|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út únor 16, 2016 11:29 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | CIZOPASNIK napsal: |
Hlavně jsem zvědavý na ten redesign a balance základních karet, když už se pustili do těch změn. |
Myslím že se starými kartami nic dělat nechtějí, proto zavádí právě nový formát, kdy se staré karty "vyřadí" do jiného formátu a budou přibývat stále karty nové. |
Rework má dostat i basic set. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 10:21 pm Předmět: |
|
|
Na iOS je tento týden zdarma ke stáhnutí Warhammer 40k Deathwatch (je to tahovka)...docela fajn věc na občasné zahnání nudy.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 8:20 am Předmět: |
|
|
Snad poprvé, co sem píšu :-)
Na iPadu mě uchvátila hra Monument Valley ( itunes), neskutečné skvělá hra.
A teď hraju po chvílích na iPadu Horizon Chase ( itunes) to je zase návrat do dětských let k ZX Spectru. Hratelnost těch závodů je přesně jako za starých časů.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 8:57 am Předmět: |
|
|
Jo, Monument Valley je skvělá hra...ale krátká.
Btw.... budete dneska někdo zkoušet tu open betu The Division? Že bych se k někomu přidal, přece jen ve více lidech to bude lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 9:40 am Předmět: |
|
|
Jo budu, začíná to dneska v 10h dopoledne. Úplně na střílečky nejsem, tak od toho moc nečekám.
Od včera jede i CBT2 Black Desert .. no hra moc pěkná, ale tím že je endgame jen pvp a nejde se tomu vyhnout, včetně full lootu .. je to takovej hezčí Albion online .. škoda no :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 9:45 am Předmět: |
|
|
Kdyžtak mi hoď do sz svůj nick, bych se k večeru připojil. Napsal bych svůj, ale nepamatuju si ho. Na uplay jsem se totiž včera lognul po několika letech, vůbec to nepoužívám...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 7:51 pm Předmět: |
|
|
tak to není beta, ale hodně osekaný demo .. 90% věcí je zamčených, jdou jen 2 mise a z toho jen jedna na "hard" .. v podstatě to "dohraješ" ani ne za hoďku
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 9:00 pm Předmět: |
|
|
Jaké dvě mise? Ti rukojmí a pak to metro? Jasně že je to demo a ne beta jak se to tváří..za "pár" dní to vychází, takže na betu je pozdě. Ale nečekal jsem od toho nic a docela se mi to líbí. Obzvlášť, když hraju s jinými lidmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 8:37 am Předmět: |
|
|
Můžete dát tipy na nějaké zajímavé, populární starší hry? Něco bych zahrál, ale nevím co. Co mě bavilo, byla třeba Mafie, Zaklínač, CoD, něco z téhle doby. Ani už nevím, co se ted hraje, navíc můj comp moderní hry nezvládne. Něco třeba 5 let zpět.
Dík _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 10:58 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Můžete dát tipy na nějaké zajímavé, populární starší hry? Něco bych zahrál, ale nevím co. Co mě bavilo, byla třeba Mafie, Zaklínač, CoD, něco z téhle doby. Ani už nevím, co se ted hraje, navíc můj comp moderní hry nezvládne. Něco třeba 5 let zpět.
Dík |
nevim co mas za komp, ale muzes mrknout na neco z toho...
Batman Arkham Asylum (pripadna pokracovani), Skyrim, Deus EX Human revolution, Fallout New Vegas, Dark Souls 1 a II, Metro 2033, Darksiders, RPGcka klasickeho stylu jako Divinity original sin, Pillars of eternity...atd....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 11:39 am Předmět: |
|
|
Dík. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út březen 08, 2016 11:32 am Předmět: |
|
|
Nevíte někdo, jestli se ještě hraje Red Orchestra 2/ Rising storm?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út březen 08, 2016 1:31 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Bombay napsal: | Můžete dát tipy na nějaké zajímavé, populární starší hry? Něco bych zahrál, ale nevím co. Co mě bavilo, byla třeba Mafie, Zaklínač, CoD, něco z téhle doby. Ani už nevím, co se ted hraje, navíc můj comp moderní hry nezvládne. Něco třeba 5 let zpět.
Dík |
nevim co mas za komp, ale muzes mrknout na neco z toho...
Batman Arkham Asylum (pripadna pokracovani), Skyrim, Deus EX Human revolution, Fallout New Vegas, Dark Souls 1 a II, Metro 2033, Darksiders, RPGcka klasickeho stylu jako Divinity original sin, Pillars of eternity...atd.... |
Začni hrát Wowko nebo Dotu, to ti vystačí na stovky hodin zábavy
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 08, 2016 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Můžete dát tipy na nějaké zajímavé, populární starší hry? Něco bych zahrál, ale nevím co. Co mě bavilo, byla třeba Mafie, Zaklínač, CoD, něco z téhle doby. Ani už nevím, co se ted hraje, navíc můj comp moderní hry nezvládne. Něco třeba 5 let zpět.
Dík |
Quake 4.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|