|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maxpoint97

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 11:29 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
EDIT..EDIT...EEEDDDIIIIITTTT .. MUSIM RICT, ze.celou dobu se tam o me az s Drejprovskou peci staral Maxpoint :D asi nejvyssi clovek na svete..nejsem zvykla ze bych na nekoho koukala v zaklonu...hihi (uz jsi spokojeny? :D ).. obrovske a prevelike diky :)) za mile setkanii |
Nejspokojenější!!!
Och, včera mě to nějak nabudilo, Kevin, ty, Kuba Šubrt, ještě teď je toho na mě moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
speedy

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | a je to tady
budu kopnut ponikem s ruzovomodrou hrivou
(ale s nadhernym zadeckem)
|
Co je? Skryvas sa pred niecim? Hanbis?
Tak ja to dam za teba
Zlata, stotoznujem sa s Ustinovom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 1:02 pm Předmět: |
|
|
speedy: jelikoz jsem mensi, tak mam trosku strach, bo by ze me Zlatuska udelala dva male do skolky
( a kdyz ne ona, tak nektery z jejich bodyguardu) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 1:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | :D jste kouzelni vazne. Dekuju moc speedy
Doufam ze se.setkame na pristim rw srazu ;)) |
No.. problem. Da sa tam dostat inkognito? Totiz moje tunajsie highscore so far:
- 2 bany. (BerserK87, tteesstt)
Tak. To sme zvedavi, ci pribudne treti.
A ako tam najdem Ustinova?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 3:50 pm Předmět: |
|
|
Co říkáš chuťově na ten protein z Levronovi série?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Co říkáš chuťově na ten protein z Levronovi série? |
Na to ze to je vanilka tak svezi, hodne lehkej a konzistenci hustej protein. ;)) zajimavy
Vsechny vanilky co jsem mela byly na jedno brdo...tohle je proste fresh :D jiny takovy _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 12:29 am Předmět: |
|
|
3.3. Legday
Stalo s e co Cipinek predpovedel. Rano okolo 11 mi napsal Kevin, ze by sel trenovat... a taky ze.prisel a prej "hey girl, u.train legs today? So ok then.. come to legpress"  natesena jsem tam odhopkala necekajoc do jakeho pekla se ritim
Legpress
25x plosina (70kg)
25x 50kg (+ 70)
10x 50kg , 10x 25kg, 5x (+70)
25x plosina
Sileny!!! Kdyz jsem se ho po prvni serii zeptala kolik tam chce nalozit...zacal se smat... "i need to concentrate on you baby, i came here to train you...so cmon.."
Slzy...dojeti..neskutecna cest a pocta a pocit, ze miluju svuj zivot at uz se predt stalo cokoli, ublizil kdokoli, tak tohle je neco, za co ta bolest stala
..
Predkopy
110x !!!!!!! 60lbs, 45lbs, 30lbs, 15lbs shazovana...nohy na sracku po prvno serii
Jeste bolestivejsi rozmasirovani nohou :D a druha serie
Jak jsem si stezovala na Kostu driv, ze jeho legendarni "jeste jeden davaj!" :D rekl 10 az 20x...tal Kevin to prekonal jestli rekl "cmon baby 15more!!!" Pokazdy kdy mi tekly slzy, jecela jsem a sipala :D nejvetsi peklo delat predkopy 3minuty v kuse
5x 60, 5x 75, 10x45, 15x 30, 25x 15 !!!!!!!!!hell!!!!!!
A pak znovu to.stejne s tim, ze to bylo totalne do selhani
Pote nasledovalo 40 drepu  a konec trenalu.
Fotky ani videa nemam..protoze pri snaze tasit telefon zaznelo prisne "im not here to take a selfie baby...we need to traim so freakin hard ok?" Ale mam spoustu svedku :D :D joo a rekl mi, ze ne Harleen, ale ze jsem Gladiator... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 7:40 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Pokazdy kdy mi tekly slzy, jecela jsem a sipala :D nejvetsi peklo delat predkopy 3minuty v kuse |
ja chci video nebo aspon zvukobou stopu...if you know what iam sayin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|