Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1108, 1109, 1110 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marky V.

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Počkej počkej...mě to nijak nedojímá - mě jen nepřestává překvapovat s jakýma existencema musí ti měšťáci občas pracovat a že vlastně nemůžou nic .....taky bych tu práci dělat nemohla. Jsem na to příliš impulzivní....já bych tu krávu asi přizabila, což oni - vyrovnané povahy nemůžou. Chudáci.

Můžu tě ujistit, jako veterán MP a nyní příslušník PČR, že i po výměně uniformy jezdím na úplně stejný sračky, jako jsem jezdil u MP. Oni to někteří machři od PČR neradi slyší, ale běžná hlídková a pořádková činnost je u obou policií prakticky stejná. Rozdíl je v tom, že u MP jsem jezdil po jednom městě a teď kvůli stejným nesmyslům jedu třeba 20-25 km a pak zase zpět.

Jak nemůžou nic? Můžou všechno, co je pro zvládnutí zákroku třeba. Jak ve věci potom rozhodne správní orgán nebo soud, to neovlivní ani MP ani PČR.
Moc by mě zajímalo, kolik lidí či spíše tupců, kteří křičí, že MP nemá žádné pravomoci, četlo zákon o obecní policii a nastudovalo si, co takový strážník všechno může. A kolik lidí ví, že v některých věcech má MP větší pravomoce než PČR.
Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já se nechtěla příslušníků nijak dotknout....mě jich bylo spíš líto. Jako nechápu proč s tou hysterkou něco neudělali???...jejich svatou trpělivost bych v tom případě chtěla mít.....takhle trpělivě tam s ní manipulovat, přemlouvat ji ať nekope do auta, ať si stoupne apod??? NO při té její scéně teda klobouk dolů....pokud tohle mají pravomoc řešit i razantněji, tak mají můj ještě hlubší obdiv, že k tomu nepřistoupili. Jak jsem říkala....byť jsem křehký kvíteček....té krávě bych rozbila držku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No policie to má asi někdy tvrdé ... už jsem taky slyšel různé zážitky od kamarádů policistů. Já bych to taky dělat nemohl, protože by nebyla dost velká kapacita na hřbitově.
Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tématu....leze mi na nervy demence některých lidí....např. těch, kteří se pokouší získat heslo k mému FB účtu. Za poslední dva týdny už mi dvakrát přišel varovný email, že NĚKDO požádal o obnovení hesla k mému účtu. Jenom debil (nebo kráva - to spíš) si může myslet, že by to heslo získal nebo prolomil.....ale zkoušet to nepřestane.

Aneb jak by řekl doktor Štrosmajer: "Kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tady budete vznášet jako holubička."
Spazik

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
K tématu....leze mi na nervy demence některých lidí....např. těch, kteří se pokouší získat heslo k mému FB účtu. Za poslední dva týdny už mi dvakrát přišel varovný email, že NĚKDO požádal o obnovení hesla k mému účtu. Jenom debil (nebo kráva - to spíš) si může myslet, že by to heslo získal nebo prolomil.....ale zkoušet to nepřestane.

Aneb jak by řekl doktor Štrosmajer: "Kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tady budete vznášet jako holubička."

Asi máš zvědavého přítele/manžela
Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Spazik: No to nemám. S nikým tak blbým bych totiž nechodila.
Spíš to tipuju na jednu holubičku, co jsem vyprovodila z okruhu svých kamarádek. Takovou "taktiku" může vymyslet jen ženská (notabene když je úplně blbá).
Judson

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
@Spazik: No to nemám.

Tak me podezreni se potvrdilo, sakra takovy pozice a polohy umis, a zadnej chlap z toho nema ten pravej pozitek ? Toje ale mega skoda
Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Makuška napsal:
@Spazik: No to nemám.

Tak me podezreni se potvrdilo, sakra takovy pozice a polohy umis, a zadnej chlap z toho nema ten pravej pozitek ? Toje ale mega skoda

Myslíš jako požitek z toho, že umím viset hlavou dolů a roztahovat nohy jo??? No tak z toho opravdu požitek nikdo nemá no. Mě si pořídit domů holt nemůže jen tak někdo - co kdybych toho fakt náhodou chtěla využít??

Spazik

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš si dej pozor, jestli nemáš někde veřejně na internetu email, který požíváš pro FB.
Naštěstí FB a podobné velké služby mají auto-block přístupu, když se přihlásí někdo ze zařízení/IP/města/země, kde se běžně nepřihlašuješ, chce to konfirmaci přes email.
Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já mám obecně zabezpečení nastavené na FB tak, aby mi to hlásilo do mailu jakýkoliv pokus o přihlášení, u úspěšných přihlášení mi to pokaždé pošle info o přihlášení včetně podrobností odkud k přihlášce došlo a úplně stejně mi chodí i to info o požadavku na změnu hesla, kterou jsem pochopitelně nahlásila hned z těch oznamovacích mailů. Bez hackera se do toho účtu prostě nedostane.

Ale ze zajímavosti jsem se odhlásila a dala vyhledat moje jméno a příjmení, jestli vůbec najde Facebook můj profil a ne, nenajde. Mám nastavené, že se můj profil nemá dát vyhledávat všem.

Jako já jsem celkem klidná pokud jde o můj Fb - spíš mě vytáčí že to někoho baví zkoušet. Jak u debilů na dvorku.
Grimley

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Používám dva účty - u český spořitelny mám účet kam mi chodí vejlpata a kde mám hypotéku... u airbank mám spořící, kam si posílám veškerý prachy a u český nechávám jen prachy na hypošku... bylo domluvený, že mi vše k hypo strhnou k poslednímu dni v měsíci... tak jsem tam nechal domluvenou částku.... no a 29.2. odečetli splátku hypotéky... ale 1.3. odečetli splátku pojištění hypotéky...v lednu to bylo to samý, ale to si nějak strhli ze splátky hypotéky a celý se to zamotalo tak, že místo 413 korun jim teď dlužím 1200 (+ nějaký pokuty) ... tak jsem volal na infolinku, samozřejmě si nasypal popel na hlavu... ale opravdu mě mrdá, že jsem tu hypotéku nevzal v Airbank, tam je to opravdu férový jednání a ne jako u tohohle molochu hnusnýho ... (jediný, co je plus, je úroková sazba 1,59%)
AHOLA

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 2:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po takmer 5ich hodinach sizyfovskej roboty mozem zodpovedne povedat, ze mi na nervy lezu online job application forms bez tlacitka save.......
Dobru noc
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Po takmer 5ich hodinach sizyfovskej roboty mozem zodpovedne povedat, ze mi na nervy lezu online job application forms bez tlacitka save.......
Dobru noc

Chrome by měl ukládat data vyplňovaná do web formulářů automaticky (nevím jestli to funguje 100% všude, ale většinou ano).
AHOLA

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uklada, ale aj robi chaos. Ja napr. vyplnujem 2 adresy, anglicku a slovensku, akonahle dam anglicku adresu, automaticky mi prehodi obcianstvo na anglicke. A ako hlavnu adresu si vzdy pamata tu vedlajsiu a pod. To by nebolo vsak najhorsie, ale boli tam policka kde som musel pisat o svojej motivacii, detaily o prac. skusenosiach, vzdelani atd. a obsah tyhto policok si Chrome nepamatal Posledne 2 hodky som to robil tak, ze cokolvek som napisal, som si skopiroval aj do Wordu, takze po dalsom kolapse systemu som to uz len kopiroval odtial. Co nezabranilo tomu, aby sa mi to este zo 5-6 krat nezrutilo a ja som musel zacinat odznova
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, su rozpalenej do bela.
Je sakra mozny, ze kdyz mam na letaku podle ktereho jsem si zridil sluzbu, a nasledne na smlouve napsanou urcitou castku. Tak je to bez DPH ????
Nikde na letaku ani na smlouve neni uvedeno jestli je to s dph nebo bez, ani zminka.

Je snad nejaky zakon, ze kdyz neni, s nebo bez, dph uvedeno, tak plati cena bez dph ?

Zajebany O2.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1108, 1109, 1110 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: