|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 2:22 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | A jako laik jsem akorát pochopil, ze vystoupeni tady na videu je nesrovnatelne narocnejsi, ale pokud jde o zbytek, tak jsem v tom dramaticky rozdily proste nevidel, nohy na tom videu holka neroztahovala o nic min a oblecena nebyla o moc vic. |
No....mě by spíš zajímalo, jestli je to i naopak....viděl někdy někdo to, co předvádí ta holčina na videu, provozovat v nějakém červeném podniku na Václaváku??? Viděl to někdy někdo u striptérky???
Btw. Ikee tvůj postoj chápu....pokud máš stejné výhrady i k ostatním sportům, což nijak nezpochybňuju, tak to chápu. Já mám mimochodem výhrady k dětské gymnastice kvůli zdravotním následkům, mám výhrady k baletu holčiček, mám výhrady k taneční průpravce 3-letých dětí, protože jsem obecně toho názoru, že děti mají být především děti a užít si dětství.
Ale vadí mi, když někdo tvrdí dětský pole dance je fuuuuuj, vulgární, pro pedofily......dětská gymnastika??? Naprosto OK. Dětské latinsko-americké tance??? Super. Dětský aerobik??? Paráda. Tak to mi vadí. Je to demagogie padlá na hlavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 2:34 pm Předmět: |
|
|
Jestli myslíš ten prvek na fotce, tak obě ho za sestavu udělají jednou.
A pokud jde o diskuzi.... přidala jsem sem článek, který mi leze na nervy, protože spojovat děti se striptýzem mi přijde úchylný. To, že v někom 12letá holčička (mluvím o redaktorce) toho článku vzbuzuje vulgární dojem mi přijde úchylný a to, že se tu o tom rozjela diskuze, mě jenom těší. Zajímají mě na to názory ostatních.
To, že dospělé baby, které dělají pole dance, ostatní pletou mezi striptérky (ad tvoje tanec + tyč = 99% vidí striptérku), už jsem si zvykla. Na to jsou zvyklé všechny pole dancerky.... státní úřednice provozující pole dance se radši chodí ptát svých nadřízených, jestli s tím nemají problém, ale to není předmětem diskuze - asi jsi to tak úplně nepochopil.
Předmětem diskuze je dětský pole dance.
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 2:40 pm Předmět: |
|
|
Takže ty se divíš tomu, že někomu přijde nevhodný, pokud dítě dělá to, co si u dospělých většina lidí spojuje se striptýzem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá březen 11, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
Těžko se divit tomu, že to málokdo považuje za sport, když svůj sportovní výkon provádíte na 20 cm podpatcích...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Těžko se divit tomu, že to málokdo považuje za sport, když svůj sportovní výkon provádíte na 20 cm podpatcích... |
To k tomu patří vole.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 2:56 pm Předmět: |
|
|
| LaFontaine napsal: | | Takže ty se divíš tomu, že někomu přijde nevhodný, pokud dítě dělá to, co si u dospělých většina lidí spojuje se striptýzem? |
Spíš se divím redaktorům článků, kteří pole dance u dětí považují za nevhodný, ale tanec, gymnastiku a dětský aerobik za nevhodný nepovažují.....je to asi ad Ikee.
Nedivím se lidem, kteří tyhle sporty "pro dospělé" odsuzují při provádění dětmi globálně. To je otázka vhodnosti/nevhodnosti sportování pro děti obecně...jako např. od kdy se sportem vůbec jakýmkoliv začít??? Ty věkové hranice jdou děsně dolů snad ve všech sportech...ale to je na jiné téma.
Hulkie je vidět, že ty o tom nevíš ale absolutně nic, takže pro tvou informaci: pole dance je rozdělený do kategorií a podkategorií - celkem jsou 3 kategorie a v nich v každé 6 podkategorií, což je celkem 18 úrovní a v žádné z nich nejsou povolené podpatky a nejsou povolené ani na žádných soutěžích národní úrovně pořádané pod hlavičkou Českého svazu pole dance a fitness.
Ostatně na těchto soutěžích nejsou povolené ani kostýmy s jakýmkoliv výstřihem, rozpuštěné vlasy, malování na obličej, není povolená zpívaná hudba, ale pouze instrumentální.....obdobná pravidla jako pro gymnastiku.
Naposledy upravil Makuška dne pá březen 11, 2016 2:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 2:57 pm Předmět: |
|
|
tato tvoje krizova vyprava asi uspech mat nebude  zbytocna debata _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 3:00 pm Předmět: |
|
|
Jestli jste nekdo videl miss VSE, to by taky vlastne mohly delat 10ti lety holcicky ... svet je zvracenej proste :)
Jestli budu mit dceru, doufam, ze ji v jejich 11ti nenapadne, ze chce tancovat v plavkach u tyce a nedejboze to pak davat jeste na youtube....
Proste zvracenost _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá březen 11, 2016 3:07 pm Předmět: |
|
|
ok, viděl jsem to v tvojí galerii, tak jsem myslel, že to k tomu patří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 3:09 pm Předmět: |
|
|
Problem je, ze 93% chlapu na zenskou co dela "pole sport" stejne kouka jako na stripterku... 3% chlapu fokazou ocenit a poznat nejakou techniku jednotlivejch cviku nebo jak se to jmenuje a 4% to odpuzuje a radsi by tam videli motat se nejakyho chlapa.... pak kdyz se tech 93% at chces nebo ne diva stejnym pohledem na 12ti letou holku jak se tam vykrucuje na tyci, je to proste hodne divny.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Jestli jste nekdo videl miss VSE, to by taky vlastne mohly delat 10ti lety holcicky ... svet je zvracenej proste :)
Jestli budu mit dceru, doufam, ze ji v jejich 11ti nenapadne, ze chce tancovat v plavkach u tyce a nedejboze to pak davat jeste na youtube....
Proste zvracenost |
Ten twerk byl hustej no.....a vidíš....paní rektorka pak zatrhla celou soutěž, protože poškozuje dobré jméno školy. A to pár holek zavrtělo zadkem.
Btw. nechci ti brát iluze, ale co myslíš, že se dneska holčičky 10-12leté učí v takových těch tanečních kroužcích typu street dance apod???
Hulkie díky za sledování logu - taky tam mám spoustu fotek bez bot, protože já to na botech moc neumím - zatím se to učím.
Boty patří pouze k soutěžím typu Miss Australia Open (taková je u nás v ČR pouze jedna na republikové úrovni) a to nemá s kategorií Pole Sport, které rozporovala paní redaktorka v článku, nic společného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Problem je, ze 93% chlapu na zenskou co dela "pole sport" stejne kouka jako na stripterku... 3% chlapu fokazou ocenit a poznat nejakou techniku jednotlivejch cviku nebo jak se to jmenuje a 4% to odpuzuje a radsi by tam videli motat se nejakyho chlapa.... pak kdyz se tech 93% at chces nebo ne diva stejnym pohledem na 12ti letou holku jak se tam vykrucuje na tyci, je to proste hodne divny.... |
Tak chlapi se motají ve své kategorii.... tam si na své přijdou i ty 4%.
Nicméně článek psala ženská....zjevně hodně puritánská, protože tam píše:
Moc dobře si vzpomínám, jak jsme se snad už v první třídě hihňali, když se mělo lézt po tyči v hodině tělocviku.
Tohle přijde divný mě....ve mě teda v 6-ti letech šplhání po tyči v tělocviku žádný sexuální podtext nevyvolávalo....to jsem si ještě myslela, že děti nosí čáp, ale paní redaktorka už se hihňala??? Čemu jako???
Možná kdyby ten článek napsal chlap, tak ho možná pochopím a to jak z hlediska toho, že VE CHLAPECH pole dance vyvolává dojem stripu, tak z hlediska toho, že si otcové rodin přeneseně řečeno představí svoje dítě ve strip klubu a rudne....pak bych takový útočný článek možná pochopila. Ale od ženské??? Která si navíc vybere konkrétní tanečnice, o které se otírá??? A navíc obě, jak jsem zjistila, ze stejného studia??? Aby to nebyl nějaký účelný článek zaměřený vůči dvěma konkrétním lidem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 3:24 pm Předmět: |
|
|
Já na pole dance nevidím nic erotického, beru to jako gymnastiku u tyče. Ale možná to je tím, že nechodím obden do striptýzových barů, jako mistní osazenstvo. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|