|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: po březen 14, 2016 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | Mablung napsal: | Uz podruhe jsem se v Asii vymaznul na skutru . Neskutecne me to sere. Normalne proste nedelam, co mi nejde. Jenze tady je clovek bez skutru strasne limitovany . Premyslim, jak sve schopnosti zlepsit, aby se mi to nestavalo. Nejde o rychlost. Jen o to, ze staci jednou za cely den zmacknounprudce brzdu a clovek jde do smyku |
Ty jo....to je pech....chtěla jsem ti poradit brzdit motorem, ale ty máš skůtr v automatu co?? Navíc Asie bude asi jiný povrch silnic než Evropa co??
Jinak to, co psal Spazik sedí....nebrzdit v zatáčce, na štěrku, písku, mokru a pokud tam mají přechody pro chodce natřený z té bílé barvy, tak ty taky kloužou jako svině. Jo a zásadně brzdit přední brzdou....i když....má skůtr vůbec i zadní brzdu?? |
Brzdy ma dve, predni a zadni. Nicmene, tady je vzdy otazka, jaka z nich bude fungovat :-). Jak to tak vypada, budu si muset nabusit do hlavy, ze brzdit jen predni. Koupit si kotnikove boty, jezdit v dzinach a, hm, lokty a zapesti. Jak si chranit je? Mam ted kotnik a loket sedreny do masa. Pokud to polozim priste, loket to zase odnese. V tehle malych rychlostech se skutr nastesti jen odre, ale moje kuze na asfaltu zabranuje koupani
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 15, 2016 11:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 17, 2016 4:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt březen 17, 2016 4:59 pm Předmět: |
|
|
Hele, já to proletěl jen zběžně, ale pochopil jsem jeho průser nsáledně:
1) někdo (A) mu ukradl notebook
2) on ho našel (uživatele, IP), dal tip na PČR, ti nejednali
3) po čase našel opět noťas (uživatele, IP), ale již to nebyl A, nýbrž B
4) on fotky B při "sebeprznění" a podobných věcech (proto nick Honič) dal na blog
5) proto B žaluje vlastníka
Takže ano, je trestán, ale ne za nalezení původního chmatáka, nýbrž za psychickou újmu posledního kupce _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 17, 2016 5:01 pm Předmět: |
|
|
Nějaký ufňukaný teplouš ... aspoň to dokazuje, jak je policie někdy na hovno. Já osobně bych se kvůli krádeži na policii neobracel, ale vyřešil bych si to po svém.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 17, 2016 7:18 pm Předmět: |
|
|
To Bombay .... ten spor ať řeší soud, jak tam píší, tak poslední majitel mohl celkem velmi dobře předpokládat, že jde o čórku, ale možná také ne, na to sere pes. Co je ale fakt úžasné je postup PČR. Prostě on jim dodá vše na talíři a ... nic. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt březen 17, 2016 9:06 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Co je ale fakt úžasné je postup PČR. Prostě on jim dodá vše na talíři a ... nic. |
Souhlas. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 6:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 7:02 am Předmět: |
|
|
Tak to nasere.  Takového zmr*a by to chtělo chytit přímo při "činu" a pak mu pěkně vysvětlit, že se to nedělá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 7:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|