|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 5:26 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | | "český král dřepu to nejspíš letos pořádně rozjede" |
...akože Grznár? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 6:51 pm Předmět: |
|
|
čůůůůůůůůs
moc hezká cvičba! pekne vahy, zajimavy cteni
benče lepši jak balbi (to prostě musim vyzdvihnout)
hele trap bar ma 43,5kg presne
co mas za bandaze? zajimala by me tuhost, nebo odkaz... ja mam ty shitovy z ronnie cz a nic nepridaj ... a chci zkusit zavodni tuhy...
P.S.: btw dobry tlaky s JR.. lepsi nez cmeník
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | čůůůůůůůůs
moc hezká cvičba! pekne vahy, zajimavy cteni
benče lepši jak balbi (to prostě musim vyzdvihnout)
hele trap bar ma 43,5kg presne
co mas za bandaze? zajimala by me tuhost, nebo odkaz... ja mam ty shitovy z ronnie cz a nic nepridaj ... a chci zkusit zavodni tuhy...
P.S.: btw dobry tlaky s JR.. lepsi nez cmeník |
díky... bench i tlaky jsou mizerie, ale aspoň se to snad trochu hne kupředu... asi není trap bar jako trap bar, ale je klidně dost možný, že to bude mít víc... fakt mi to přišlo dost těžký a měl jsem problém to udržet v rukách bandáže mám z power-sport.sk nebo jak to je... v česku tak dobrý určitě neseženeš... doporučuju ty strongulator, nebo případně ty dvojtý... ty má třeba vašek a troufnu si říct, že lepší bandáže neseženeš
decarabas
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 6:57 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek 24.3.
bench
3x1x110
3x5x95
-celkem dobrý... zase mě zlobí nejspíš ten zánět okostice, takže dost nepříjemný... ale 110 bylo docela lehký, poslední jednička fakt pěkná a s rezervou... s 95 jsem chtěl 5x5, ale po druhý serii odešel sparing a jedna serie kdy jsem si to sám musel zvedat z toho svýho podělanýho stojanu mi fakt stačila... (je to fakt těžší než pak benchovat... o hodně)
pak ještě tricáky
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po březen 28, 2016 6:53 pm Předmět: |
|
|
pátek a sobota brigáda... štípak jsem velký klády (většinou tak 50cm průměr a metr na dýlku)... fakt pěkně zničující a ještě dneska mě z toho všechno bolelo... naštěstí jsem pak když už jsem nemohl vždycky utekl k holce (bylo to u jejího táty...) takže ta brigáda nakonec byla přece jenom i docela příjemná
---------------------------------------------
pondělí 28.3. - velikonoční trénink...
-dlouhý rozcvičování... poslední dobou se rozcvičuju dlouho a pořádně... takže asi 30-40 minut všelijakýho protahování a cviků s lehkou vahou
mrtvola sumo -deficit asi 1cm... (vím že to vypadá směšně, ale ten blbej cenťák je docela znát u těžší váhy...)
8x55
6x95
5x115
3x135 -odtud pásek
1x155 -odtud trhačky (normálně je vůbec nepoužívám, ale na týhle tlustší ose nejde zámkovej úchop a navíc to držím na hladký části tý osy, takže jsem radši vzal trhačky...)
1x175 -technika lehce ujela
1x185 -technika už ujela trochu víc
3x5x95 -technika
-záda sice pěkně rozbitý z brigády, ale docela to šlo... 185 určitě nebylo nějaký těžký, ale už jsem měl ty záda docela ohnutý, tak jsem nešel dál ten centimetr v deficitu je fakt dost znát... ale asi to takhle budu občas jezdit... aspoň se to pak bude zdát jinde lehčí
dřep
10x55
8x75
6x95
5x115 -pásek
5x125
5x135
-pumpovačky
5x8x75
3x10x55 -přední dřepy
-chtěl jsem dát něco lehkýho... tak nakonec pětky... se 135 to už zase tak lehký nebylo, ale nějak tak to šlo... sice už jsem měl po sobě mrtvoly a ani předtím jsem nebyl úplně čerstvej, takže to možná je trochu ovlivněný, ale přijde mi, že jak teď něchodím nic těžšího bez bandáží, tak že se na dřepu bez nich zhoršuju... možná mi to jenom přijde, ale vždycky mám problém teď v tý dolní fáze, kde nejvíc pomáhají ty bandáže... takže po závodech asi zase začnu jezdit těžký dřepy i bez bandáží, abych posílil tu spodní část a úplně si na to neodvyknul na závěr dost zničující pumpovačka... na konci mě chytaly do stehen dokonce křeče...
-pak ještě nějaký břicho a další blbosti
trénink dobrej... štve mě, že u větší váhy u mrtvoly, prostě automaticky jdu už od začátku špatně techicky... asi to bude v hlavě, protože jdu špatně už od celýho set-upu... taky mi přijde, že jsem na tý mrtvole teď docela stagnoval, když přitom síla šla jinde nahoru... tak snad se to teď zlepší
trénink se vším všudy přes 3 hodiny -dost z toho bylo protahování a tak před a po, ale stejně to bylo moc dlouhý... příště si sebou nevezmu mobil, nebo aspoň vypnu wifinu
váha ráno 79,3 -váha se motá +- na podobných hodnotách... přijde mi ale, že tuk šel dolů a svaly nahoru, takže jestli mi to jenom nepřijde, tak je to dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
azit
|
Zaslal: po březen 28, 2016 7:27 pm Předmět: |
|
|
Ja pri sume cítim aj keď si vyzujem topánky a to je ani nie 0,5cm rozdiel, takže 1 cm rozhodne nieje málo  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po březen 28, 2016 8:36 pm Předmět: |
|
|
| azit napsal: | Ja pri sume cítim aj keď si vyzujem topánky a to je ani nie 0,5cm rozdiel, takže 1 cm rozhodne nieje málo ... |
bez bot se mi taky tahá mnohem líp, ale v pravidlech je, že je na závodech musí mít každej... takže teď jezdím mrtvolu v botech do vody, kde je ta podrážka přece jenom docela nízká
taky mě štve, že na závodech nemůžu mít vysoký boty, který používám na dřep... (takový ty klasický na tůry do hor) budu si teď kvůli tomu kupovat boty na dřepy od matochy... v těch se dřepuje podobně (no asi o trochu líp), ale kdybych mohl mít ty pohory, tak bych si rozhodně nekupoval nový jenom na dřep za skoro 2 tisíce někdy mě ty pravdila pěkně štvou... a to ještě v těch volných federacích je to ve většině věcí o dost volnější než třeba v IPF
|
|
| nahoru |
|
 |
azit
|
Zaslal: po březen 28, 2016 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ja používam gymnastické, je to prakticky ako bosý a ako bonus majú protišmykovú podrážku...
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út březen 29, 2016 3:11 pm Předmět: |
|
|
| azit napsal: | | Ja používam gymnastické, je to prakticky ako bosý a ako bonus majú protišmykovú podrážku... |
po těch bych se asi časem taky podíval... přece jenom ty boty do vody nejsou moc praktický a blbě se v tom chodí... používám je jenom že jsem je našel doma
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 7:09 pm Předmět: |
|
|
tak zase po delší době něco napíšu... tréninky teď moc nebyly... zase mě chytil ten debilní zánět, takže na vršek jsem asi 2 týdny nesáhnul  takže všichni co jim nevadí poslouchat moje neustálé výmluvy a problémy si můžou zase přečíst jak mi to nejde...
v sobotu 2.4. v boru s oddílem... nějak mi to moc nesedlo... nemohl jsem pořádně rozhýbat kyčle a delší dobu jsem neměl bandáže, takže to bylo dost znát a kurva to bolelo + taky úplně poprvý nový boty na dřep a tak jsem si teprve zvykal, takže se občas stalo že jsem prostě přepadnul a nedal s tím ani jeden dřep... nakonec padlo 3x195 dřep (pásek+bandy) ale ten první byl tak na paralel a ty další dva už lehce nad, takže se to počítat moc nedá... šel bych hloubš, ale fakt to nešlo... prostě jak bych šel níž, tak bych musel přes bolest kyčlí a s ohnutýma zádama, takže jsem to nechal takhle... pak jsem šel ještě 3x155 kde jsem chtěl jít pořádně na hloubku, ale prostě to nešlo... skončil jsem tak na paralelu a nic jsem s tím nenadělal  pak sumo mrtvoly do 140, hlavně technicky
úterý 5.4. měl jsem jet už podle novýho plánu, ale nějak jsem na to zapoměl... takže nějaký technický mrtvoly + břicho a tak
čtvrtek 7.4. poslední 2 tréninky jsem šel sice mrtvoly, ale dneska jsem je musel dát taky... takže už od začátku docela špatný... nakonec do 3x3x155 z paralelu asi 1cm ale technika teda nic moc.. pak dotahy a hromada technických serií... to už se mi ta technika zdála dost dobrá, tak ještě to teď dostat na ty váhy 140+ a bude to ideální  pak benche do 5x85... všechno kontrolovaně a technicky, pořádný stopky... docela hodně nižších serií, hlavně abych se do toho po tý pauze zase dostal... mám z toho docela dobrej pocit, tak snad to příště půjde dobře... na závody bych chtěl aspoň 120 se stopkou, tak snad se zánět nevrátí a budu to moct rozjet
mimochodem mi taky konečně přišly boty na dřep od matochy... musím říct, že je to rozdíl dost velkej... sice si ještě budu muset zvyknout, ale hlavně třeba ve stabilitě je to fakt o level jinde
jinak pořád sháním singlet, tak kdyby někdo věděl kde sehnat něco bazarovýho, tak bych byl moc vděčnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 7:55 pm Předmět: |
|
|
drepuj normálne - nie naširoko - problém s hĺbbkou vyriešený, na dresy a bandy a podobné blbiny sa vykašli a budeš šťastnejší, plus výkony hodnotnejšie, takto je to len cirkus _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | drepuj normálne - nie naširoko - problém s hĺbbkou vyriešený, na dresy a bandy a podobné blbiny sa vykašli a budeš šťastnejší, plus výkony hodnotnejšie, takto je to len cirkus |
nedřepuju už moc naširoko... pořád je to širší dřep, ale je to o dost užší než dřív... už se to dá považovat spíš za klasickej dřep než za ten širokej trojbojařskej... je to prostě něco mezi jinak žádnej dres jsem nikdy neměl a nejspíš ani neplánuju... bandy používám a používat budu.. už jenom protože se používají na závodech a teda je používám abych měl lepší výkony na závodech... navíc se mi v tom dřepuje líp nevím co je na tom cirkus... bandáže používá skoro každej a pokud tě zajímají výkony bez nich, tak odečti +- 20kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 9:20 am Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | jinak pořád sháním singlet, tak kdyby někdo věděl kde sehnat něco bazarovýho, tak bych byl moc vděčnej |
p.m.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so duben 09, 2016 9:04 pm Předmět: |
|
|
sobota 9.4. trénink s oddílem v boru
-celej bolavej ze čtvrtka... docela to ale šlo
dřep
-rozcvičení
3x125 -pásek
1x155 -bandáže lehounce (chtěl jsem víc, ale u 2. jsem přepadl do zadu... (po 2. na sobě nový boty) a docela prověřil sílu bicepsů vaška češky  )
1x180 -bandáže lehce
-asi půlhodina čekání než si vašek odjede svoje 2 dřepy (460 a 475)
1x155
1x200 -bandáže... na paralel
(výmluvy a důvody proč jsem nešel níž než na paralel)
takže pokud jste nezaznamenali... tak na mě borec před nějakou dobou hodil na nohu (stehno) 160kg činku... až kurva velkou modřinu mě trochu bolelo lýtko... moc jsem to neřešil, i když mě to vždycky dost bolelo když jsem šel třeba nerozcvičenej do hlubokýho dřepu nebo ze začátku i když jsem šel ze schodů... do teď moc nevím co s tím mám, už jsem to skoro necítil... až vždycky lehce u nějaký těžších dřepů... dneska to bylo už od začátku nějaký horší a dost možná to byl i jeden z důvodů proč jsem přepadl u 2. dřepu se 155... 180 bylo v pohodě, dalších 155 taky... u 200 to ale přišlo úplně nehorázně, nevím jestli jsem tam šel nějak jinak nebo to prostě byla velká váha... ale kus nad paralelem to začlo hrozně tahat a cítil jsem, že kdybych měl jít dostatečně hluboko, tak že by mi ta noha prostě "vypnula" a já zůstal dole... jinak to těžký nebylo, nebýt toho lejtka posranýho, tak je to hezkej hlubokej dřep... takhle to byl hekzej lehkej půldřep
2x3x155 -bandáže lehounce
high bar dřepy se stopkou dole -bez ničeho
5x70
2x5x100
nejspíš se asi budete ptát proč tolik používám ty bandáže... i na lehčí váhy... takže první důvod je, že když jdu něco těžšího, tak se rozcvičuju už od lehčích vah s bandážema, který si ale vážu lehce, abych si na něj zvyknul... druhej a podstatnější důvod je, že si na ně chci pořádně zvyknout, abych z nich dokázal využít maximum na závody jinak dneska docela dobrý... až na to lýtko... 200 každopádně docela šlo, příště snad už budu ok a šel bych víc high bar se topkama jako vždycky... lehký ale nepříjemný... budu to teď dávat na závěr pravidelně, kvůli bandážím mám slabou tu dolní část, tak to takhle aspoň trochu zlepším
bench -všude soutěžní stopky... spíš jenom tak na zkoušku, po těch čtvrtečních benchích jsem to ani hnát nechtěl
-rozcvičení tlakama
5x70
2x90
2x100
1x100 -dlooouhá stopka (borec už mi to zvedal.. myslel, že jsem tam s tím zůstal  no já mu musel říct, že ne... a pak vypadal docela překvapeně jak krásně to letělo nahoru)
1x105
5x70 -mega douhý stopky, výbušně nahoru
benchovat na tý lavici co je v boru oproti tý mojí co mám doma je naprostej orgasmus... je to něco úplně jinýho, prostě obrovskej rozdíl... tahle je masivní, široká, bez problémů se to dá z toho stojanu zvednout, neomezuje úchop... vážně se mi dneska po dlouhý době benchovalo dobře a to mě kozy i všechno ostatní ještě dost bolelo všechny opakování hezky kontrolovaně, se slušnejma stopkama a rychle nahoru včetně 105... přišlo mi to jako idelání benchpress... prostě krása... a i docela velká rezerva na soutěži musí padnout 120
až na neustálí bolesti vzpřimovačů, zasraný lýtko na 200 a na můj opožděný přichod v důsledku spoždění vlaku dneska super trénink
váha teď okolo 80kg po ránu... celou dobu co jsem chtěl nabírat, tak byl každej gram těžkej jak svině... a teď když to potřebuju držet, nebo spíš lehce stahovat mi váha letí nahoru  nedávno jsem měl 78,5 a říkal jsem si že to je tak ideál... no 80 už moc ne, když ještě chci dát kreatin a pak odvodňovat na 75 bude asi docela problém
jinak v pondělí přijdou nějaký supláče, sice jenom trocha, ale aspoň něco
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út duben 12, 2016 6:07 pm Předmět: |
|
|
úterý 12.4.
bench
do 3x3x100
pak ještě nějaký dotlaky
-síla by i docela byla, ale sparing stále nemocen a ta moje lavice je fakt na hovno... samotný zvednutí ze stojanu je nejenom těžší než samotnej bench, ale taky mě to na tý úzký lavici pěkně rozhodí... vůbec se to nedá porovnávat s tou lavicí v boru, je to něco úplně jinýho... tam to bylo všechno příjemný, hezký jistý, kontrolovaný... asi tam začnu krom těžkých dřepů jezdit i těžký benche, protože tohle fakt nejde jinak tam byla snad i nějaká rezerva... se sparing nebo na lepší lavici bych si věřil tak na 5 opáček
dřep
do 5x5x105
-no mohlo to být lehčí... (nemám rád dřep jako druhej cvik... už do toho nemám prostě tu šťávu) ale jinak to bylo docela v pohodě... silově samozřejmě bez problémů, hloubka celkem dobrá, technika taky... možná až na ten předklon, ale když jedu low bar, tak mi ten předklon přijde takovej hrozně přirozenej
bench na úzko
do 4x8x70
-šlo to... taková pumpovačka na závěr
[b] ten bench mě dost nasral... sparing už měl dneska být, ale nějak to nevyšlo.. tak sem si sehnal někoho jinýho a ten mi chvilku před tréninkem napsal že nakonec nemůže... jinak to nebylo tak hrozný [ /b]
jinak dneska začínám s kreatinem a zase dávat taky nějaký další supláče... tak snad se to výrazně projeví a třeba konečně zregeneruju dolní záda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|