Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1117, 1118, 1119 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky bohu mám garáž ... ale ty lidi jsou vážně svině ... stejnej póvl jako sedláci, co přijedou ve svý felicii, otevřou dveře a nerozpakujou se promáčknout autu vedle plech, protože si zaprakovali moc blízko .... naštěstí mě se tohle všechno zatím vyhejbá (ťuk ťuk)
Bombay

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera vedle mě podobní sedláci zaparkovali
Nějaké staré omlácené černé BMW, na zpětném zrcátku dvě plyšové kostky. Z auta vylezl řidič, mladý frajer tak 26 let, dlouhé vlnité vlasy, černé rifle, boty, nějaké metalové triko, kožený křivák, na krku metrák stříbra, za ním nějaká vesnická tučná mladá buchta, asi přítelkyně. Sjel parkoviště pohledem ve stylu: "Reno Ranes zkřížený s Maxem Cavalerou dorazil, kdo se mi podívá do očí déle než dvě vteřiny, toho zabiju pohledem a znísilním mu pejska". Tak jsem počkal, až odejdou od auta a radši jsem si přeparkoval o jedno místo.
speedy

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Včera vedle mě podobní sedláci zaparkovali
Nějaké staré omlácené černé BMW, na zpětném zrcátku dvě plyšové kostky. Z auta vylezl řidič, mladý frajer tak 26 let, dlouhé vlnité vlasy, černé rifle, boty, nějaké metalové triko, kožený křivák, na krku metrák stříbra, za ním nějaká vesnická tučná mladá buchta, asi přítelkyně. Sjel parkoviště pohledem ve stylu: "Reno Ranes zkřížený s Maxem Cavalerou dorazil, kdo se mi podívá do očí déle než dvě vteřiny, toho zabiju pohledem a znísilním mu pejska". Tak jsem počkal, až odejdou od auta a radši jsem si přeparkoval o jedno místo.

.. tak krasne napisany post.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Umírá nám doma pračka...tak to vypadá, že pojedu ješte dneska nebo v pondělí pro novou. Ale za ty roky posloužila dobře.
Ikee

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Umírá nám doma pračka...tak to vypadá, že pojedu ješte dneska nebo v pondělí pro novou. Ale za ty roky posloužila dobře.

Jako ženská bych to spíš dala do tématu z čeho máte radost. Nová pračka bude fajn!
Grimley

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte, jestli se nezměnily podmínky záruky na rozbití telefonu u T-Mobilu? :D

Platím si každej měsíc 200 a původně to bylo, že jednou za rok mám nárok na novej telefon, pokud si ten svůj rozbiju a nepůjde opravit .... dneska jsem spěchal do práce, nejel vejtah a běžel jsem po schodech a vypadl mi z kapsy u bundy telefon tak šikovně, že jsem ho chtěl zachytit a jak jsem máchnul rukou, tak jsem ho "odpinknul" a telefon se proletěl tak krásně, že se rozsekal o zeď a pak ještě spadl na zem
Bombay

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě moje spodní (snad jen) naražená žebra
Minulý týden při řezání dřeva se mi přetočil kmen a dostal jsem pěkný spodní hák na levá žebra. Po čtyřech dnech to začalo bolet, den ode dne víc. Žádná modřina, jen to ku*esky obtěžuje. Do auta si levou nohu musím zvedat rukama, cvičení nehrozí, kašlání bolí, spát na levém boku taky příliš nehrozí.
Co jsem četl, tak mám na pár týdnů vystaráno.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Nevíte, jestli se nezměnily podmínky záruky na rozbití telefonu u T-Mobilu? :D

Platím si každej měsíc 200 a původně to bylo, že jednou za rok mám nárok na novej telefon, pokud si ten svůj rozbiju a nepůjde opravit .... dneska jsem spěchal do práce, nejel vejtah a běžel jsem po schodech a vypadl mi z kapsy u bundy telefon tak šikovně, že jsem ho chtěl zachytit a jak jsem máchnul rukou, tak jsem ho "odpinknul" a telefon se proletěl tak krásně, že se rozsekal o zeď a pak ještě spadl na zem

Když máš tak šikovný ruce, tak pro tebe bude stejně nakonec jediná volba Caterpillar.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupit si nové auto a nemít garáž je trochu smůla no .. hold ta posraná závist.
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Garáž je fajn, ale na tyhle hovada stejně platí jen tak napůl .... to by tam to auto muselo stát furt. Osobně zastávám názor, že čím hůř auto zvenku vypadá, tím v (asi nejen)Praze líp.

To Bombay ..... jestli jsi nebyl u doktora a na RTG, tak s prominutím padej, a fofrem.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyl.
Dal jsem na babské rady, že se případná zlomenina stejně nesádruje a naražené bolí stejně jako zlomené.
V pondělí asi k lékaři skáknu, trochu mě znervoznil kamarád boxer, který řekl, že to klidně může být naštíplé a dělat se tam nějaká sraženina, která se občas zanítí (bo mu se to stalo už dvakrát).
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby tam bylo něco co se zanítí tak máš teploty. Taky bys měl modřiny. Prostě je to naražený a to bolí nejvíc... Ale klidně zajdi.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Garáž je fajn, ale na tyhle hovada stejně platí jen tak napůl .... to by tam to auto muselo stát furt. Osobně zastávám názor, že čím hůř auto zvenku vypadá, tím v (asi nejen)Praze líp....

planuju to pak nechat potahnout asi folii
bud prihlednou a nebo radsi barevnou
Grimley

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2016 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvyšuje se konentrace držitelů řidičáku na silnicích... dneska opět - vyjíždím od obchodu, přijíždím ke kruháči, zleva přijíždí VW Polo a při vjezdu na kruháč zabliká doprava, tak jedu, pak to zadupnu, protože paní blikala jakože vjíždí na kruháč .... (když jsem zatroubil, paní vylezla co troubím a vysvětlila mi, že byla v právu, jelikož blikala že vjela na kruháč, ale přestala blikat dostatečně dlouho před prvním výjezdem) ... tak jsem ji počastoval všema výrazama dámského přirození, doporučil ji návštěvu autoškoly a odjel ... ale je to vážně na pováženou, když takoví lidé sedají za volant
ygg

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2016 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je už prakticky jaro a je sobota ... normálka, zvykej si, bude hůř. Bude se jezdit na chalupy a rodinné výlety:-).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1117, 1118, 1119 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: