Makuška - pole dance a cesta k soutěžím

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Makuška - pole dance a cesta k soutěžím
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Makuška

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 27.2.

Workshop Acro Yogy - vyrazili jsme s parťákem ke zkušenějším kolegům nabrat nový prvky a tipy jak se zlepšit.....nakonec z toho bylo krásných skoro 6 hodin cvičení.

Co mě jediné začíná vytáčet a přestávám to chápat....i zkušení lektoři Acro Yogy se před zahájením cvičení nijak nezahřívají....jdou se rovnou protahovat, což mě osobně tedy kardinálně nesedí. Jsem zvyklá jak u pole dance, tak u strečingu, tak u posilovny se zahřát - lehce protáhnout a pak jít cvičit.
Protahování rovnou bez zahřátí a to ještě na chvilku má u mě za následek pokaždé nějakou bolestivou dohru...např. při workshopu mi něco křuplo v zápěstí a teď ho nemůžu ohnout - nedělní trénink na tyči to pak bolelo a omezovalo mě to.
Takže jsem vyhlásila, že takhle teda ne. Bez warm-up a protažení před začátkem blbnutí prostě Acro nehodlám cvičit a parťák se může třeba na hlavu stavět (sdílí totiž názor, že nějaký zahřívání a protahování není potřeba - zahřeje a protáhne přece Acro Yoga).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle 28.2.

Pole dance

- dneska trochu upgrade kolenových prvků....přiznám se, že je nemám moc v lásce - jsou to prvky s jediným držícím bodem....když povolí koleno, letíte dolů hubou napřed. Ale pud sebezáchovy dělá divy.

Marley

Dangerous Bird

Extended Brass Monkey

silovka - Shoulder Iron X - rotovat pánví a nohama do boku a směrem dolů brzdit brzdit brzdit.....masakr

Od března přibydou soukromé tréninky s naší reprezentační trenérkou. Uuuups...bojím bojím...pojedem základní prvky do úplné dokonalosti.

Příští týden víc kardio a méně sacharidů - uplynulý týden byl v jídle v mnoha ohledech.....jaksi trošku mimo můj jídelníček.

Pondělí: strečing provazy
Úterý: domácí K.O. trénink
Středa: posilovna záda, prsa, ramena
Čtvrtek: domácí K.O. trénink
Pátek: regener
Sobota: soukromý trénink PD
Neděle: klasika lekce PD
mirus

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 12:18 pm    Předmět: Makuska Odpovědět s citátem

Dobrá práce .

A ohledně toho střílení to je v pořádku, začátky jsou takový. Zvykneš si.
Spolu až půjdem, si vyzkoušíš rychlostřelbu bez přesnýho míření do terče na 5m (popadneš zbraň se zásobníkem, nabiješ a hned střílíš 5ran do terče). Samozřejmě si to vyzkoušíme na sucho, neboj. Pak tři rány, rychle nabít náboje do zásobníku a znovu pálit tři rány. terč cca 5m vzdálen, tak se trefíš, neboj.
Makuška

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No........tak to jsem na to MOC zvědavá. Mě přijde, že jsem antitalent a můj respekt ke zbraním mi jaksi nedovoluje s nimi zacházet.....rychle.

Ale potěšilo mě, že kluci, co tam stříleli s náma, tak když přišli k terčům, tak u toho mýho prý: "Tak ten by byl kvalitně mrtvej."
mirus

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
No........tak to jsem na to MOC zvědavá. Mě přijde, že jsem antitalent a můj respekt ke zbraním mi jaksi nedovoluje s nimi zacházet.....rychle.

Ale potěšilo mě, že kluci, co tam stříleli s náma, tak když přišli k terčům, tak u toho mýho prý: "Tak ten by byl kvalitně mrtvej."

Nejsi antitalent, to si jen mylně myslíš. Uvidíš , se mnou ti to půjde
Makuška

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 29.2.

Strečing provazy:

- domácí trénink dneska nadstandartně se sparingem, který mě rovnal, silou dotláčel, pomáhal a nic mi nedaroval....pecka.

- konečně dosednu provaz na pravou nohu...teď už to jen dotláčet víc a líp.

- musím se hodně zaměřovat na techniku provazů, abych pak eventuelně při soutěži neflexila špatně a neměla stržené body.

Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 1.3.

