_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Myslel jsem, ze to bylo na soutezi. Do hloubky tam asi neco malo chybelo, ale i tak je to strasnej psychopat
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Myslel jsem, ze to bylo na soutezi. Do hloubky tam asi neco malo chybelo, ale i tak je to strasnej psychopat
on je fakt silenec
I tell you I make 500kg, I make 505kg in short time, I will make 550kg wait and see, 520-550kg zahir squat !!! never eeeveeer see !!!!!! All my fans thank you so much for support ! and the haters, cannot blame them! with huge numbers comes alot of criticism, and goals is to hit at least 500kg in competition! why put limits, 3 years ago in super heavyweights it was huge to squat 460kg, now 3 years later somebody tries to achieve 500+kg and ofc people will hate. Thanks for support guys!
maybe yess, maybe no, maybe six handred :DD
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Někomu to tak prostě vyhovuje. Nikdy nevíš, jak ti to spotter pustí. Já jsem na bench vždycky zvedal houby váhu, ale činku jsem si podávat nenechával nikdy, nevyhovovalo mi to.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Někomu to tak prostě vyhovuje. Nikdy nevíš, jak ti to spotter pustí. Já jsem na bench vždycky zvedal houby váhu, ale činku jsem si podávat nenechával nikdy, nevyhovovalo mi to.
Tak viděl jsem už i lidi, co si sami podávali dvěstěpade, takže asi tak.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nekdo je tak proste zvyklej. Bavil jsem se s K.Sandvikem, proc si bere sam cinku. Pry se u nich pred casem proslychalo, ze dojde ke zmene pravidel, dle kterych si zavodnik bude muset cinku podavat sam. Rozhodnul se na tom dopredu zapracovat. Zmena neprisla a on zjistil, ze mu to celkem vyhovuje a zustal u toho :)
U nás v posilce si kluci taky zvedají všechno sami ze stojanu, tak nechápu, proč píšeš "lidi" v uvozovkách.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru