|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: út březen 08, 2016 3:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út březen 08, 2016 4:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 08, 2016 4:00 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Judson napsal: | Sakra, su rozpalenej do bela.
Je sakra mozny, ze kdyz mam na letaku podle ktereho jsem si zridil sluzbu, a nasledne na smlouve napsanou urcitou castku. Tak je to bez DPH ????
Nikde na letaku ani na smlouve neni uvedeno jestli je to s dph nebo bez, ani zminka.
Je snad nejaky zakon, ze kdyz neni, s nebo bez, dph uvedeno, tak plati cena bez dph ?
Zajebany O2. |
proč tady veřejně děláš ze sebe takového blba, máš se na to informovat předem... |
Sakra, je snad naprosto logicke, ze kdyz nekomu prezentuj cenu, za urcitou sluzbu, tak je to cena koncova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 08, 2016 4:05 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1014809-firmy-na-webu-casto-klamou-nejcasteji-cenami-bez-dph |
:
Zákon o ochraně spotřebitele hovoří jasně: Zákazník musí jednoznačně znát konečnou cenu, tedy včetně DPH.
Na smlouve o dph neni ani zminka, to bych rek, ze zakonu odporuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 08, 2016 4:11 pm Předmět: |
|
|
V tom případě bych požadoval odstoupení od smlouvy .... dokopat je, aby poskytovali službu za tu uvedenou cenu, tedy bez DPH, je podle mne nereálné. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 08, 2016 4:43 pm Předmět: |
|
|
Tak nakonec poreseno.
Kdyz jsem na help linku zavolal podruhe, tak narozdil od prvniho operatora, me tento druhy ujistil, ze ceny na smlouvach jsou s danni, a pokud je tam jina castka, nez kolik me uctuji, prepoji me na reklamacku.
Tam vse poreseno k me spokojenosti, prachy vrati pri dalsim vyuctovani.
Ale malej chytak si O2 stejne neodpustilo.
Reklamovana Instalace a aktivace je zdarma, i modem za 1kc, ale ze me zapocitaj pres 150kc za balne a postovne, to nikdo dopredu neoznamil. Pakatel, ale z principu je to spatne.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 08, 2016 5:55 pm Předmět: |
|
|
Takových klamavých podvodů je, ale co s tím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 6:09 am Předmět: |
|
|
Abych nebyl OT, tak řeknu, že mi to leze na nervy, ale nevíte kde skončil ten borec, co mě neměl rád, pil monstery, psal "schyby" (aby mě naštval) a nevím proč, ale připomínal mi tommyho?
Nick si už nepamatuju bohužel, z pošuků na ronnie mi utkvěl akorát popsoušit :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: pá březen 11, 2016 6:22 am Předmět: |
|
|
u toho popshoita jsem si úplně vybavil to upažování s vrcholovou kontrakcí a jak pak šel na soutěž v benchi a nedal ani základ...........  [/quote] _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 7:49 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Abych nebyl OT, tak řeknu, že mi to leze na nervy, ale nevíte kde skončil ten borec, co mě neměl rád, pil monstery, psal "schyby" (aby mě naštval) a nevím proč, ale připomínal mi tommyho?
Nick si už nepamatuju bohužel, z pošuků na ronnie mi utkvěl akorát popsoušit :D |
to bol ttby. predpokladam ze sa predavkoval monsterom, alebo ho niekto ubil ucebnicou ceskeho pravopisu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 12:05 pm Předmět: |
|
|
ja s nou trosku suhlasim, pole dance pre male dievcatka...co ja viem _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
však pro pedofily ideálka :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|