Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1110, 1111, 1112 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Také si nemyslím že tanec u tyče je vhodný sport pro děti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flink

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Už mi fakt lezou na nervy neustálé předsudky nějakých dementních redaktorek bulvárních serverů.

http://www.expres.cz/detsky-pole-dance-je-zvracenost-dnd-/sport.aspx?c=A160307_111418_dx-viral_khor

Stačí mrknout na titulky jejích článků a je jasno, že tomu rozumí. Děd Vševěd i brouk Pytlík musí nutně závidět...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Jasně. Pole dance pro malý holčičky ne-eeeee. A co takhle standartní a latinskoamerické tance?? Tam se holčičky od 3 let učí plazit přímo po chlapečcích....viz taková rumba, čača, samba aspol. Nebo třeba párové krasobruslení....tam se chlapečci učí holčičkám sahat rovnou mezi nohy při zvedačkách a holčičky mají pidi kostýmečky na sobě. Ještě lepší ne??

Navíc pro pole dance v kategorii dětí mají soutěže tak přísná pravidla jak na kostýmy, tak na provedení i choreografii, že by člověk odpadl.

Jako pole "dencařka" to vidíš jinak. To je běžné. Za X let tomu může být jinak, ale srovnávat nyní dětský pole dance, který ať už chceš, či nechceš, vychází prostě ze striptýzu, s tak tradičními sporty jako tance a kraso... nevím nevím. :)
Mablung

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Jasně. Pole dance pro malý holčičky ne-eeeee. A co takhle standartní a latinskoamerické tance?? Tam se holčičky od 3 let učí plazit přímo po chlapečcích....viz taková rumba, čača, samba aspol. Nebo třeba párové krasobruslení....tam se chlapečci učí holčičkám sahat rovnou mezi nohy při zvedačkách a holčičky mají pidi kostýmečky na sobě. Ještě lepší ne??

Navíc pro pole dance v kategorii dětí mají soutěže tak přísná pravidla jak na kostýmy, tak na provedení i choreografii, že by člověk odpadl.

Stava se mi to malokdy :-), ale souhlasim s tebou. Lide se svym hledanim symboliky dokazi zkurvit prakticky cokoliv. Jak se rika, tanec je vertikalni vyjadreni horizontalni touhy. Akorat si ho lide nespojuji se striptyzem
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko pokud někdo uveřejní článek s názvem VYSLEČENÉ DĚTSTVÍ je zvrácenost a v článku popisuje, jak lidi irituje pohyb konkrétní tanečnice navíc na Mistrovství ČR v pole sport kolem tyče, tak by se ten člověk měl umět podívat na oblečení v jiných sportech (namátkou gymnastika, krasobruslení, tanec, balet apod. - tam jsou vyslečené ty děti jako míň????) A co takové akvabely???
A jestli někoho irituje pohyb 12leté holčiny po pódiu, tak se na to video, které tam slavná redaktorka přímo postuje, nejdřív podívejte a pak mi řekněte jaký je rozdíl oproti pohybu gymnastek po prostných???

Kdo nikdy neviděl dětský pole dance dle soutěžních pravidel, tak můj názor nemůže pochopit, ale např. v dětské gymnastice je dovoleno vše. V pole dance pravidlech jsou právě jakékoli iritující pohyby dětí zakázány a sorry.....přiložit k článku fotku dítěte na zábradlí v aquaparku, oblečeného ve spodním dílu plavek, a napsat k tomu, že tady už je to rovnou nahoře bez.....to je jako co?????
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel se asi vyadrim jako stara konzerva, ale podle me vubec nejde o nejaky oblikani nebo pohyby, v jakemkoliv sporte.
Jak se rekne pole dance, tak me, a predpokladam velke vetsine beznych neznalych lidi, vyskoci na mysl asociace jako verejna nahota a provokace, a tim padem jakakoliv spojitost s detmi je nezadouci.

Je uplne jedno, ze pri tanci nebo gymnastice ukazujou vic atd atd.. Toho zazityho chapani se lidi nezbavi.
Osobne moje dcerka se k nicemu ani nepriblizi, bude doma na retezu aspon do 21ti . ))
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem moc zvědavá jak se bude pole dance vnímat, až ho zařadí na Olympijské hry, o což už je teď podaná žádost. Konkrétně o pole sport.

Předpokládám, že gymnastkám zmizí z tělocvičen šplhací tyče, aby to náhodou někoho neiritovalo a nespletli si gymnastky s pole dancerkama.

Btw. Judsone ty se budeš jednou hrozně divit, až ti tvoje princezna řekne, že jsi naprosto a úplně trapnej a třískne ti před nosem dveřema odcházejíce s klukem, co se ti vůbec nebude líbit.
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně...docela pochybuju, že nakonec bude "tanec u tyče" na olympijských hrách.
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Makuška"]
Btw. Judsone ty se budeš jednou hrozně divit, až ti tvoje princezna řekne, že jsi naprosto a úplně trapnej a třískne ti před nosem dveřema odcházejíce s klukem, co se ti vůbec nebude líbit. [/quote

Nebudu, vim jak to maj brasi, co maj po 2 velkych dcerach.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi No ono je všechno o penězích....a peníze jsou o oblibě daného sportu...a Olympijské hry jsou o oblíbenosti sportů atd. Tak jak roste obliba pole dance, poroste i tlak na zařazení na OH. Akorát tam nikdo nebude chtít jet soutěžit - to už je věc druhá.

Nicméně upřímně a zcela vážně...tohle je naše aktuální dětská mistryně v Pole Sport.

Podívejte se na vystoupení, na dres, na pohyby, na prvky....a řekněte mi, kde v tom vidíte sexuální nebo vulgární podtext á la striptýz. Fakt mě zajímají názory "v té a v té minutě/sekundě je to vulgární".

Naposledy upravil Makuška dne pá březen 11, 2016 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Makuška napsal:
Btw. Judsone ty se budeš jednou hrozně divit, až ti tvoje princezna řekne, že jsi naprosto a úplně trapnej a třískne ti před nosem dveřema odcházejíce s klukem, co se ti vůbec nebude líbit.

Nebudu, vim jak to maj brasi, co maj po 2 velkych dcerach.

Zachovej paniku.....to přejde.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kostýmy, ani vystoupení nehrají moc roli, pokud první asociace 90 % lidí si při pojmu tanec u tyče vybaví striptérku.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Podívejte se na vystoupení, na dres, na pohyby, na prvky....a řekněte mi, kde v tom vidíte sexuální nebo vulgární podtext á la striptýz. Fakt mě zajímají názory "v té a v té minutě/sekundě je to vulgární".

Ano, na mě celé to vystoupení působení jako dětská imitace striptýzové show u tyče.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochopím pokud někomu POUZE řeknu "tanec u tyče", že se mu vybaví strip.

Pokud někomu pustím to video, co jsem sem dala, a řeknu mu Pole Sport mistrovství dětí, tak ho to bude iritovat jako paní redaktorku??? Důvod???
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Makuška napsal:

Ano, na mě celé to vystoupení působení jako dětská imitace striptýzové show u tyče.

Jirko můžeš vyzdvihnout nějaký detail u čeho nejvíc to na tebe tak působí prosím??? Rozvést to konkrétněji??? Který pohyb (pohyby) na tebe tak působí???

Popř. mohl bys mi sem postnout striptýzovou show ve stejném duchu??? Pokud možno stejné provedení, stejná obtížnost, stejný styl.....Díky.

Mimochodem viz tady:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/416236100071024/video/

Stačí rozkliknout odkazy pod pořadem Ukázka pole dance a Beseda o pole dance.....taky je to vulgární???

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1110, 1111, 1112 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: