Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky vubec nachapu, mas jen asi o 4 - 5cm vic nez ja, ale v ja v 95 vypadal uplne normalne, a ty jak smrtka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
haino

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kostru má těžkou
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Taky vubec nachapu, mas jen asi o 4 - 5cm vic nez ja, ale v ja v 95 vypadal uplne normalne, a ty jak smrtka.

i tech par centimetru muze udelat sakra hodne na vaze
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam 196 cm, vahu okolo 98 kg mavam bezne, rozdiel oproti 95 kg by bol ledva viditelny...a ovela viac tuku ako ty na tj fotke...a takto hrozne (no offence) nevyzeram...mozno prave kvoli tuku, ty tam snad ziaden nemas, mozno preto posobis tak vyschnuto a strhane.

A tych 120+ je uz riadna masa..pri stale skvelej kvalite
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper : (zdá sa mi podľa toho ako si postol tie fotky, že sa nebrániš tomu, aby som sa vyjadril, tak teda posledný môj príspevok v tvojom logu je práve tento) ..... Je to zvláštne... Ja meriam 190cm, mám teraz 82kg a mám viditeľne väčšie objemy než ty na tej fotke + aj trošku tuku (na tých fotkách ho máš úplné minimum, takže v porovnaní s tebou čo sa tých fotiek týka)...Ako ty na fotke som vyzeral (čo sa týka objemov, nemyslím čo sa týka kvality), keď som mal 73kg a pred X rokmi tu postol svoje fotky. Nerozumiem tomu, nechápem, ako môžeš mať tak ťažké kosti. ALE UŹ CHÁPEM, že nechceš mať 95kg...... S takými 110kg by si sa ale MAL uspokojiť, treba myslieť aj na zdravie. Aj pri 110kg budeš vcelku namakaný, nebude to pre organizmus taká záťaž ako pri 124kg.
Držím ti prsty, nech budeš dlho zdravý a spokojný.
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyska a hlavně fotka není vůbec směrodatná. Museli byste stát na živo vedle sebe. Potom člověk třeba zjistí, ze mam mnohem silnější kosti, což je vidět třeba na zápěstí nebo nad kotnikem. Svaly na nohou můžou byt mnohem větší atd. Prtakhle od počítače se to vůbec nedá hodnotit
prochm

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
je to zvláštne... Ja meriam 190cm, mám teraz 82kg a mám viditeľne väčšie objemy než ty na tej fotke + aj trošku tuku (na tých fotkách ho máš úplné minimum, takže v porovnaní s tebou čo sa tých fotiek týka)...Ako ty na fotke som vyzeral (čo sa týka objemov, nemyslím čo sa týka kvality), keď som mal 73kg a pred X rokmi tu postol svoje fotky. Nerozumiem tomu, nechápem, ako môžeš mať tak ťažké kosti.

Cože? Ty že máš větší objemy? Draper má na sobě tak 2x víc svalové hmoty než ty proboha. A s těma kostma to je pěkný nesmysl.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
citace:
je to zvláštne... Ja meriam 190cm, mám teraz 82kg a mám viditeľne väčšie objemy než ty na tej fotke + aj trošku tuku (na tých fotkách ho máš úplné minimum, takže v porovnaní s tebou čo sa tých fotiek týka)...Ako ty na fotke som vyzeral (čo sa týka objemov, nemyslím čo sa týka kvality), keď som mal 73kg a pred X rokmi tu postol svoje fotky. Nerozumiem tomu, nechápem, ako môžeš mať tak ťažké kosti.

Cože? Ty že máš větší objemy? Draper má na sobě tak 2x víc svalové hmoty než ty proboha. A s těma kostma to je pěkný nesmysl.

On myslí tu první fotku
cipinek

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drapere, ty budeš vždycky vysušenej anorektik...
sk

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby mel pri stejne vaze o 10% vic tuku, tak bude vypadat jako kazdy, kdo ma 120+kg :)
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shit, já mám taky přesně 189 cm, něco nad 90kg s 15% BF a teď jsem se uplně vyděsil, že pod tím sádlem vypadám ještě hůř než ty na první fotce (bez urážky)...no nic, asi se radši půjdu najíst (znovu)
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za off topik, jen si zapisu trenink :D
(v dikuzi klidne pokracujte, kdo k tomu ma co rict, nevadi mi to)

25/3 PRSA, BICEPS, TRICEPS

iso-lateral declined chest press (hammer strength)
(nejaky picoviny na zahrati :) ...)
80kg x 10
100kg x 10
110kg x 8
120kg x 8
130kg x 6
140kgx 4-5 + 100kg x 8 + 60kg x 15
110kg x 10 + 60kg x 15
-od 110 trochu problem u levacky si to nahodit a dostat rameno do nebolestive polohy, u tech 140kg to uz bylo slusny country, nejprve asi 4 epilepticke zachvaty a pak az 4 trochu lepsi pokusy o opakovani, ale uz to bylo prilis tezke

bench press na MP hlavou nahoru (4. zarazka)
50kg + konstrukce x 12
70kg + konstrukce x 8
80kg + konstrukce x 6
80kg + konstrukce x 6
80kg + konstrukce x 6 + 60kg + 10 + 50kg x 16
-od minule jsem pridal 10kg, coz me docela prekvapilo, jen vzdy ty prvni 1-2 opakovani nez chytnu dynamiku nejsou uplne dotazeny

bench press (volny)
60kg x 10
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 8
-myslim, ze jsem dnes dosahl sveho genetickeho stropu v bench pressu :D Cinka uz nebyla moc pod kontrolou a rameno se taky netvarilo nadsene

bench press na MP hlavou nahoru (2. zarazka)
60kg + konstrukce x 10
70kg + konstrukce x 10 (10. op fail)
70kg + konstrukce x 10
70kg + konstrukce x 10 (10. op fail)
70kg + konstrukce x 10

peck deck (life fitness)
230lbs x 12
230lbs x 12
230lbs x 12
230lbs x 12 + 18 bez podrzeni
-v horni fazi 3 vteriny s podrzeni v kontrakci

bicepsovy zdvih JR v sede
18kg x 15
18kg x 13
18kg x 11
18kg x 10
18kg x 10

bicepsovy zdvih EZ nadhmatem
30kg x 15
35kg x 15
40kg x 12
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 10 + 30kg x 20

bicepsovy zdvih VC (pauzovane v polovine pohybu)
20kg x 19
20kg x 18
20kg x 18
20kg x 18
20kg x 20
-tohle miluju a pritom strasne nesnasim

francouzsky tlak VC v leze na zemi
40kg x 12
40kg x 11
40kg x 10
40kg x 10
40kg x 8 + 40kg x 10 tlak na uzko
40kg x 8 + 40kg x 10 tlak na uzko

obracene kliky na bradlech (hammer strength)
100kg x 12
110kg x 10
120kg x 8
120kg x 8
130kg x 6
130kg x 6 + 100kg x 10 + 80kg x 15 + 50kg x 30

tricepsovy tlak na stroii podhmatem (life fitness)
80kg x 15
90kg x 12
90kg x 12
90kg x 12
100kg x 9 + 70kg x 8 + 50kg x 16

VAHA: 123,4kg (oproti tem fotkam, co jsem daval vcera je ovsem kvalita dost mizerna, jsem jakejsi oteklej a mam desne vyvalenej pupek , jak kdybych mel porodit)

TIME 2h 25 minut

-zmohla me rymicka, horni cesty dychaci totalne ucpane a kdyz k tomu pridam moje tezke dychani i za normalnich podminek, tak to fakt dneska v tomho ohledu bylo dosti tragicke, navic jsem se extremne potil a asi i smrdel, coz vzhledem k ryme netusim, ale neco mi rika ze ano , ale i presto prezevsechno to byl velmi slusne odcviceny trenink

-nejakej jeliman tam dneska porad posunoval celou konstrukci multipressu zleva do prava, aby mu z obou stran soumerne ladila s lavickou. Sice jsem nepochopil, proc treba jen neposunul tu asi o 150kg lehci lavicku, coz by ve vysledku prineslo stejny vysledek, ale asi k tomu nejaky duvod mel , jen ho to chudaka zmohlo vic nez samotne cviceni :D

Naposledy upravil Draper dne pá březen 25, 2016 6:06 pm, celkově upraveno 3 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdybys měl 150kg, stejně nemáš tricepsy :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
I kdybys měl 150kg, stejně nemáš tricepsy :-)

ne no :D
leda tam dat nejaky ty implantatky :D
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2016 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26/3 ZADA

dotahy z podkolen
210kg x 5
230kg x 5
240kg x 5
250kg x 2
260kg x 1
220kg x 5
220kg x 5
-dneska podstatne lepsi nez v minulem treninku, kdy jsem 240 vytahl 3x totalne nadoraz, dnes 5x, i kdyz to posledni opakovani uz take bylo na krev a diky tomu naslednych 250 jen 2x . 260 uz jen pak 1x , ale chtel jsem si trochu nabudit cns na ty posleni 2 serie s 220, coz svuj ucel splnilo, zejmena u prvni serie , kde byla i rezerva, druha 220ka se ale nepovedla, dal jsem asi moc kratkou pauzu , technicky nesedla a trochu mne to ujelo na levou stranu a odnesly to spodni zada,jinak ale oproti minulemu treninku nijak vyrazne netuhly a nebolely, Jinak ale mel bych tahat vic, tohle je docela bida, jenze i tady v te pocatecni fazi trochu nohy potrebuji a jelikoz ted uz 2 mesice nedrepuji, tak mne v nich citelne odesla sila a je to znat. Klasicke tahy budou uplna tragedie ,az se k nim za cas , az se mne vyleci hamstring, vratim

stahovani kladky na hrudnik (v-adapter)
40kg x 15
60kg x 10
60kg x 11
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 11
50kg x 15

DY rows podhmatem (hammer strength)
100kg x 10
120kg x 10
140kg x 10
160kg x 8
180kg x 7
190kg x 6
200kg x 6
150kg x 15

stahovani kladky s napnutyma rukama
50kg x 20
55kg x 20
60kg x 17
65kg x 15
70kg x 12

pritahy VC v kleci s V-adapterem
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 6
120kg x 6
90kg x 12

stahovani kladky na hrudnik (V-adapter)
45kg x 18
45kg x 18
45kg x 18
50kg x 15
40kg x 20

TIME: 1h 43 minut

VAHA 123,5 (nevim, co se se mnou deje, ale mam pocit, ze kvalita odchazi den odedne , roste mi pupek a celkove se mi ta postava dost nepekne meni, typuji ze kortizoly ve me vali na 500 % a taky jsem se ted dost rozezral, odhadem tam mam minimane 800g sachru a pres 200g tuku, takze nekde to musim stahnout. Strasne jsem si ted oblibil vlocky s mlikem, medem, oriskama, ovocnym jogurtem nebo ovocnym kefirem a sladidlem nebo vanilkovym cukrem, coz jim 3x denne a ne zrovna malo toho a vetsinu toho vecer a taky zeru moc pomazankoveho masla a housky, coz je ted taky moje mala zavislost )

-znicenej, ale docela to bralo.
-Od priste ten trenink zad trochu zmenim, protoze tenhle koncept jedu uz celkem dlouho. Nejspis tam zase zaradim pritahy v predklonu jako hlavni cvik, pak lehci dotahy, kladku na nejaky zpusob necham, pritahy jednorucek v predklonu a nakonec zkusim mrtvoly s jednoruckama pokud hamstring dovoli

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: