tak bych s tím byl spokojenej
Jojo ta krec je hroznej shit, chytam ju pravidelne pri tezsich jednoruckach
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Hodnocení tréninku: Pěkně jsem si rozsekal záda - jsem zítra zvědavej na ty dřepy Trochu mě sere, že ten trénink byl dost pomalej, protože holt v pondělí budu muset hrát úlohu sparinga, tak to holt neodsejpá tak jako když jedu sám.
Po tréninku jsem navážil 103kg v oblečení, což mě teda dost sere. Přijde mi, že ta forma je zpátky tam, kde před třemi týdny :D Ale ještě je čas
Hodnocení tréninku: Dnes jsem byl teda fest nasranej, protože mi boty-oblečení posrali objednávku a powerlifty 2.0 se mi tím pádem zpozděj minimálně o další týden a zrovna na tenhle typ tréninku by se sakra hodily. Co jsem fakt nechápal, že jsem ten trénink měl odjetej asi za 50 minut a to mi přišlo, že jsem ani moc nepospíchal.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru