Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
zatim si jedu to svy tak pak uvidime :) trenuju pro sebe a na zavody uvidime, připravuju se a zatim dobry nerad bych to zakřikl... rozhodnu se až v květnu zase samozřejmě tak drž palce :)

co ty cvičíš vůbec? když už vališ do mě :)

Což taky jsem byla nemocňoučká, ale už jsem zase najela klasicky 3x do týdne. Nic nového, prostá udržovačka. Tak já ty palce tedy držím a třeba se letos uvidíme. :)
Smile04

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2016 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Smile04 napsal:
zatim si jedu to svy tak pak uvidime :) trenuju pro sebe a na zavody uvidime, připravuju se a zatim dobry nerad bych to zakřikl... rozhodnu se až v květnu zase samozřejmě tak drž palce :)

co ty cvičíš vůbec? když už vališ do mě :)

Což taky jsem byla nemocňoučká, ale už jsem zase najela klasicky 3x do týdne. Nic nového, prostá udržovačka. Tak já ty palce tedy držím a třeba se letos uvidíme. :)

nj nebo se začnu jenom opalovat a dam physique to bude možna lepši :D ty těžky trenaly trochu davaj naprdel kloubum.

chtě nechtě musim dat aspon mesic deload od vah nejaky fullbody asi dam a vic kardio...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taaaaakže...rejpalové at pišou soukrome zpravy nechcu tu mit bordel, děkuji za pochopení

povolené jsou pochopitelně jenom obdivné komentáře a motivace a sponzorské dary :D

beru maso, peníze, šperky... :D

takže k treninkum a tak celkově, už sem se konečně vyhrabal z nachlazení ... to bylo fakt na H. treninky se začinaji zlepšovat, zvyšuje se celkový dobrý pocit, cítím se silnější, zdravější...paráda...hnedka mam vetši motivaci :)

taktéž se zaměřuji na přejití na lepší stravu s dostatkem živin a co nejmín zbytečností :) , jako vždy předesílám, že síla je prioritní, tuk shodíme při přípravě na fyzičku a rychlost kterou pomalu ale jistě startuji...

jedinej zadrhel co mam tak jsem před par tydny asi nedostatečně rozehřatej dřepnul přes 200 a citil sem přitom divnej pocit takovy napětí v kolenech, jakoby šlachy nebo co...nwm... od te doby poránu nebo když sem ztuhlej tak to cítím že to není ok...napřed jsem myslel že je to jenom sníženou regenerací kvůli nemoci, ale ukazuje se že je to asi problém dlouhodobějšího rázu. - zařazuji svědomitě strečink, rozehřívání věnuju více času, když kolena rozehřeju je to mnohem lepší, ovšem když naložím tak je to cítit že to není 100%...nakoupil sem kvalitní doplnky na klouby a vitamíny minerály...totální komplex včetně trávících enzymů a podobných kravin, je to full package od animalu (animal PAK a animal FLEX) a doufám, že mě to trochu dá dokupy.

trenaly zatím protahovací, plus se snažím trochu změnit trenink na následující

ŠOKOVAT SVALY RYCHLE + NASLEDUJICI TRENINK ZAMĚŘENÝ NA RYCHLOST A FYZU

takže napřiklad odjet těžky tlaky na ramena + rozehřat a nějaky běhání, nošení věcí (strongman věcí) , nebo případně nějaky fullbody cviky, přemístění a výrazy lehký, takovej crossfitek trochu :) případně nějaký medleje jsou v plánu...

prostě síla a pak se trochu zadýcháme :)

tak takový je plán ozvu se zase jaký bude progress :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MEDVĚDŮV KULINÁŘSKÝ KOUTEK

ještě sem hažu co sem psal k drejprdovi do logu nějaky kulinařsky vychytavky co pomahaji :) alespon mě, snist to co mam a a bych do sebe dostal rejži třeba atd... hodim pak i fotky třebasky :) tyhle vychytavky jsou docela dobry si myslim pro lidi co nechcou jist jako kulturisti nudnou stravu, ja to tak do sebe ani nedostanu to jidlo totiž musim to mit poživatelny :D

======

koupil sem flank steak pěkně tmavej za dobry peniz a udělal sem ho tak, že se doslova rozplyva na jazyku... fakt se moc poved takhle dobře sem to asi ještě nezvladl musim se pochvalit xD...jen škoda že neměli fazolovy lusky zeleny ale kukuřička oprančena ktomu mi taky pěkně vzala :D...

jinak taky sem se naučil z hoveziho levnyho si dělat gulašek to je luxusni a mužeš to udělat naprosto dietni... taky se to da ruzně vytunit :) třeba přidat fazole udělat na mexicky zpusob gulašek s masičkem uuuh...luxus :) a ji se to samo hlavně...tam nenarazim na nechutenstvi :)

tedka včera sem si ještě jakožto připravu k masu s rejží uvařil domácí uncle bens omačku...tedka to nadavkuju, namrazim a to veme k rejži to se pak baští jak nic :) je to rajčatova omačka s rozvařenou paprikou, cuketou, cibuli a dochuceny vyvarem a je tam i ananas :)
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatím treninky dobry, v nedělu těžky bench a dřepy...

nechtěl sem to nějak přehanět ale kluci, že at zkusim dřepy s bandážema,

výsledkem bylo 250x3 s ne uplně na fest zarvanyma bandama

mám zkoušet nějaky ten powerlifting? ... no nevím :D byl to tak trochu výlet do pekel...ale asi bych si zvykl...
Smile04

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2016 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nejak sem to sem zapoměl napsat, ale když jsem viděl video jak kluci strongmani zvedají, tak sem si na to vzpoměl :D

no jinymy slovy zvedl sem 150 na log asi jako jirka dejmal...to samy...přemistil trochu vyrazil, ale na lock to zdaleka nebylo...takže fail...ovšem i to přemistění si žádá malou oslavičku protože to už není žádná prdel

(pro rejpaly, klidne dojdete do spc ja vam to naložim a jenom si to položite na hrudnik) doporučuju pro všechny kulturisty co si stěžujou jak maj těžkej život :D pak vam vaše trenaly přijdou jako odpočinek :)

ono zvedat něco když vas to drti, a doslova to zvas vytlači kyslik, že napul omdlivate...to je fakt prča :D a přesne takovy je těžky log lift.... no a ted si představte že tam máte 200kg... (arnold classic strongman) jooo to je neskutečný...

130tku sem vypalil jak nic to byla raketa krasna takže rozhodne forma tam je na tlaky, ještě ladim tahy.

tedka v ramci připravy pojedu hodně nošení, super yoke těžkej i lehkej at si zvykam na vahu. další plány zveřejním později.

čuzzz

jinak neděle bench 170 bez techniky čistě hrubou silou a deadlift 250 na pohodu. zařadim vic pracovky ale o vikendu chodim s kamošema a ti mě hecujou moc :D čpavek a sranda znate to...
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v neděli menší kolaps při pokusu o PR 130 military... šlo to do pulky a dal ani za boha...pak sem se skacel a třepal na zemi v malym zachvatu prostě takovej odpočinkovej nedělni trenalek :)

tak sem v ponděli trochu zvolnil a dal jenom lehky mrtvoly a ruky napumpovat.

dneska volno a zitra zase jdeme na to, budu se pouštět do nějakych disciplin nosících at to opráším trochu.
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
v neděli menší kolaps při pokusu o PR 130 military... šlo to do pulky a dal ani za boha...pak sem se skacel a třepal na zemi v malym zachvatu prostě takovej odpočinkovej nedělni trenalek :)

Hovado, opovaz se dat na military 130, kdyz ja nedal ani 110 ))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čauky :) se 110 sem tedka dal 5 opakování :) - před tím pokusem o 130 a trochu mě to vysílilo... takže možná už brzo těch 130 :D zkusim ale tedka nejaky serky se 120-125 tam je cítit každý kilo

jinak at se taky pobavíte tak si pustte toto video pokusu o to military :) je to trochu grafické :D ovšem to nevyvedlo zmíry mé spotery aby mi pomohli :D

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, to jsou ty stróngmeni co nedělaj kardio a pak to takhle dopadá
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekné Parťák je riadne chladnokrvný, ako na teba pozeral.
Stalo sa mi čosi podobné (s menšou váhou, samozrejme) a odpadol som dopredu, činka ostala v stojane a ja som visel cez ňu.
Pri inom cviku som to ešte nemal

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamond - :D jo jistě přesně proto sem zkolaboval xD...to bych musel zkolabovat takhle když vylezu do 5patra a ne pod činkou :D

decarabas - jojo šak aj Nikola vlevo sedi a čumi...u nas klasika no asi už jsou zvykli :D ... prej... jo kdyby ses ještě chvilku třepal šla bych se podivat xD - u nas v spc se mrtvoly hazej z okna :D (akorat nikča řikala že by mě do toho okna asi ani nedostali :D )

aktualni BW 118kg

PRVNI JARNI TRENALEK SUPER YOKE

pocitově velmi vydařené, posilil sem nožky a je to poznat...s 300vkou sem byl o dost rychlejsi než sem čekal mam radost...to dalši je připrava jenom na to aby to bylo lepši...s 350 sem trochu pajdal a ztracel rovnovahu...ale jak řikam...na prvni trenal...SUPER :) boli mě cely tělo ;) i zada, mezi žebrama na zadech, břišni stěna roztrhana na sračky :D krasa...to se zpevni cely...apod...krasnej komplexni cvik...jinak stání s 450kg...citil jsem jak se mi sráží obratle :D

NO PAIN, NO GAIN

450- lightweight naložíno :)
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-0/s480x480/10354147_829104670551689_7032290233502572277_n.jpg?oh=cb349dc81eca07a05d5abf266b6ac975&oe=574AE27B

malem bych zapoměl že jsem pak ještě odjel ramena na Viking pressu...tentokrat krasne tlaky na ramena a tricaky, moc to bralo, jel sem na krev pěkně pomalu staticky tlaky až do 150kg x 5
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2016 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MRTVOLY
tak včera pěkně deadlift šlo to krásně akorat při maximalce zase selhal ham u zadku tam mě dycky střeli a nedam to... takže ještě dost prace tuhle slabinu odstranit... 270 no lift : ( ale vytahl sem to až po kolena chyběl kousek abych to přetahl a dotah mam silnej to už by šlo...tak jak řikam, pracovni serie se zaměřením na hamy, takovy rumuny těžši pojedeme :)

PUSH PRESS
druhy cvik, push pressy at vylepšíme dynamiku...podle videa posudte sami že dynamika už je lepší a jde to krasně nahoru :) na výraz chcu aspon 150, tohle je push press a myslim že na to je ta vaha slušná...

Judson

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2016 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mazec.
Ja jeste porad misto military jedu s velkou cinkou v sede, setrim zada a taky to podle me vic jde na ramena, zadna pomoc od zad v stoje. Doufam.
Poman

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2016 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Mazec.
Ja jeste porad misto military jedu s velkou cinkou v sede, setrim zada a taky to podle me vic jde na ramena, zadna pomoc od zad v stoje. Doufam.

Stoj je z mechanickýho hlediska šetrnější než sed na ty bedra. Ve stoji se dá navíc pracovat dost na tom aby ty záda naopak pracovaly lépe.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: