co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
Judson
Zaslal: út březen 29, 2016 6:50 pm Předmět:
Poman napsal:
Judson napsal:
Mazec.
Ja jeste porad misto military jedu s velkou cinkou v sede, setrim zada a taky to podle me vic jde na ramena, zadna pomoc od zad v stoje. Doufam.
Stoj je z mechanickýho hlediska šetrnější než sed na ty bedra. Ve stoji se dá navíc pracovat dost na tom aby ty záda naopak pracovaly lépe.
Tak jasne, ale v mem pripade neverim, ze bych se donutil to ve stoje davat spravne. Jinak rehab cvicky jeste stale jedu 2 - 3 denne, je to prevazne na HSS. Neflakam to )
Edit: Beru to tak, ze v sede vic zabiraj ramena, takze budou silnejsi, a tim min casem u military zapojim nespravne zada, pac to zvednou ramena.
asi to bude znít blbě, taky jezdím samozřejmě i jiný cviky než jenom military... ale military a tlaky v sedě... jak to říct, to není hra na stejným hřišti, spíš uplně jinej sport... :D jestli mi jako rozumíš
dneska jenom light, po včerejšku totiž dost na kašu :) ale dobry aspon to poroste
shyby podhmat
biceps
triceps
protahování
planky
vyvěšování se na hrazdě za trhačky (pěkně pokřupalo)
a po trenalku sushi nam nam :) to bude regeneračka krasna, zítra zase jdeme heavy pracovky deadlift a ještě nějaky laskominy vymyslim, pokud bude hezky přemyšlim že zkusim vytahnout pneumatiku na test :)
tak dneska máme sobotu, ve středu jsem trenoval a v pátek taktéž
STŘEDA
bench pressy
160x2
160x2 druhy dopomoc minimalni
160x1
potom na dopumpování
3x10x120kg
kozy napumpované
dotahy
trochu nad koleny, ale ne zas moc
až do 3x410 u čehož už jsem si zařval
trhačky mi orvaly kůži okolo zápěstí vypadam jak nějakej otrok co nosil okovy
každopadne mi to asi něco dalo protože ještě v patek sem citil přišernou bolest v prdelní oblasti :D
=====================================
PÁTEK
deadlifty až do 3x3 220 (nic moc, ale jak řikam byla znat unava)
tlaky s viking pressem
na max...pořad přidavam a jedu čiste tlaky dokud mužu do selhani...
cca 10 sérií - byl to čisty tlak bez noh a bylo tam pro zaznam 60kg naloženy, s konstrukci tedy 100kg cca
- výsledek, ramena a prdel totálně na sračky, domu jsem se doploužil velice pomalym tempem, vyčerpanej
====
zhledem ktomu že dopisuju trenaly zpětne sem určitě nedopsal nejaky doplnky atd ale to neni až tak podstatne :) hlavni je abych měl zaznam co a jak, ten deadlift byl fakt vyživnej, jako s předvyčerpáním serie :D fakt sme to rval silou krasně to bralo i s touhle vahou
tak pondělní deadlifty - jo cvičim je ted vic už mě sere že to nejde nahoru :)
220x3
220x3
docela těžky, pořad mě nějak divně bolí svaly na prdeli a hamy, asi rozjebany nějaky.
no Ondra mě vyhecoval at si přidam tak sem dal 240 že dam aspon jedničku, no hecnul sem to na
240x3 stim že třeti sem uplně nezamkl protože sem ho tahal asi tyden přes kolena, třepal se a vytahl sem to i očima :D, ale přes kolena sem to přetahl takže sem vyhral, ovšem uchop nevydržel a abych to nepustil uplně tak sem to ze stehen položil, ovšem vim že sem to vytahl tam kde už to dotahnu takže to počitam jako platne.
tenhle boj mě popravdě dost zkolil a pak už sem odjel jenom lehky doplnky nejaky pumpičky zada, ramena, ruce s jednoručkama :D - přemyšlim proto, že možna zajdu ještě dnes na trenal a dam nějaky dalši cviky středně těžké aspon...ovšem po deadliftu sem měl v haji cely tělo aj břicho :D
dneska jenom tak lehce vršek, militaty, bench a břicho ktomu bicepse dopumpovat když už tlakama sem napumpoval ty tricaky a ramena :) at to vypada trochu a nemam obři tricak a žadny bic :D ...
military viz video
pak benche na uzko do 160x1
izolovaně biceps na vrcholky
kolečko na břuch
posunte to video až jdu k čince nechtělo se mi to střihat
tak začíná každoroční předletní redukce, pojedeme low carb uvidime jak to pujde, aby tělo dostalo patřičnej šok začinam svědomitě a naplno a né postupně jako v předešlych letech, kdy jsem odstranoval postupne po tydnech ruzne sračky až sem došel do diety, tedka to je prostě BUM - z chipsů a coca coly na low carb :D
Ze se ti to chce shazovat, to je pekna vaha na tvou vysku, poradna hrana )
Military super, mam co dohanet.
ty stejne se mi to hodi do obdobi takže udělam narazovku zamakam současně na fyzičce a odpočine si kloubni aparat od těžkych vah chvilku mě zlobily kolena už docela, naposledy sem šel kufry a citil sem už dost divnej pocit vtěch kolenech až sem si musel sednout, takže bych to nerad dojebal to nějakyho kritickyho bodu, chce to nechat odpočat :) davam pořadny koubni vyživu tak snad to bude oks... at možu třeba něco odzavodit letos...viděl bych to aspon na par zavodu na všecky asi nebudu moct z hlediska časovyho a logistickyho.
včera prvni kardio trenink, takovej krasnej kruhač jak ja rad :)
nošení 80kg pytle 20m s otočkou naložení ze země plus sprint (ti podotykam že nebyl na ničem vysokym, ale pěkně ze země)
přemístění 50kg
deadlift 100kg
švihadlo
tak tohle je muj malej kroužek, moje maly osobni peklo, včera sem fakt jel jak pila pot stříkal... jel sem to fakt dost rychle na moje poměry, a to to srovnávám s lonskym létem kdy sem měl pod 100kg :) nyní jako 120kg čuník se divím že mě netrefil šlak, ale jo šlo to pěkně.
tak jsem si řekl hovno, a po pár kolech sem vyměnil pytel za 120kilový :D
pěkně sem snim hodil sprinteček krasa ani bych to nečekal mnohem lepši rychlost jak loni (kdo by to byl řekl) pak sem se dodělal na svym kroužku a pak sem si teda už musel chvilku odpočinou protože sem trošku chytal smrt :D a lapal po dechu, celkově ale super pocit... pak jsem dal ještě kus švihadlo a nějaky lehči cviky na zadejchání...
hodnocení za mě paráda těším se nadalší session a musim si vymyslet další nějaky zabavny kruhaček...
na závěr ještě triceps a kolečko na břuch :)
-----
add 1
včera mě už dost krutě tahalo rameno posledni dobou si snim pořad kroutim a protahuju něco mě vněm tahalo, absolvoval sem nějaky banky par dni dřiv, to bylo fajne i na zada luxusni zaležitost ikdyž po tom vypadam jakobych bojoval s obří chobotnicí :D
a včera super promasirovani ramene ktery mě dost uvolnilo veškery tahy vněm i přetížený šlachy, musim teda říct, že ta fyzio masáž byla extrémně bolestivá, ale stálo to za to :) abych to zase hnedka nepokurvil dám pár dní oraz vršku kterej tedka drtim dost a pojedu spiš nožky kardio stylem a kruhaček.
pravě se mi podle toho v hlavě rodí novej treninček s co nejmenšim použitim rukou, takže to bude hlavní složka dřepy asi něco na množstvi a rychlost nějaky 10x10 nebo tak něco :) s lehkou váhou at netrapim kolínka moc :) tyhle trenaly mě naopak krasně protahujou a citim se pak komplexnější a pevnější :)
klidně sem hodte nejaky pekny trenalek co bych tam mohl poslat - nechcu řikat crossfit řekněme funkční trenink :) vida ted me napadlo přitahování saní :) to je krasny na zadička, pak běhani po schodech něco takovyho :) naložime tomu BRUTAL!!!
no včera sem byl zase zamakat pořadně na fyzu jel sem
PŘEMÍSTĚNÍ, nakonec sem (po nějakym kardio setu) skončil u pokusů se 145kg přitom sem si strhnul nehty a při třetim mi selhal totalně uchop :D ale tak co 125 sem přemistil hrozně krasně lehoučce tak sem to zkusil a pořadně naložil :D. chce to zlepšči uchop
jak vidite opět sem nějak nevydržel jet lehke kardio ale jel sem poněkud, těžké kardio :D
pak sem dal série
LOG LIFT 90kg asi 4 serie po 5 opakovanich, některe čiste tlaky
110kg čistý tlak
sice sem byl unaveny hodně ztěch přemistění, dlouho semto nejel, ale řekl sem si že zkusim nějak strict press s logem zesrandy :D
takže tu je video nejvic strict pressu na světě na videu pochopite proč :D
-
pak ještě nějaky triceps biceps lehce napumpovat jenom byl sem krasně zničenej, pokusil sem se totiž ještě nekolikrat strict pressnout 130, pak i vyrazit 130tku ale nohy byly na sračky zada na sračky, vše z přemístění :D
CELKOVĚ - sice sem naštvany že sme jel vahy, nakonec stejne neuspěšně pokusy o maximalky :D ale 120 strict press byl zaživný a na posrání :D a celkove sem se i z přemistování logu atd brutálně zapotil :) takže kardio spokojenost :)
popravde....po tomhle trenalu sem tahl dom batoh a těžkou tašku a myslel sem že po ceste domu zkolabuju, ještě pršelo, vlekl sem se jak smrad...šlo nas vic ale nemohl sem ani mluvit :D takže dobry trenal
tak poslednich par trenalu bylo easy, zvolnil sem odpočinková fáze, aneb nemůžu to pořád drtit :D po tehle pauze jak si tělo odpočine mam vplanu najet na novej system treninku a trenovat uplně jinak než doted, tak uvidime jestli se to uchyti :) ještě to musim domyslet a hlavne uvidim jak budu schopnej regenerovat.
mno tak řikam tedka sem jezdil jenom kardio a ktomu nějaky lehčí váhy, daval sem si zabrat a tedka mam tento tyden tak trochu volno, bolel mě totalně celej člověk po jednom trenalu co sem přepalil, tak sem dal odpočinek, másáže a klid :)... docela mi to prospívá. snažím se do toho dietit jak se dá, a to zatim taky docela jde ikdyž sme parkrat lehce uhnul tak se držim v určitých kolejích, kde se držím s nižším kalorickým přijmem, takže vklidu.
po odpočinku chci zkusit weighliftersky system treninku, ale bude určitě trochu upraveny :)
tak po nějakym odpočinku a jenom lehkym šolichani , kdy sem i vypadl dost z diety musim přiznat : (... aspon to přiznam no... tak nabiham zase a makam a makam...dneska nemožu chodit
včera dřepy na krev do 220*3 a pak ještě 4 serie se 180 3-5 opak, masakr... jel sem intenzivne rychle kratke pauzy hlavně....takže masakr a tričko propoceny šileně
pak sem dal přemistěni a vyraz axle osa 70kg crossfitově...jel sem jak pila dal sem asi 5 sérií rychlých
sem tam už mi docela dochazela štava a nebyla dynamika kvuli dřepum, ale kousl sem se a posledni serie jel vydřeny opačka až do smrti
tričko sem vyždimal 300ml no shit
... odjel sem ještě lehky pumpovačky tricepsek ramena atd ale taky v rytmu
tak dneska takovej easy trenaleček trochu sem nestihal takže jenom cca hodinka...stihl sem odjet benče a tlaky na lavičce protože sem i v posilce dneska jak mobilista řešil stěhování atd no prostě dneska toho mam fakt moc... pak nějaky stresy s ženskyma znate to ...no uplně mi bouchly saze dneska v praci sem už začal řvat na všechny okolo fakt.
achjo no nic musel sem se trochu rozdychat a zklidnit ( kecy s roid raigem si nechte, sem čistej jak čerstvě padlej snížek)
trenal jenom benche, tlaky v planu byl i biceps ale ten sem jednoduše nestihl...tlaky byly s jednoručkama na šikme, bench klasika...ale jel sem narovno na kulturistu :D a lehkou vahu jenom do 120*5*2 pak sem zase sundal a pumpoval pomalu se stovkou vice serii :)
dneska se tedy moc nepotím ani jededu velky svalovy partie, ma to svuj duvod...šetřim se poněvadž se budu stěhovat do 3patra bez vytahu :) takže o kardio mam postarany
koukam že nějaky trenaly sem vynechal nebo to nestalo moc za řeč a odjel sem si jenom velky partie a čus protože sem byl dead ze stěhovani ktery se protahlo na tyden skoro...no hruza...chozeni do schodu s věcma je fakt vyčerpavajici... ale docela sem se pochlapil no vyběhnout to se skřinkou na zadech když ostatni mi nestačili ani jenom s taškama a byli zadychanějši než ja často takže asi ta fyzička neni až zase tak hrozna každopadně když tohle dělate několikdni zasebou vaše nohy začnou tak trochu protestovat :D a už se leze pomaleji...
nojo tedka už patek trenink těžky deadlifty, doplňky...
o vikendu tedka nwm jestli sem byl ale každopadně
dneska Pondělí
super yoke 70,150,230,290,330,390 - 3metry cca... rozhodně PR...a krasny nebyl sem si jistej jestli se stim vubec pohnu :D
no tyhle běhačky mě dost zničily, pokoušel sem se několikrat totiž ještě popojit stěma téměč 400kg...a musim řict že to je ... řekněme.... né moc příjemné... jinymi slovy sem rozjebanej na sračky xD ale pokud mě tohle neposílí tak už nic :)
sem tak o 5cm menší
pak sem si zašel ještě s 290, 230, 150...po těch pokusech se 390 to bylo už fakt na hraně :D ale tak nějak sem to odnesl...ale to mě samozřejmě nestačilo že ně miša si totiž řekl že pojede brutalněhustokruty treninky... jinak to bylo i dost kardio teklo ze mě velmi intenzivně...
tenhle styl power kardio se mi libi a pokusim se udržet tento styl i nadále...těžky treninky při kterych se člověk zadycha zapotí...těžky joke...pytle...atd...a ktomu alespon jednu velkou partii...
partial squat 290 - postupně sem snižoval vyšku na yoku...až dokud sem stim nepohl :) dal sem 3 squaty asi 10cm nad paralel pak sem to snižil o těch dalšich 10cm a to už byl beton...:D ale to se podda...přiště zkusim třeba jen o 5...ale už nebyla sila...ono to vstavani se 400 člověka trochu vysili ty nožičky kuřecí :D (vstaval sem stim asi 5krat) celkem asi 5m ujitych :D
po partialech sem si musel na chvilku lehnout protože muj system nějak selhal... chytal sem divny pocit jako divnou křeč do krku nebo co spiš divnej pocit...dost zvlaštni každopadně to bylo dost nepřijemny...trochu jako když se vam chce zvracet ale nechtělo se mi to bylo fakt divny...trochu to ještě citim když zakonim hlavu
mno pak sem se oklepal...odnesl uklidit pul tuny kotoučů což je samo o sobě kardio... pak sem dal tlaky na ramena...tricaky...uzky benche...se 120kg na serky...užši než obvykle sem to jel a krasně to bralo ty tricaky aj kozy :) super pocit....
odjel sem i vikinga lehce tlaky a celkově na tlaky vice serek :)
stačilo mi :) chtěl sem popravdě dat po yoku ještě něco velkyho ale od prs dolu sem byl naprosto rozbity...tak sem si řekl že pudu zejtra zařadit ještě :) a dam si třeba běhani s pytlikem ktery natočim aby pan tkadlčik viděl jak se to ma dělat :D
sem tak strašně rozbitej...dneska bude regenerace :D citim jakoby mi se cely moje tělo měnilo a tahne mě to všude jak kdyby ze mě měl vyskočit alien nejvic ze zad, mezižebernich svalu na zadech atd...totalně rozsekany...nohy samozřejmě taky....tohle je fakt brutusek jakobych mutoval a moje kostra se roztahovala do všech možnych směrů....ale ma to i pozitivní vlivy...cely tělo je takovy uvolněny (aby ne že) :D a protahlo mi to ramena pěkně protože od 330 výš to už pak neleželo jenom na trapezu ta trubka ale rozplaclo se mi to přes cely ramena...což znamenalo i změnu techniky, držení těla...chůze...poměrně zajimave novinky pro mě...
btw nemožu se ani zohnout dneska xD konec prostě...aj v kotniku a klenbě chodidla mam ty kustky uplně pohmožděny :D
ale tak snad to ztvrdne a přišti trenink už to bdue lepší :)
hoj hoj jdu dal regenerovat :) cpu se špagetama a polehavam :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru