Jedu třetí tejden korteho a poslední dva tréninky mě začaly bolet spodní záda. Tak si říkám co s tím, snížit váhy, dát delší pauzu, mám blbou techniku na dřepech? MT tahám celkem lehký tam na tu techniku dbám obzlášť.
90% lidi v okoli , co jeli korteho , skoncili zhruba po 3. tydnu prave z tohohle duvodu a docela dlouho se z toho dostavali
Vahy meli ve vetsine pripadu nastavene dobre, ale ta zatez na core pri tomhle treninku asi neni pro kazdeho. A nebo druha moznost, jak pises, spatna technika nektereho z cviku, coz bez videa asi neposousime
Osobne bych ale vsadil na ten overload
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No já jsem v tomhle ohledu na sebe hodně opatrnej, takže necítím nějaký zásadní bolesti a řada lidí by nad tím mávla rukou. Ale poznám, že něco není úplně v pořádku. Každopádně to je pro mě jednak důvod k zamyšlení a taky ke změně. Uberu zátěž, začnu cvičit samostatný core tréninky - někde to mám ještě sestavený. A natočím si mrtvoly a dřep abych se podíval jak to vypadá i když techniku se snažím držet stoprocentní v každém tréninku. Dík za radu
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Ono tu techniku muzes mit 100% ale stejne tam to pretezovani stredni casti tela u tohohle treninku vzdycky bude a ted uz je to dost individualni, jestli mas vzprimocace z oceli nebo z papiru Kdy pred lety, kdyz jsem jeste nebyl tak dojebanej , jsem cvicival mrtvoly kazdy druhy den 7 i vice serii (rozcvicoaci nepocitam) a vzdy tezce , zadne cyklovani nic , proste sem to tam rval, co to slo , jen jsem se vzdy snazil zachovat spravnou techniku tzn zadny styl ala kadici pes a nemel jsem vubec zadny problem s bolesti spodnich zad a porad jsem se soustavne zlepsoval. Takto jsem to cvicil minimalne 10 tydnu v kuse
Dneska jsem rad, ze je dam 1x tydne a pak mam 5 dni problem se pro neco ohnout
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já dělám to, co doporučuje ve svém rozpisu Korteho Freimen - v tom prostředním tréninku dělám místo mrtvoly stahování horní kladky. Do teď žádný problém, poprvé trochu až dnes (konec 8. trén. týdne korte během 10 kalend. týdnů), a to podle mě proto, že jsem ve středu poprvé mrtvolu nevynechal, a navíc jsem si na konci ještě zkoušel maxko.
Jedu třetí tejden korteho a poslední dva tréninky mě začaly bolet spodní záda. Tak si říkám co s tím, snížit váhy, dát delší pauzu, mám blbou techniku na dřepech? MT tahám celkem lehký tam na tu techniku dbám obzlášť.
A co takhle jet nějakej normální trénink? Korte 3x3 je masově oblíbený snad jen u nás (a v SK) a jen bůh ví proč...
_________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
A co takhle jet nějakej normální trénink? Korte 3x3 je masově oblíbený snad jen u nás (a v SK) a jen bůh ví proč...
Jedu ho 5x5, měl jsem s tím dřív dobrou zkušenost. Co považuješ za normální trénink? Chodím po-stř-pá.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Jedu ho 5x5, měl jsem s tím dřív dobrou zkušenost. Co považuješ za normální trénink? Chodím po-stř-pá.
3x3 se tomu říká kvůli 3 cvikům 3x týdně, se sériema to nesouvisí, je to trochu matoucí, no :-D Kvůli zdejší politice ti odkaz pošlu soukromou zprávou. Je to taky trénink 5x5 na 3 dny
_________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
3x3 se tomu říká kvůli 3 cvikům 3x týdně, se sériema to nesouvisí, je to trochu matoucí, no :-D Kvůli zdejší politice ti odkaz pošlu soukromou zprávou. Je to taky trénink 5x5 na 3 dny
Pročetl jsem a odepsal, díky.
J.T.
Myšlenka, že Apple chrání teroristy je nemocná. Stejně nemocná, jako společnost, která si myslí, že teroristi se jednoduše objevili. Ne, neobjevili. Byli spoluvytvořeni vládou, která nyní tlačí a snaží se zodpovědnost přenést na technologickou firmu. To je symbolika dnešní společnosti. Jsi nemocný? Dáme ti prášek. A je to. Vůbec se nechce ptát, proč jsi nemocný, co to znamená, co děláš špatně, co ti tělo říká tou nemocí. Že jsi za svou nemoc zodpovědný sám. Dáme prášek. Dáme systém, který nám ukáže, že Saddám má chemické zbraně…
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru