Ale ty vychazíš z logiky věci, kdežto já to mám potvrzené a nedomýšlím si, zda li to je z tohoto nebo tohoto. Už chápeš ten rozdíl?
A k té citaci se nevyjádříš ?
Nejsi tak navtrdlej, že ne. Mluvíš i příčině, kdežto já o příznacích. Pokud bych sskutečně chtěl tomu loktu nějak pomoci, snížím zátěž a nebo přestanu na nějakej trénovat úplně.
Tak teď si mě dostal, třikrát si bouchni hlavou o zeď a pak se vrať. Já tu s tebou končím po tady tomto , nonsense. Mě narozdíl od tebe lidská blbost bolí a tak se tu nebudu dále trápit.
Mě to taky bolí jak někdo může bejt tak blbej. Staráte se tady o naprostý hovadiny a jenom se můžete domýšlet jestli mě náhodou nebolí z cvičení v pokojové teplotě loket přesto, že jsem oblečenej naprosto normálně. Když je asi dalších milion věcí, který jsou pravděpodobnější než tohle. Prostě dementi - končím se slušností a že jste s Davídkem dementi si přeber jak chceš!
Mě to taky bolí jak někdo může bejt tak blbej. Staráte se tady o naprostý hovadiny a jenom se můžete domýšlet jestli mě náhodou nebolí z cvičení v pokojové teplotě loket přesto, že jsem oblečenej naprosto normálně. Když je asi dalších milion věcí, který jsou pravděpodobnější než tohle. Prostě dementi - končím se slušností a že jste s Davídkem dementi si přeber jak chceš!
Si prostě moc vztahovačný, asi nějaký komplex - tady se nikdo o nic v podstatě nestará, nám po tom může být kulové - jen ti tu chtěli lidi poradit a ty si jedeš zas to svoje
Příčina a příznak mají docela dost společného, nemyslíš? Když ti vystavování lokte chladu může vyvolat problémy že se ti ozve tenisový loket, tak je asi jasné, že tomu ten "dlouhodobější" chlad nepomáhá a "může" mít na starost to, že se ti to bude ozývat v kratších intervalech? Takže preventivně by to určitě nějaké bandáže a teplo chtělo. Nikdo ti tu nevyvrací, že jsou daleko závažnější příčiny, ale jak už jsem psal, proč tomu jít naproti..
Věc jak zmírnit bolest atd je něco komplikovanějšího, na to sis určitě snažil vyhledat pomoc odborníků, s tím ti tady moc lidí neporadí. Ale banální věc, kterou přehlížíš ti tu snad lidi poradit zvládnou.
Ale jak říkám, jeď si to svoje a vysmívej se tu lidem, kteří se ti snaží pomoc. Ze životní zkušenosti mohu říct, že lidé s tímto přístupem nejsou moc ve společnosti v oblibě, ale to asi nepochopíš, stejně tak jako oni a to už jim je hodně let..
...jen ti tu chtěli lidi poradit a ty si jedeš zas to svoje
dobrá rada je drahá... zkus to u Drejpra, má nějaké problémy s kolenem.
Muj problem s kolenem trva od urazu uz 6 let a tady neni vicemene co radit , vetsi zatizeni vydrzi jen urcitou dobu , pak se pretizi a chvili zlobi nez se zregeneruje , ale dik za starost Vlku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já mám jenom alergii na blbý argumenty. Bohužel jsem ještě neviděl nikoho jezdit v mikině a nebo v dlouhém triku v posilovně, kde je teplo. Pakliže to někdo dělá, aby ochránil svoje lokty, budiž mu to přáno, ale tobě asi člověk nevysvětlí, že je v podstatě nemožné, aby se zdravému člověku v teple udělal tenisovej loket. S loktem mám "problém" už několik let, řekněme cca. 5 let. A z cvičení v pokojové teplotě to doopravdy není.
...jen ti tu chtěli lidi poradit a ty si jedeš zas to svoje
dobrá rada je drahá... zkus to u Drejpra, má nějaké problémy s kolenem.
Muj problem s kolenem trva od urazu uz 6 let a tady neni vicemene co radit , vetsi zatizeni vydrzi jen urcitou dobu , pak se pretizi a chvili zlobi nez se zregeneruje , ale dik za starost Vlku
začít sypat, to pomůže na všechno :))
DiamonD123 napsal:
Já mám jenom alergii na blbý argumenty. Bohužel jsem ještě neviděl nikoho jezdit v mikině a nebo v dlouhém triku v posilovně, kde je teplo. Pakliže to někdo dělá, aby ochránil svoje lokty, budiž mu to přáno, ale tobě asi člověk nevysvětlí, že je v podstatě nemožné, aby se zdravému člověku v teple udělal tenisovej loket. S loktem mám "problém" už několik let, řekněme cca. 5 let. A z cvičení v pokojové teplotě to doopravdy není.
Fakt a zase si valíš to svoje Tak jsou varianty kompresního trička s dlouhýma rukávama, a nebo taky si vzít mikinu zezačátku, než se všechno zahřeje a pak ji odložit.. A nevím podle čeho soudíš, že tvrdím, že se ti udělal tenisový loket když si byl zdravý a z tady toho důvodu, co si napsal. To já netvrdím, jen tvrdím to, že krátké tričko tomu rozhodně nepomáhá, ba naopak..
Je to fakt zbytečné, ty zase vypustíš nějaký žblecht a tak bychom mohli reagovat do nekonečna, teď už fakt naposled reaguju. Cvič si dál v tričku v domnění, že ti to ničemu neškodí a stěžuj si tu, jak tě tu každou chvilkou něco bolí. Já si budu žít s mým názorem a bude nám obou dobře :)
Ps. Taky mám alergii na blbé argumenty a někdy jsou fakt blbé...tady si ale nemyslím, že je to až tak mimo mísu.
Musim uznat, že v té diamantové posilovně je fakt hic jak kráva. Když jsem tam jednou byl, tak jsem byl z toho tak zapařenej, až jsem chytnul nějakej svrab.
A nehledě na to, že diamond není nějakej cigoš, co chodí celé léto v kulichu, je to nordický typ, který je evolučně připraven na chladnější podmínky, takže 24 C ho prostě nemůže ohrozit.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Ty vole, v posilce kde je pokojová teplota cvičit v mikině? To když jdete v zimě ven tak máte na sobě co, aby Vás náhodou neofoukl větříček?
Někdy to zkus
To napumpovani a prociteni.svalů za to stojí. Ale.chápu, že plno lidí to.bude proti srsti.Jediná nevýhoda je, že své svaly nemůžeš kontrolovat před zdrcadlem
Hodnocení tréninku: No zažil jsem za tu dobu, co posiluju nohy už hodně tréninků a troufám si říct, že i pár z nich bylo opravdu těžký, ale to, co se mi stalo dnes jsem teda ještě nezažil. Po druhé sérce dřepů totálně na sračku flexory kyčle. Vystřelovala mi bolest při sebemenším kroku či přesunutí váhy z nohy na nohu. Trénink jsem ale kvůli tomu vzdát nechtěl a třeba zakopávání i předkopávání šlo relativně bez problémů. Setkal jste se s tím někdo někdy ?
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru