RANDO - čo ak ho PODCEŇUJEME ?....

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - RANDO - čo ak ho PODCEŇUJEME ?....  Úvodní stránka -> Na smazání... -> RANDO - čo ak ho PODCEŇUJEME ?....
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
preco o cviceni diskutujete s niekym kto nikdy poriadne necvicil, nema vedomosti, skusenosti, ani sebauctu? ano,sem tam je to sranda, ale brat ho vazne... este ziska pocit ze ma co povedat

To už očividně dávno má, když se zase objevil po tom, co nám dal už Xkrát sbohem. On by zase zmizel, ale to by zde musela zavládnout totální ignorace, protože Randa vyburcuje k reakci nejen pozitivní, ale spíše právě negativní a oponující názory. Bohužel ne celé fórum ho zná, takže na jeho nově založená témata (a komentáře) budou lidi stále reagovat.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mimochodem zajímalo by mě jaké jsou nějaké jeho silové výkony?
člověk, který se tolik času věnuje přemýšlení o cvičení a stravě na tom asi nebude uplně špatně ne?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ma 2x lepsi mrtvolu i bench nez holky
takze bych to videl na 300 mrtvy tah a kolem 180-200 bench
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ma 2x lepsi mrtvolu i bench nez holky
takze bych to videl na 300 mrtvy tah a kolem 180-200 bench

Tu sa ukazuje, akí hlupáci (česť výnimkám) sa vyskytujú tu na fóre.....

Ja som v topicu "CROSSFIT WOMEN" napísal toto (bez diakritiky, písal som z mobilu) : Je mi jasne, ze tam budu nejake bobulky, ale..... VELMI SA MI PACI... Viac v tvaricke ako telom, ale aj tak by som si s nou vedel predstavit neznosti..... Vztah nie, Je mozno aj 2x silnejsia (okrem bencu a MT) nez ja, to by mi vadilo ;-) A aj to, ze berie AS (by mi vadilo na vztah). Ale je zlatucka...

kde tam vidíš napísané, že dávam 2x toľko na benč a mŕtvy ťah ??? To, že IKEE je slepá alebo nevie čítať, a ty jej to zhltneš s navyjakom (a buď nevieš čítať ani ty, keďže si videl jej reakciu a moja pritom bola asi o príspevok dozadu od jej....alebo takto zavádzaš ľudí ZÁMERNE ?), to príznak inteligencie asi nebude...

Pre menej chápavých tú cituáciu z môjho príspevku preložím : Je možno aj 2x silnejšia než ja (okrem benču a MT) = Nadhod bude mať asi 2x taký ako ja, na benč a MT bude tiež dávať viac ako ja, no nie až dvojnásobne, ale 1,X (1 - ?) krát.
Mimochodom, bez bobuliek by dala menej než dáva teraz. Trochu bobuliek tam totiž je...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omlouvam se
to jako kazdej, kdo zveda vic nez ty musi mit ptaci zob???
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
mimochodem zajímalo by mě jaké jsou nějaké jeho silové výkony?
člověk, který se tolik času věnuje přemýšlení o cvičení a stravě na tom asi nebude uplně špatně ne?

Slabé. Ja som totiž vždy cvičil na hypetrofiu, prípadne na svalovú výdrž (izometria), o zvyšovanie váh mi nikdy nešlo, možno na 2 mesačnú výnimku. Nikdy som teda nechodil série na MT s viac, než so 135kg. Priznávam na rovinu. Pretože každý sme nejaký, a ja som proste nikdy netúžil byť silný. Nemám na to ani žiadne predpoklady. U mňa je to v prvom rade o zdraví, a budovanie maximálnej sily (stále sa snažiť zdvihnúť viac na mŕtvole, drepe, benči...) o zdraví určite nie je. Prístup hnaný za neustálym (nemyslím úplne doslova) zvyšovaním váhy činky ničí telo, u niekoho viac, u niekoho menej. Niekto túži byť čo najsilnejší, niekto túži pomaly starnúť. V tom zas medzi vami asi nemám konkurenta (v tom druhom), lebo dávam takmer všetko, prípadne veľmi veľa práve do toho - aby som vyzeral čo najmladšie a cítil sa čo najlepšie.
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
omlouvam se

Nie, ale keď existujú steroidy s minimálnym efektom na rast svalov ale efektom (menším či väčším) na nárast sily, prečo by ich súťažiace v crossfite neužívali (nejak rozumne) ? Na kope z nich vidno, že berú AS. A berie aj ona, netvrdím že nonstop.
Už len čakám na nejakého hlúpeho Honzu, ako mi napíše, že AS vidno len na Mikulcovej, prípadne jej podobných, a také Figure Olympia či Women Physique to majú čisto z mäsa, zeleniny, vajíčok a tvarohu + hydra...
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvrzení:

Rando je miláček žen, měl 37 milenek, dělal série mrtvého tahu se 135 kilogramy a má úžasnou atletickou postavu.

Realita:

Rando je 30letý panic, veřejně se uspokojující při očuchávání žen v MHD, 135 kilo by ani neodlepil od země a vypadá jak reklama na hlad.

Vítejte ve světě internetu :)

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s Tommym a Randem bych někdy zašel na pivo. takové dva přírodní úkazy pohromadě... to musí být zážitek.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som_v_nutricnej_ketoze napsal:
Peter Ustinov napsal:
omlouvam se

Nie, ale keď existujú steroidy s minimálnym efektom na rast svalov ale efektom (menším či väčším) na nárast sily, prečo by ich súťažiace v crossfite neužívali (nejak rozumne) ? Na kope z nich vidno, že berú AS. A berie aj ona, netvrdím že nonstop.
Už len čakám na nejakého hlúpeho Honzu, ako mi napíše, že AS vidno len na Mikulcovej, prípadne jej podobných, a také Figure Olympia či Women Physique to majú čisto z mäsa, zeleniny, vajíčok a tvarohu + hydra...

a jak to vis?
delal jsi jim rozbor moci?
i kdyz...u tebe bych se ani nedivil, mozna tajne upijis a poznas podle chuti
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
tvrzení:

Rando je miláček žen, měl 37 milenek, dělal série mrtvého tahu se 135 kilogramy a má úžasnou atletickou postavu.

Realita:

Rando je 30letý panic, veřejně se uspokojující při očuchávání žen v MHD, 135 kilo by ani neodlepil od země a vypadá jak reklama na hlad.

CIZO, keby si zistil že sa hlboko mýliš, ako by si sa cítil ? Pýtam sa seriózne, čakám serióznu odpoveď. Mimochodom, žien už je o jednu viac. A nemám 30 rokov, mám 28 ;-)
A myslím, že takto nevyzerá chrbát muža z reklamy na hlad.....
Foto spred roka (trochu nepodarené, slabo zatnutý ľavý latissimus, vzniklo z popudu, druhý krát som sa už nechcel fotiť) s 80kg (o 2 menej ako teraz) pri výške 190cm. Že si si predstavoval chrbát 80/82kg 28 ročného so 190cm výškou možno trochu inak, že ? Ja ťa chápem, RANDO je len jeden.
Mimochodom, v tom období som jedol len raz denne (od asi 6. januára 2015, foto z 30. marca 2015).

(na chrbte nie sú j*báky, ale znamienka. Zdedil som ich (na chrbte) po otcovi )
Makuška

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
tvrzení:

Realita:

Nemám slov.

Rando mimochodem podařilo se ti aplikovat do praxe tu sociální dynamiku úspěšných mužů, kteří nemusejí dělat ve vztazích kompromisy??? (nebo jak to byl ten dlouhý text od tebe o sebevědomí mužů a jejich chování?? - ať nemystyfikuju korektní původní znění )
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO, keby si zistil že sa hlboko mýliš, ako by si sa cítil ? Pýtam sa seriózne, čakám serióznu odpoveď.

Ok, oprava, polohlad. Toto je naozaj seriózná odpoveď. Dokaž mi že nemám pravdu (to je taková tvoje oblíbená hra, vždycky plácneš nějaký nesmysl a chceš po ostatních, aby ti ho vyvraceli, tak teď si prohodíme role).

Derek Poundstone
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
omlouvam se

Já se neomlouvám, poněvadž číst umím a za svým příspěvkem si stojím.

Je mozno aj 2x silnejsia (okrem bencu a MT) nez ja, to by mi vadilo ;-)

Mas pravdu Rando, 'okrem benche a MT', kdy je tak 3x silnejsi nez ty .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabiják Rando Rousey.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - RANDO - čo ak ho PODCEŇUJEME ?.... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: