|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Voita
|
Zaslal: so únor 20, 2016 10:11 am Předmět: |
|
|
Otázka teď tedy je, jaký zvolit trénink, jsem trochu zmatenej...
Bear routine je 4x týdně, pokud dobře koukám a někdo zase tvrdí cvičit objem klasicky 3x týdně
takže jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 20, 2016 10:31 am Předmět: |
|
|
Bear zaklad je 3* tydne
Dreo+bench
Pritahy+presy
Mrtvila+bradla _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: so únor 20, 2016 10:37 am Předmět: |
|
|
zřejmě to nechápu, dle netu je na dny 4 (nechci spekulovat, ale na 3 denní jsem ještě neviděl)
1 den
bench-press 2 x 5 x 80 %, 10 - 15 x 5 x 70 %
přítahy v předklonu 2 x 5 x 80 %, 10 - 15 x 5 x 70 %
doplňkový cvik na střední část deltových svalů 3 - 5 sérií
doplňkový cvik na biceps 3 - 5 sérií
doplňkový cvik na triceps 3 - 5 sérií
2 den
mrtvý tah 2 x 5 x 75 %, 6 - 10 x 5 x 65 %
leg-press 3 - 5 x 10 - 15
doplňkový cvik na lýtka 3 - 5 sérií
břicho
3den
shyby / horní kladka k hrudníku 2 x 5, 10 - 15 x 5
bench s jednoručkami 2 x 5, 10 - 15 x 5
pullover / pullover a tlak 2 - 3 x 10 - 15
doplňkový cvik na střední část deltových svalů 3 - 5 sérií
4den
dřep 2 x 5 x 75 %, 6 - 10 x 5 x 65 %
doplňkový cvik na hamstringy 3 - 5 sérií
doplňkový cvik na lýtka 3 - 5 sérií
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so únor 20, 2016 10:37 am Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | Otázka teď tedy je, jaký zvolit trénink, jsem trochu zmatenej...
Bear routine je 4x týdně, pokud dobře koukám a někdo zase tvrdí cvičit objem klasicky 3x týdně
takže jak? |
Všechny cesty vedou do Říma.
Existuje x tréninků a způsobů stravování, které mají výsledky. A existuje x tréninků a způsobů stravování, které ti vůbec nic nepřinesou. U některých to platí obecně, u jiných záleží na člověku a situaci.
V tvojí situaci, jak už bylo řečeno, bys neměl experimentovat a měl bys jít do základů. Tj. zvolit si trénink 3x týdně fullbody a nebo 3-4 týdně split a jet v dostatečném množství základní vícekloubé cviky. Začni spolupracovat s trenérem, který ti vysvětlí techniku cviků. Pokud budeš mít někoho schopného, sestaví ti i trénink.
Jídlo. Nezkoušej nějaké pitomosti jako shazování tuku, zároveň nabírání a při tom přemýšlet, jak do toho zapojit suplementy a hezky se napumpovat. Jez prostě hodně zeleniny, ovoce, hodně masa, vajíčka a přílohy. Pokud možno, vynech či omez jednoduché cukry a smažené věci. Co tak vidím, nemáš pupek, takže nemáš až tolik přebytečného tuku. Tj. spíše ti schází svaly, než abys musel shazovat.
Když přibíráš svaly, děláš to dobře. Když přibíráš tuk, uber trochu jídla. Když nepřibíráš nic, přidej jídlo a možná i intenzitu tréninku.
Doporučil bych ti inbody, abys věděl, jak na tom jsi teď. Zopákni si ho za tři týdny a uvidíš v číslech změnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: so únor 20, 2016 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | |
Díky, přehlédl jsem, že ten první uvedený není originál
Ještě jsem přemýšlel na splitem 4 týdně, třeba něco jako horní/dolní polovina těla apod. Prostě projet partii 2x týdně samozřejmě s dobrým jídelákem ..?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so únor 20, 2016 1:16 pm Předmět: |
|
|
Nehledal bych nějaký svatý grál v tréninku, jestli jet Beara 3x nebo 4x v týdnu, jestli tam zařadit ten či onen cvik. Každý trénink má smysl za předpokladu, že se nebudeš flákat, ten trénink bude mít nějaký smysl a budeš se dobře stravovat.
Ten split vršek/spodek také nezní špatně, dříve jsem ho jezdil a upravil si ho tak, že jsem odjel vršek těla a druhý trénink spodní část a k tomu jsem ještě přidal na závěr tréninku biceps+triceps, protože jsem také potřeboval zlepšit ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: po únor 22, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
Jsem téměř rozhodnutý rozjet beara 3xtýdně+sobota doplňky a vím, že to nebude jednoduché. Jen se pořád nemůžu zbavit pocitu, co když 4xsplit také není špatný :D
Zkrátka bear udělá syrovej základ (ale furt to jsou jen dva cviky na jeden den), nemůže v tomto ohledu nabídnout split přeci jen víc co se týče estetického celkového vzhledu, protože je tam více (izolovaných) cviků..??
Možná je pitomost, co říkám, možná to už moc hrotím a měl bych jít prostě zvedat...Ale co
Může mě někdo odseknout? Díky
Naposledy upravil Voita dne po únor 22, 2016 2:06 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po únor 22, 2016 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | možná to už moc hrotím a měl bych jít prostě zvedat...
|
Ano. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 22, 2016 2:07 pm Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | Jsem téměř rozhodnutý rozjet beara 3xtýdně+sobota doplňky a vím, že to nebude jednoduché. Jen se pořád nemůžu zbavit pocitu, co když 4xsplit také není špatný :D
Zkrátka bear udělá syrovej základ (ale furt to jsou jen dva cviky na jeden den), nemůže v tomto ohledu nabídnout split přeci jen víc co se týče estetického celkového vzhledu, protože je tam více (izolovaných) cviků..??
Možná je pitomost, co říkám, možná to už moc hrotím a měl bych jít prostě zvedat...
Může mě někdo odseknout? Díky |
Jed beara 6 tydnu, a pak 6 tydnu split
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html
Tady mas vlastne dva dalsi treningy
Ale za sebe,nejlepsi pokroky (celkove) jsem mel u beara a proto na nej udu prisahat
Drepy zvednou hladinu rustaku a u benche maka tricak
U pritahu bicakj a u presu zase tricak
U mrtvil dochazi zase k zatizeni bicaku a bradla jsou natriceps vic nez na kozy
A v sobotu si je napumpujes k prqsknuti
Neni nezbytne, a dokonce ani uplne produktivni venovat kazdy trening mraky serii na jednotlive svaly (ma na to pekny clanek, ale je od konkurence,ale kdyby jsi mel zajem,nza mirny pipltek poslu v pm :-D )
Ale uz jsi propasl cas,nemas zmerene maxima
Ale po dlouhem bloku fb jsem zase profitoval ze splitu
Hlavbi mysenka by mela byt procvicit cele telo aspon 2* tydne
a kazdy nasledujici trening zvesnou budto vice,vicekrat nebo v kratsi dobe _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: po únor 22, 2016 5:44 pm Předmět: |
|
|
Bear je pro hodně pokročilý cvičence. Napiš za dva tejdny, jak zvládáš v tréninku 20 sérií na dřepy, kór když máš 190 cm a maximálku 100kg, nebo kolik jsi to psal  . Pokud už to dobou teda nebudeš v nemocnici s vazama, nebo jiným úrazem. _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: po únor 22, 2016 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Voita napsal: | Jsem téměř rozhodnutý rozjet beara 3xtýdně+sobota doplňky a vím, že to nebude jednoduché. Jen se pořád nemůžu zbavit pocitu, co když 4xsplit také není špatný :D
Možná je pitomost, co říkám, možná to už moc hrotím a měl bych jít prostě zvedat...
Může mě někdo odseknout? Díky |
Jed beara 6 tydnu, a pak 6 tydnu split
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html
Tady mas vlastne dva dalsi treningy
Ale za sebe,nejlepsi pokroky (celkove) jsem mel u beara a proto na nej udu prisahat
Drepy zvednou hladinu rustaku a u benche maka tricak
U pritahu bicakj a u presu zase tricak
U mrtvil dochazi zase k zatizeni bicaku a bradla jsou natriceps vic nez na kozy
A v sobotu si je napumpujes k prqsknuti
Neni nezbytne, a dokonce ani uplne produktivni venovat kazdy trening mraky serii na jednotlive svaly (ma na to pekny clanek, ale je od konkurence,ale kdyby jsi mel zajem,nza mirny pipltek poslu v pm :-D )
Ale uz jsi propasl cas,nemas zmerene maxima
Ale po dlouhem bloku fb jsem zase profitoval ze splitu
Hlavbi mysenka by mela byt procvicit cele telo aspon 2* tydne
a kazdy nasledujici trening zvesnou budto vice,vicekrat nebo v kratsi dobe |
Díky moc, že jsi se takhle rozepsal, jsi ochotný a vážím si toho :) Tento týden si zjistím svoje maximum a odvodím procenta pro trénink :) Myslím, že k těm 2x golden bude stačit bohatě 12x5, jen nevím, jak naložit s vojenským pressem, procenta nikde nejsou uvedena, ale golden 80% a pak 65-70% ?
Co se jídla týče, tak jsem přidal 100-150g kuřete a 150g rýře+zelenina v tom plave. Takže to prostě půjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: po únor 22, 2016 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Bear je pro hodně pokročilý cvičence. Napiš za dva tejdny, jak zvládáš v tréninku 20 sérií na dřepy, kór když máš 190 cm a maximálku 100kg, nebo kolik jsi to psal . Pokud už to dobou teda nebudeš v nemocnici s vazama, nebo jiným úrazem. |
Díky za podporu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 22, 2016 8:20 pm Předmět: |
|
|
Myslim,ze u drepu bude i tech 12 serek az az,ke konci mozna uz jenom osm nebo set
Ano,procenta jsou 80% na golden a 70% na pracovni,vyjimka je drep a mrtvy tah,tam je to o pet mene _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: út únor 23, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
Jen snad už poslední věc a to jsou pauzy mezi sériema.
Je mi jasný, že někde bude třeba kratší a někde potřeba delší (chceme to jet ve dvojici)
Jak s tím naložit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|