Domácí K.O. trénink:

Warm-up
8min

EMOM
20min
lichá 20x dřep
sudá 35s švihadlo

Shyby na hrazdě (ještě pořád ze stoje, ale to se poddá)
nadhmat 5x
podhmat 5x
nadhmat 5x
podhmat 5x
ty poslední podhmatem tahané snad z paty......

PYRAMIDE
Kliky 10-1
Dřepy 1-10

TABATA 12x50/10s
angličáky
pavoučí kliky + horolezec
baletní dřepy
zkracovačky

AMRAP (8min - 2kola) +2kg na nohou
výpady levá 10x
kliky na široko 8x
výpady pravá 10x
triceps kliky 8x

ABS +2kg na nohou
přítahy napnutých nohou a zpět těsně nad zem 3x8
zkracovačky s jednou rukou nahoru 3x8

přítahy loket - protilehlé koleno (napnutá noha nad zem a zpět k loktu) 3x8 levá, 3x8 pravá
výměny kolen "bicykl" 3x16

přítahy kolen vleže na hrudník 3x8
přítahy kolen v sedě bez opory 3x8

....původně jsem si tak jako slibovala, že dám ještě planky a boční planky - dorazil mi fitball = destabilizující podložka.....ale mám pocit, že jsem umřela a jsem v pekle, takže planky příště (btw. log píšu vleže).
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

(btw. log píšu vleže). [/i][/b][/color]

A obvykle to pises jak? Hlavou dolu zavesena nohama na hrazde ?
Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A obvykle to pises jak? Hlavou dolu zavesena nohama na hrazde ?

Jasně. Noťas na zemi a já v luftě.....normální stav.
mirus

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 9:03 am    Předmět: Makuska Odpovědět s citátem

Umím si to představit Domácí K.O. Trénink. Já ho absolvovat, tak jsem dvakrát umřel .
Ale pravidelně už dva týdny dělám každý večer doma na podložce 5cviků na břicho.
Pokračuj , jdeš po dobré cestě.
Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju Miro. Jako je to fakt jiný trénink - do těžkého kardia - ty pauzy mezi jednotlivými sériemi cviků nejsou víc než 90s (dojedu Warm-Up - 90s - a 20min v kuse EMOM - 90s pauza - shyby - 60s pauza - Pyramide - atd. atd. ) a ono se to nezdá, ale v tomhle typu tréninku je to FAKT málo - běžně mám po skončení EMOM barvu zralého rajčete nebo jiný podobný odstín.

Ještě přemýšlím o zařazení kardia lehčího a delší...v nižší tepovce....ovšem nevím, kam to narvat do toho týdne.
Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 2.3.

Posilovna záda, prsa, ramena..... no dneska to teda FAKT stálo za to..... Ta partička trojbojářů mě jednou zničí....fakt...ty jejich hlášky - to se nedá.

Warm-Up
8min Orbitrek

Záda:
Shyby z visu s dopomocí - nadhmatem 4x max
(pod 5 opakování v sérii to nebylo, ale bylo to šíííííííleně těžký - jsem měla sto chutí sparingovi říct......no něco škaredýho jak mi nechtěl pomáhat)

Přítahy kladky v sedě 3x8 (30kg)
Přítahy JČ v předklonu 3x10 pravá, 5x10 levá (10kg, 12,5kg, 10kg)
Hyperextenze 3x10 (7,5kg)

Dneska jsem měla trénink i s videodokumentací....samý hovadinky, srandičky a najednou mrknu na hodinky a zjistím, že se zády se šušním skoro hodinu a nestíhám..... takže prsa a ramena supersérie.

Prsa - supersérie:
Rozpažování JČ na šikmé lavici 4x12 (10kg) + Rozpažování JČ na rovné lavici 3x10 (3,5kg)
Peck Deck 3x10 (15kg)

Ramena - supersérie:
Upažování JČ v předklonu 4x12 (5kg) + Upažování JČ ve stoje 3x10 (3,5kg)
Tlaky s JČ 3x8 (12,5kg)

Cool-down
Pás ve sklonu 9min

A fofrem do šatny. Břicho jsem dnes vynechala - dostalo záhul včera a dostane i zítra.
Ale posilka mě dnes potěšila - KONEČNĚ pořídili ke všem trhačkám, pásům a já nevím čemu i erární závaží na nohy, takže si nemusím tahat svoje z domu a moje taška tak bude mít o celá 4kg míň. Dneska to celkem šlo a jsem ráda za videa - se můžu aspoň mrknout kde co dělám blbě a na co si dát pozor. Sem to přidávat nebudu - by jste se tu potrhali smíchy u těch mých pidi vah.

Ale jinak s těmihle drobečky se potkávám skoro pokaždé. Jsme taková akorátní partička.....já jsem jim pro pr*el, ale když chci, vždycky pomůžou.

Tohle je z jejich dnešního tréninku - prý mají 10 týdnů do první soutěže, tak jsou na začátku......já ten kýbl s těmi řetězy šoupu po zemi.

Makuška

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek 3.3.

Domácí K.O. trénink

Warm-Up
7min

EMOM
10min
25x dřep

PYRAMIDE
Kliky 10-1
Dřepy 1-10

TABATA 12x50/10s
Angličáky
Pavoučí kliky + horolezec na střídačku
Baletní dřepy
Zkracovačky

AMRAP 8min - 2kola
Výpady levá 10x
Široké kliky 8x
Výpady pravá 10x
Triceps kliky 8x

ABS + 2kg na nohou
Přítahy napnuté nohy - nahoru a zpět těsně nad zem bez položení 3x8
Zkracovačky v tempu 3x8

Přítahy loket - koleno levá 3x8 + pravá 3x8
Střídání loket-koleno "Bicykl" 3x16 výměna

Přítahy do svíčky 3x8
Přítahy kolen vsedě bez opory 3x8

Stojky 5xmax výdrž ve stojce

Do mrtva a do mokra díky vysokému tempu. Dneska jen základní verze tréninku...cítím trochu únavu a postrádám energii. Jinak to šlo.

Plán další týden od zítra:
Pátek: Regener
Sobota: ráno Acro Yoga, odpoledne pole dance soukromý trénink
Neděle: Pole dance
Pondělí: K.O. trénink
Úterý: Posilovna záda, prsa, ramena pod dohledem
Středa: Regener a střelba
Čtvrtek: buď K.O. nebo strečing rozštěpy, placky
Pátek: to, co nebylo ve čtvrtek anebo posilovna nohy, ruce
Sobota: Regener (ještě nevím jestli bude mít trenérka volno - když jo, tak bude PD, když ne, bude něco z toho, co se nevejde do čtvrtku a pátku)
Neděle: Pole dance

Změna programu vyhrazena.
Makuška

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 5.3.

Acro Yoga - testing jiného (silově víc vybaveného) parťáka..... pro mě procvičení základních prvků, pro něj všechno nové a šlo mu to skvěle....o argument víc donutit stálého parťáka posilovat, protože když ta síla chybí...jsou ty limity hned jinde. Krásný dvě hoďky práce.

Makuška

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 5.3. odpoledne:

- první soukromý trénink zaměřený čistě na soutěžní přípravu s dlouhodobým cílem Mistrovství ČR

- začaly jsme s trenérkou precizním šplháním a povinnými prvky....nezdá se to, ale jakmile jde o preciznost a korektní provedení, je všechno najednou těžší, základní kombinace složitější ....a vůbec ....no není to sranda

- trenérka je precizní, nekompromisní a tvrdá, ale zároveń úžasná, motivující a především je s ní sranda a je to kámoška... večer jsem pravděpodobně upadla do komatu, ale stálo to za to - vymačkala mě jak citron. Tohle budou plodné soboty.

- z tréninku vyplynula nutnost změn i ve zbývajícím tréninku - jak v silovém, tak strečingu, tak přidání cviků....budu muset dělat mraky stojek, lámat si palce na nohou a nárty kvůli špičkám (už tak jsem na tréninku nakonec stála na palcích, abych tu propnutou špičku neztratila ani na vteřinu....to mi trenérka neodpustí N-I-K-D-Y), dělat hromady posilovacích cviků na přitahovače, trénovat baletní průpravu, naučit se uvolnit ruce (mám je jak zombík neustále ztuhlé a do něžnosti a elegance jim chybí tak milion světelných let).

A jak to vypadá, když se na tyči zapomenete, co jste vlastně chtěli a pak zjistíte, že to prostě nejde.....a trenérce je to naprosto jedno a ještě Vás opraví, že tu zaháknutou ruku máte jak z Jedličkova ústavu??? Asi takhle.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: