|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 21, 2016 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | preco o cviceni diskutujete s niekym kto nikdy poriadne necvicil, nema vedomosti, skusenosti, ani sebauctu? ano,sem tam je to sranda, ale brat ho vazne... este ziska pocit ze ma co povedat |
To už očividně dávno má, když se zase objevil po tom, co nám dal už Xkrát sbohem. On by zase zmizel, ale to by zde musela zavládnout totální ignorace, protože Randa vyburcuje k reakci nejen pozitivní, ale spíše právě negativní a oponující názory. Bohužel ne celé fórum ho zná, takže na jeho nově založená témata (a komentáře) budou lidi stále reagovat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: po březen 21, 2016 1:16 pm Předmět: |
|
|
mimochodem zajímalo by mě jaké jsou nějaké jeho silové výkony?
člověk, který se tolik času věnuje přemýšlení o cvičení a stravě na tom asi nebude uplně špatně ne? _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 21, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
ma 2x lepsi mrtvolu i bench nez holky
takze bych to videl na 300 mrtvy tah a kolem 180-200 bench _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: po březen 21, 2016 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ma 2x lepsi mrtvolu i bench nez holky
takze bych to videl na 300 mrtvy tah a kolem 180-200 bench |
Tu sa ukazuje, akí hlupáci (česť výnimkám) sa vyskytujú tu na fóre.....
Ja som v topicu "CROSSFIT WOMEN" napísal toto (bez diakritiky, písal som z mobilu) : Je mi jasne, ze tam budu nejake bobulky, ale..... VELMI SA MI PACI... Viac v tvaricke ako telom, ale aj tak by som si s nou vedel predstavit neznosti..... Vztah nie, Je mozno aj 2x silnejsia (okrem bencu a MT) nez ja, to by mi vadilo ;-) A aj to, ze berie AS (by mi vadilo na vztah). Ale je zlatucka...
kde tam vidíš napísané, že dávam 2x toľko na benč a mŕtvy ťah ??? To, že IKEE je slepá alebo nevie čítať, a ty jej to zhltneš s navyjakom (a buď nevieš čítať ani ty, keďže si videl jej reakciu a moja pritom bola asi o príspevok dozadu od jej....alebo takto zavádzaš ľudí ZÁMERNE ?), to príznak inteligencie asi nebude...
Pre menej chápavých tú cituáciu z môjho príspevku preložím : Je možno aj 2x silnejšia než ja (okrem benču a MT) = Nadhod bude mať asi 2x taký ako ja, na benč a MT bude tiež dávať viac ako ja, no nie až dvojnásobne, ale 1,X (1 - ?) krát.
Mimochodom, bez bobuliek by dala menej než dáva teraz. Trochu bobuliek tam totiž je... _________________ Zadovážte si inverzný stôl, a používajte ho denne. Ja visím dolu hlavou kolmo k zemi 8 minút 1x denne, každý deň. JE TO SUPER.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 21, 2016 1:53 pm Předmět: |
|
|
omlouvam se
to jako kazdej, kdo zveda vic nez ty musi mit ptaci zob???
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: po březen 21, 2016 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | mimochodem zajímalo by mě jaké jsou nějaké jeho silové výkony?
člověk, který se tolik času věnuje přemýšlení o cvičení a stravě na tom asi nebude uplně špatně ne? |
Slabé. Ja som totiž vždy cvičil na hypetrofiu, prípadne na svalovú výdrž (izometria), o zvyšovanie váh mi nikdy nešlo, možno na 2 mesačnú výnimku. Nikdy som teda nechodil série na MT s viac, než so 135kg. Priznávam na rovinu. Pretože každý sme nejaký, a ja som proste nikdy netúžil byť silný. Nemám na to ani žiadne predpoklady. U mňa je to v prvom rade o zdraví, a budovanie maximálnej sily (stále sa snažiť zdvihnúť viac na mŕtvole, drepe, benči...) o zdraví určite nie je. Prístup hnaný za neustálym (nemyslím úplne doslova) zvyšovaním váhy činky ničí telo, u niekoho viac, u niekoho menej. Niekto túži byť čo najsilnejší, niekto túži pomaly starnúť. V tom zas medzi vami asi nemám konkurenta (v tom druhom), lebo dávam takmer všetko, prípadne veľmi veľa práve do toho - aby som vyzeral čo najmladšie a cítil sa čo najlepšie. _________________ Zadovážte si inverzný stôl, a používajte ho denne. Ja visím dolu hlavou kolmo k zemi 8 minút 1x denne, každý deň. JE TO SUPER.
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: po březen 21, 2016 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | omlouvam se
|
Nie, ale keď existujú steroidy s minimálnym efektom na rast svalov ale efektom (menším či väčším) na nárast sily, prečo by ich súťažiace v crossfite neužívali (nejak rozumne) ? Na kope z nich vidno, že berú AS. A berie aj ona, netvrdím že nonstop.
Už len čakám na nejakého hlúpeho Honzu, ako mi napíše, že AS vidno len na Mikulcovej, prípadne jej podobných, a také Figure Olympia či Women Physique to majú čisto z mäsa, zeleniny, vajíčok a tvarohu + hydra... _________________ Zadovážte si inverzný stôl, a používajte ho denne. Ja visím dolu hlavou kolmo k zemi 8 minút 1x denne, každý deň. JE TO SUPER.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 21, 2016 2:08 pm Předmět: |
|
|
tvrzení:
Rando je miláček žen, měl 37 milenek, dělal série mrtvého tahu se 135 kilogramy a má úžasnou atletickou postavu.
Realita:
Rando je 30letý panic, veřejně se uspokojující při očuchávání žen v MHD, 135 kilo by ani neodlepil od země a vypadá jak reklama na hlad.
Vítejte ve světě internetu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po březen 21, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
s Tommym a Randem bych někdy zašel na pivo. takové dva přírodní úkazy pohromadě... to musí být zážitek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 21, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Som_v_nutricnej_ketoze napsal: | | Peter Ustinov napsal: | omlouvam se
|
Nie, ale keď existujú steroidy s minimálnym efektom na rast svalov ale efektom (menším či väčším) na nárast sily, prečo by ich súťažiace v crossfite neužívali (nejak rozumne) ? Na kope z nich vidno, že berú AS. A berie aj ona, netvrdím že nonstop.
Už len čakám na nejakého hlúpeho Honzu, ako mi napíše, že AS vidno len na Mikulcovej, prípadne jej podobných, a také Figure Olympia či Women Physique to majú čisto z mäsa, zeleniny, vajíčok a tvarohu + hydra... |
a jak to vis?
delal jsi jim rozbor moci?
i kdyz...u tebe bych se ani nedivil, mozna tajne upijis a poznas podle chuti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: po březen 21, 2016 2:21 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | tvrzení:
Rando je miláček žen, měl 37 milenek, dělal série mrtvého tahu se 135 kilogramy a má úžasnou atletickou postavu.
Realita:
Rando je 30letý panic, veřejně se uspokojující při očuchávání žen v MHD, 135 kilo by ani neodlepil od země a vypadá jak reklama na hlad.
Vítejte ve světě internetu :) |
CIZO, keby si zistil že sa hlboko mýliš, ako by si sa cítil ? Pýtam sa seriózne, čakám serióznu odpoveď. Mimochodom, žien už je o jednu viac. A nemám 30 rokov, mám 28 ;-)
A myslím, že takto nevyzerá chrbát muža z reklamy na hlad.....
Foto spred roka (trochu nepodarené, slabo zatnutý ľavý latissimus, vzniklo z popudu, druhý krát som sa už nechcel fotiť) s 80kg (o 2 menej ako teraz) pri výške 190cm. Že si si predstavoval chrbát 80/82kg 28 ročného so 190cm výškou možno trochu inak, že ? Ja ťa chápem, RANDO je len jeden.
Mimochodom, v tom období som jedol len raz denne (od asi 6. januára 2015, foto z 30. marca 2015).
(na chrbte nie sú j*báky, ale znamienka. Zdedil som ich (na chrbte) po otcovi ) _________________ Zadovážte si inverzný stôl, a používajte ho denne. Ja visím dolu hlavou kolmo k zemi 8 minút 1x denne, každý deň. JE TO SUPER.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po březen 21, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | tvrzení:
Realita:
Vítejte ve světě internetu :) |
Nemám slov.
Rando mimochodem podařilo se ti aplikovat do praxe tu sociální dynamiku úspěšných mužů, kteří nemusejí dělat ve vztazích kompromisy??? (nebo jak to byl ten dlouhý text od tebe o sebevědomí mužů a jejich chování?? - ať nemystyfikuju korektní původní znění )
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 21, 2016 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Som_v_nutricnej_ketoze napsal: | | CIZO, keby si zistil že sa hlboko mýliš, ako by si sa cítil ? Pýtam sa seriózne, čakám serióznu odpoveď. |
Ok, oprava, polohlad. Toto je naozaj seriózná odpoveď. Dokaž mi že nemám pravdu (to je taková tvoje oblíbená hra, vždycky plácneš nějaký nesmysl a chceš po ostatních, aby ti ho vyvraceli, tak teď si prohodíme role). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|