perfektní výkon,
už překonáváš své maxima z klasiky?
je vidět, že přechod na sumo ti evidentně prospěl
Na klasiku som mal maxko 3x2 240kg. Pritom v sobotu som mal tiez tazke mrtvolky 5,4,3,2,1 240kg a vcera 4x4. Postupne si zvykam na techniku. Rad by som do konca roka dal aspon 4x4 250 a buduci rok 5x5. Teraz benche nijako stagnuju. Myslim si, ze na vrch tela potrebuje dalsie maso aby som napredoval.
Pár dní nazad 240 mrtvola bez opasku a ešte s malinkou rezervou, váha 97 kilo. Hodne som sa rozbehol, o 6 dní idem na prvú súťaž v mrtvole.
Tajne dúfam v 250. Vyrovnal by som sa totiž výťahu v našej bytovke
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru