Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1111, 1112, 1113 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LaFontaine

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O to přece nejde :) Problém prostě je, že pokud lidi znali třeba 30 let pole dance jako svlíkání se striptérek u tyče, tak pokud pak vidí ženskou, jak si to míří k tyči, tak si to od začátku asociují se striptýzem, a to ani ještě nemusí nic začít dělat. Jasně, že to není striptýz a je to náročný, ale ta asociace tam je vždycky a ve spojení s dětma s tím někdo může mít problém.
Pokud si vezmu tříkilový černý dildo a začnu s ním házet do dálky, tak i když to bude nepřekonatelnej sportovní výkon a třeba světovej rekord, tak budu stejně pořád jenom házet dildem a na OH se s tím pravděpodobně nedostanu :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Jirko můžeš vyzdvihnout nějaký detail u čeho nejvíc to na tebe tak působí prosím??? Rozvést to konkrétněji???

Popř. mohl bys mi sem postnout striptýzovou show ve stejném duchu??? Pokud možno stejné provedení, stejná obtížnost, stejný styl.....Díky.

Makuško, uvědom si že tohle není matematika. Není to bod za tohle a bod za tohle a když to přesáhne deset tak už to je moc. Hodnotím celé vystoupení konzistentě. Je zcela legitimní, že na to můžeme mít rozdílné názory. Pohyby u tyče a neustálé roztahování nohou na mě působí v celkovém kontextu eroticky, zejména v koherenci s "tradicí" tohoto "sportu". Problém opravdu není v obtížnosti nebo nějakých prvcích.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a to je přesně to, co mě sere i na paní redaktorce....ta omezenost a demagogie. Nikdo nedokáže přijít s ničím konkrétním a vyzdvihnout "toto a toto je vulgární" a být ta tyč vodorovně, nemá s tím nikdo problém páč bradla jsou taky vodorovně, taky se na nich roztahují nohy, taky se u nich holky pohybují a nikomu to nevadí. Že je tyč horizontálně, tak je to vulgární....prostě jen tak - bez konkrétního důvodu. Za 50let nikomu nebude připadat divný, že se sportuje na horizontální tyči, protože už se to přece bude provozovat dlouho a je to vcelku zavedený sport.
Btw. a to paní redaktorka netuší, že 10.4.2016 u nás bude finále celorepublikové soutěže čistě pro děti a juniory od 6 do 17 let Pole Princess.....tam bude 44 dětí a juniorek vystupovat v jednom dni. No fuuuuuuuuuuuj. Myslím, že demagogy a puritány klepne pepka.

Naposledy upravil Makuška dne pá březen 11, 2016 1:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Petey

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

butthurt je myslim ten spravny vyraz
flink

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LaFontaine napsal:
Kostýmy, ani vystoupení nehrají moc roli, pokud první asociace 90 % lidí si při pojmu tanec u tyče vybaví striptérku.

Potom je těch 90% lidí na stejné úrovni jako všichni pivní premiéři, prezidenti, trenéři...
flink

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
No a to je přesně to, co mě sere i na paní redaktorce....ta omezenost a demagogie. Nikdo nedokáže přijít s ničím konkrétním a vyzdvihnout "toto a toto je vulgární" a být ta tyč vodorovně, nemá s tím nikdo problém páč bradla jsou taky vodorovně, taky se na nich roztahují nohy, taky se u nich holky pohybují a nikomu to nevadí. Že je tyč horizontálně, tak je to vulgární....prostě jen tak - bez konkrétního důvodu. Za 50let nikomu nebude připadat divný, že se sportuje na horizontální tyči, protože už se to přece bude provozovat dlouho a je to vcelku zavedený sport.
Btw. a to paní redaktorka netuší, že 10.4.2016 u nás bude finále celorepublikové soutěže čistě pro děti a juniory od 6 do 17 let Pole Princess.....tam bude 44 dětí a juniorek vystupovat v jednom dni. No fuuuuuuuuuuuj. Myslím, že demagogy a puritány klepne pepka.

Dokonce bych napsal, že když gymnastka předvádí cvičení s kužely, tak nám vlastně veselým skotačením sděluje, že má radost z toho, že má k dispozici dva vibrátory
LaFontaine

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo je to pivní premiér? :D
Spazik

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flink napsal:
Dokonce bych napsal, že když gymnastka předvádí cvičení s kužely, tak nám vlastně veselým skotačením sděluje, že má radost z toho, že má k dispozici dva vibrátory

Tak toto mě rozsekalo. A co takový mažoretky......
flink

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LaFontaine napsal:
Kdo je to pivní premiér? :D

Měl jsem tím na mysli všechny odborníky od piva, kteří přesně vědí, co v danný moment udělat pro záchranu politiky, Hradu i sportu
Ikee

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Makuško v tomhle případě musím dát klukům trochu za pravdu. Chápu pole dance jako těžký druh gymnastiky řekněme, ale prostě vidět dítě u tyče (když celý život do teď byla tyč jako něco vulgárního) jak tam lítá a roztahuje nožky.. Neříkám že v žádném případě ne, ale také mám z toho smíšené pocity. Hold je jiná doba, ale já jsem vcelku konzerva.

Podobný problém (a to o ještě o dost větší) mám u fitness dětí, kde děcka předvedou perfektní gymnastické sestavy, kdy člověku padá brada, a pak nakráčí v plavkách na pózování (nedej bože, když nějaké dítě napodobý bikinu a ještě vyšpulí ten zadek). A to mně třeba vyloženě vadí.
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
No a to je přesně to, co mě sere i na paní redaktorce....ta omezenost a demagogie. Být ta tyč vodorovně, nemá s tím nikdo problém páč bradla jsou taky vodorovně. Za 50let nikomu nebude připadat divný, že se sportuje na horizontální tyči.

Vsak v prubehu casu se vnimani toho sportu bude pravdepodobne menit (za predpokladu, ze o tom sportu bude za par let ještě někdo vedet, o cemz by se dalo polemizovat ).
Ted to proste lidi vnimaji takhle a ty se tady nad tim podle me zbytecne zneklidnujes, i kdyz chapu, ze te ten sport asi hodne bavi.
Ja kdyz jsem na to video koukl, tak jsem si taky prvne vzpomnel na jistej cervenej podnik na Vaclavaku, kde jsem pred par lety vychutnaval plnoletost . A jako laik jsem akorát pochopil, ze vystoupeni tady na videu je nesrovnatelne narocnejsi, ale pokud jde o zbytek, tak jsem v tom dramaticky rozdily proste nevidel, nohy na tom videu holka neroztahovala o nic min a oblecena nebyla o moc vic.
flink

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
flink napsal:

Tak toto mě rozsekalo. A co takový mažoretky......

Mažoretky? To nějaký odborník (ce) nadefinuje jako formu ženského exhibicionismu
LaFontaine

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud by se posledních 30 let ve striptýzovejch barech a bordelech pořádaly vystoupení polonahejch mažoretek, který by se střídaly se show s vibrujícíma kuželama, tak věř, že by na to dnes každej hleděl úplně stejně jako na pole dance :D
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne, ze mazoretky maj kratky sukne a davaj nohy poradne vysoko ) Ne, tam o zadny exhibicionismu nejde

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1111, 1112, 1113 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: