|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 08, 2016 6:59 pm Předmět: |
|
|
| speedy napsal: | | člověk napsal: | | .. "možné vypadat naturálně takhle". A já říkám, že ano |
Poprosil by som fotodokumentaciu, predsa dvihaju zelezo vsade po svete tak by sa uz mal nejaky superman najst.
Jeden vzdycky hovorieval, ze teraz su tito mladi taki vysoki z tych nadopovanych kurciat... :D takze ked si to prehodim sem.. tak mi vznikne celkom dobry "mozny scenar" tj teoreticky ak by niekto s dokonalalou genetikou 1/10 000 sa rozhodol pre kulturistiku a prejadal sa tymi hgh kurcatami... taaak by som odkyvkal po vzhliadnuti vysledkov,fotografii: hej je to mozne. |
To je aspirant na nejblbější příspěvek roku. Do kuřat se samozřejmě doping necpe. Kuře žije 36 dnů a nesmí v sobě mít při porážce stopy ATB apod. Doby, kdy byl v kuřatech občas clen jsou pryč.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
speedy

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
Niekto tu ma problemy ponat "keby bolo keby" a vobec registrovat znak emotikony za tvrdenim.
Takze pre takych ako deadlift: "Nerealne mat naturalne taku postavu."
Ak by ti to nestacilo - alternativa pre dobry spanok - domysliet namiesto "kurcata s hgh" "geneticky pre rast dokonale kurcata".
Tvoj prispevok nie je vhodnym prispevkom moderatora. Nedas si ban?
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:29 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | | speedy napsal: | | tj teoreticky ak by niekto s dokonalalou genetikou 1/10 000 sa rozhodol pre kulturistiku a prejadal sa tymi hgh kurcatami... taaak by som odkyvkal po vzhliadnuti vysledkov,fotografii: hej je to mozne. |
| Makuška napsal: | Já si tě nějak neumím představit při běžných denních činnostech. |
|
Co to je za kombinaci??? To jsem psala Tommymu....ne sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:41 pm Předmět: |
|
|
Na facebooku ten Vogel mava a sestkuje so 180 kg na benci...
Mozete si tipnut ci ma dres a mostuje  Neviem, co je sialenejsie, ta muskulatura ci sila...
A este tam provokuje s recami o rokoch tvrdej prace :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne út březen 08, 2016 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:41 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | ...ale tak se mi to zalíbilo, že jsem to musel použít |
Tsss....mám začít být namyšlená bloncka???
Nicméně já si speedyho umím představit u normálních činností....rozhodně mnohem víc než Tommyho....tam se ztrácím v každé druhé větě.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út březen 08, 2016 10:40 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | jnerez napsal: | | člověk napsal: | | Nebudu se hádat, samozřejmě že záleží na jedinci ... Každopádně za svým názorem si stojím. |
Ses hodně naivní. |
No jo ...
Tady nebyla otázka jestli "může naturálně vypadat v 18 takhle" , padla otázka jestli je vůbec "možné vypadat naturálně takhle" . A já říkám, že ano, celé je to o genetice.
A samozřejmě, že neříkám že on je čístý, to víte že není ... |
Já sem ti rozuměl a moje odpověď je stále stejná. Asi se divas na špatnou fotku nebo ses fakticky naivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 08, 2016 10:45 pm Předmět: |
|
|
Ty vole, na benči bez pomoci fukol 180x6, mám dosť, je to freak! ale tým rčiam o rokoch driny s amusí smiať aj sám, inak je mimo _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út březen 08, 2016 11:23 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: |
Já sem ti rozuměl a moje odpověď je stále stejná. Asi se divas na špatnou fotku nebo ses fakticky naivní. |
Možná to bude znít jako nějaké vychloubání, nebo že si moc věřím ... ale i přesto ...
Pokud si já v životě dám vše dohromady a budu mít čas a chuť dělat kulturistiku na 100%, nemám problém se dostat za 2 roky na stejnou úroveň na jaké je teď on, klidně naturálně.
Vše je o genetice a dřině ... kdo nemá předpoklady tak se nikdy nedostane (třeba) na Vogelovou úroveň, ani kdyby tak posílal hromadu HGH a žral radioaktivní odpad ...
Klidně se mi tu vysměj, je mi to jedno ...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 08, 2016 11:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Vše je o genetice a dřině ... kdo nemá předpoklady tak se nikdy nedostane (třeba) na Vogelovou úroveň, ani kdyby tak posílal hromadu HGH a žral radioaktivní odpad ... |
To tu ani nikto nepisal. Nam sa vsak zda, ze na tu uroven by sa bez bobkov nedostal ani samotny Vogel. Und er ist ja ein Vogel.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út březen 08, 2016 11:45 pm Předmět: |
|
|
Člověče, ty jsi taky velkej talent (myšleno zcela vážně) ale rozvoj jakým disponuje ten Vogel (konkrétně myslím množství hmoty, poměr k délce končetin v takovéhle kvalitě) není možné udělat naturálně ani za 50 let. NOT POSSIBLE. Ty jsi ještě mlaďonkej, tak ti to teď jde a máš pocit, že to furt poleze ale za chvíli už budeš na konci. (pokud už něco nejedeš) Na ten věk je to fakt neskutečný a ojedinělý. Otázkou je, jak to bude vypadat na podiu a jak jsou na tom nohy (fotí se furt zezhora a vypadaj divně)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st březen 09, 2016 12:41 am Předmět: |
|
|
Jari:
Samozřejmě. Já tohle vše vím, váhal jsem jestli ten komentář psát, aby to nevyznělo vůči mne nějak špatně ...
Mě spíše štve skutečnost, že v dnešní době vidí každý za vším jen doping. Pořád čtu/slyším že bez sypání se nedá udělat forma, nedá se přibrat hodně svalů, nejde přibírat v dietě, že se člověk přetrénuje když cvičí denně a nesype a bla bla bla ... asi už to je deformace, ale tyhle řeči mě iritují
Já zatím nic nejedu, nemám zapotřebí tam něco posílat od 17 nebo 18 let. Aktuálně ani pořádně nejím, nespím, nic neřeším ... jen trénuji - klidně 50-60 dní v kuse - a udržuju to tak nějak. Jakmile bude v budoucnu vše jak si přestavuji a bude chuť, tak se do toho opřu a můžeme to pak tady zhodnotit
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 09, 2016 8:27 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Ty vole, na benči bez pomoci fukol 180x6, mám dosť, je to freak! ale tým rčiam o rokoch driny s amusí smiať aj sám, inak je mimo |
Na to že píše, že má 2 měsíce do soutěže to tam teda posílá už docela slušně
Snad aspoň trochu ví co dělá a má nějakého dobrého doktora, přeci jen dneska v době internetu už se dá hodně zjistit...
Co je ale zajímavý rozdíl v obecenstvu o Vogela a třeba Šádka na FB, Vogel - 7k fans, Šádek 23k fans, ale Vogel má přesto mnohanásobně víc komentů/lajků na příspěvcích a mraky poznámek o sypání, u Šádka nic takového...
Naposledy upravil Spazik dne st březen 09, 2016 8:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 09, 2016 8:33 am Předmět: |
|
|
| speedy napsal: | Niekto tu ma problemy ponat "keby bolo keby" a vobec registrovat znak emotikony za tvrdenim.
Takze pre takych ako deadlift: "Nerealne mat naturalne taku postavu."
Ak by ti to nestacilo - alternativa pre dobry spanok - domysliet namiesto "kurcata s hgh" "geneticky pre rast dokonale kurcata".
Tvoj prispevok nie je vhodnym prispevkom moderatora. Nedas si ban? |
Přečti si to cos napsal ještě jednou a nevymlovej se.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|