|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 27, 2016 6:11 pm Předmět: |
|
|
Nielen železom je človek živý, preto som zvolil netradičný "legday" vo forme 5 hodinovej túry.
Prekvapivo aj napriek blbému terénu (spadané stromy, blato alebo sneh, inde kombinácia oboch) a dlhej lenivej zime nie som ani nijak špeciálne unavený, ani mi nedošli baterky, nič. Naposledy som také niečo absolvoval pred 15timi kilami, ale v podstate som necítil rozdiel, akurát mi nie je zima, lebo som vyprasený tučo. Takže za mňa dobré a aspoň vidím, že obezita je skvelá a tak Judson a Cmeni idú správnym smerom.
Pár fotiek môjho šarmantného ksichtu a sympatického doprovodu:
Celkovo sme dali niečo okolo 17 kilometrov, čo síce nevyzerá veľmi veľa, ale terén bol miestami vážne skôr ako rambodráha a nie ako les. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út březen 29, 2016 9:29 pm Předmět: |
|
|
Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Bic tric bruch
Benchpress:
2x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x10x100kg
1x5x110kg
1x3x120kg
1x1x130kg
1x1x135kg dopomoc
1x1x130kg
1x3x120kg
1x5x110kg
1x7x100kg fuck, nepadlo desať
Tlaky incline v MP:
5x15x60kg
Tlaky decline v MP:
5x15x60kg
Zhyby:
5x6xCarabas
Protismerné kladky v sede:
1x15x13,5kg
5x15x20kg
1x20x9kg
Triceps kladka:
5x8x60kg
Biceps kladka:
5x8x60kg
Brucho - kolecko:
5x10
Benchpress - široký úchop:
6x6x60kg
Hodnotenie tréningu: A tak po týždni ďalší veselý cickotrenál. Tentokrát to už celkom aj šlo. Bench síce len po 130 sám, ale táto váha šla ešte ako raketa. Čudo prečudo, že 135ku už som nedal, lebo po prvej 130ke som mal dojem, že rezervy tam bolo plno. Ale som zdochlina, chcípak a princezná, takže som potreboval dopomoc  Zaujímavé, že ako som to zhodil na 130, zas som to skoro prehodil cez strop vonku na zastávku medzi cigošov a notorikov, čo si tam užívajú zubaté slniečko, ovocné víno a obušky policajtov.
V multipresse som dal ľahúčke váhy, ale viac opakovaní, snaha o techniku, pomalé negatívky, slušne som tam umieral  Celkom trapas sa tam pučiť pod takýmito váhami, našťastie v tom čase boli Teplí bratia už u kozmetičky, takže som sa ušetril posmechu.
Zhyby zľahúčka, na hrubej hrazde, ale totál pomalé negatívky, paráda.
Protismerky vsede, je to super, dobre to izoluje, žiadne trhanie telom, stačia aj malé váhy a človek sa rozbombuje, kozy to trhalo jedna radosť. Zase som sa snažil o pomalé negatívky a držať to v kontrakcii.
Ruky netreba popisovať, proste ruky  Brucho tiež. Proste brucho.
Záverečný bench len z recesie ako som čakal na kamoša  Bola to prdel, lebo úplne posledné opakovanie ma seriózne vážne zadlávilo a musel som to rolovať  Dúfal som, že to nikto nevidel, ale žiaľ, videl a vyžral som si to, že som chudák fitnesák a že ma zabije 60ka  Inak kade tade medzi sériami som ešte robil kliky a tlaky v stroji a tak, ale to ani nezapisujem. Cicky paráda, chcel som ich odfotiť, ale než som zaostril foťák, spľasli a nechal som to tak.
Vadika som učil robiť mŕtvolu, ale je to marný, je to marný, je to marný  Má hamstringy krátke ako priemerný kóréjský penis, takže sa k činke nevie zložiť. Strečing odmieta, pretože je proste samovrah a tak sme to vyriešili doťahmi z rámu. Rozsah pohybu má kratší asi len o 10cm, ale to je akurát nad tou kritickou výškou, kde už ho nepustí jeho tučná riť. Vyzeral radostný a spokojný, takže mám na konte ďalší dobrý skutok a zaslúžim si cukrík.
Jo a spomenul som si na debatu s kamošom o veganoch cez víkend, keď vyhlásil: Nič proti takým ľuďom nemám rád
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko
Sumoťah (ľahký ):
1x6x60kg
1x6x100kg
1x5x150kg
1x5x170kg
1x5x190kg Belt On
1x3x200kg
1x1x210kg
1x3x200kg
1x15x150kg síce s opaskom, ale dal by som to aj bez... Ale fukot
Zhyby:
2x8xCarabas
3x6xCarabas
Príťahy s oporou hrudníka v stroji:
5x10x102kg
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
4x10x100kg + 1x10x70kg
Krčenie ramien v predklone:
5x15x25kg
Tlaky vsede za hlavou:
5x8x45kg
Strečing
Hodnotenie tréningu: No ci boha... Ako som písal už v "čo vám lezie na nervy", po 12tich rokoch sme museli dať utratiť psa mojich rodičov. Ono sa to nezdá, ale 12 rokov je 12 rokov, takže sa to človeka dotkne. Zvlášť, keď ešte pred 3 týždňami bola zdravá a šlapala jak hodinky.
Takže som bol celkom nabrúsený a aspoň som to využil ako hnaciu silu na dnešnom tréningu. Ale hovoriť a baviť sa so mnou nedalo, bol som milý a priateľský ako hladný biely žralok alebo tiger ľudožrút. Mŕtvolu som sekal s malými pauzami, ale šlo to aj tak dobre. Zamrzeli len trojky s 200, dúfal som v 5 opakovaní, ale nesmiem byť neskromný. Najväčší masaker bol jednoznačne záver, 15 opakovaní ma totálne odvarilo a spamätával som sa hodnú chvíľu  Tuším som aj ryčal a vyplašil vrabčákov, takže sa pozerali do zeme, keď šli okolo mňa, tak to aspoň vyzeralo, že som makal  Mal som síce opasok, čo trochu znehodnocuje ten výkon, ale nasrať. Už som mal za sebou slušné ťahy a nechcel som to zbytočne siliť. Tiež som len človek a navyše starnem a mám aj iné výhovorky, keby niekto chcel, napíšem mu ich cez PM.
Zhyby len z povinnosti, po mŕtvolách som mal chrbát tak rozbitý, že som bol rád, že som z tej hrazdy nespadol na hlavu takej bacuľatej ryšavky, čo sa tam motala. Bolo by to blbé, ja som hanblivý chlapec a zrazu sedieť cudzej žene na hlave by pre mňa bolo veľké sociálne faux pas, z ktorého by som sa spamätával celé dni.
Už keď som potom zliezol z hrazdy (teda keď sa mi podarilo odlámať prsty, v kŕči zaryté do železnej tyče a odlepil krvavé vodou naliate mozole), mohol som ísť domov a týždeň relaxovať, naDcvičené som mal  Ale pokračoval som, lebo som proste magor.
Drepy som plánoval vynechať úplne, po mŕtvolách som mal aj tak slušné kŕče v hamoch a považoval som to za kvázi tréning nôh, prípadne by som tam dal nejaký predkop alebo iný cvik, čo zvyknú cvičiť Teplí bratia. Ale objavil sa kamoš, že ide drepy, tak som niečo málo dal s ním. Krátke pauzy, vysoká intenzita, takže som to celkom pekne aj cítil, hoci na činke len homováha
Na záver ešte trošku chrbát a potom ešte ramená, ale len pim pam.
Dnes miliarda vrabčákov. Asi dostali permanentku za dobré známky. Našťastie mali celkom náhodou všetci len hrudník a bicepsy, takže sme sa pekne míňali  V šatni sa potom pred zrkadlom bavili, že treba:
1, Zhodiť boky
2, Nabrať hrudník
3, Nabrať ruky
4, Spraviť brucho
Nohy ich netrápili. Ani chrbát, lebo chrbát nevidieť, keď sa pozerajú do zkradla a vôbec, chrbát sú nohy vrchu tela. Ten jeden úplne najmenší povedal tomu trochu menej najmenšiemu, že "Keď budem taký namakaný ako ty, bude mi to stačiť".
Teplí bratia priviedli nejakú ženu! Asi ich sestra alebo kozmetička, alebo čo. Boli rozpačití, keď sa s ňou bavili  Cvičila s nimi zhyby s protiváhou. Rovnakou, ako mali oni... Sú to proste zabijaci
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 8:59 am Předmět: |
|
|
15x 150 kg na mrtvolu?  svého času se tady trumfoval seeya a Draper , končili tuším někde u 16-17 opakování (nebo ještě víc?), každopádně to je masakr na záda a seš borec, že si to dobrovolně nakládáš
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | vlk# napsal: | 15x 150 kg na mrtvolu? svého času se tady trumfoval seeya a Draper , končili tuším někde u 16-17 opakování (nebo ještě víc?), každopádně to je masakr na záda a seš borec, že si to dobrovolně nakládáš |
ja mel PR 13x180kg, ale kde jsou ty casy |
Hmm, že bych to vzal jako výzvu, až skončí cyklus?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Draper napsal: | | vlk# napsal: | 15x 150 kg na mrtvolu? svého času se tady trumfoval seeya a Draper , končili tuším někde u 16-17 opakování (nebo ještě víc?), každopádně to je masakr na záda a seš borec, že si to dobrovolně nakládáš |
ja mel PR 13x180kg, ale kde jsou ty casy |
Hmm, že bych to vzal jako výzvu, až skončí cyklus? |
To dáš.
Ja som dal 10x180kg, síce touch and go, ale predsa. Takže ty to dáš a ani sa ti neorosia brýle. Až mi zas niekedy umrie pes a chytím amok, možno sa pokúsim o niečo podobné.
@Draper: Tebe sa to ťahá, ty máš aj skutočné svaly a silu a odhodlanie! Ja mám len intelekt a krásu... Dumem, že zamakám na TRX, schudnem zo 7-8 kilo, absolvujem urinoterapiu a hneď ťa dobehnem! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 8:04 pm Předmět: |
|
|
Kokotský týždeň zavŕšený failom v podobe floorballu. Nič sa mi nechcelo a keď sa mi chcelo, tak som nevládal. Keď som vládal, tak som nevedel.
Prepotil som tričko, pretože som zdochlina bez kondičky a nakoniec nám Soraya dala najsmutnejší zlatý gól na svete, takže sa netešila ani ona, ani my, ani jej team a celkovo sme všetci skleslo šli spoločne sa sprchovať, čo nám aspoň trochu zdvihlo... náladu.
Teda, ženy zvlášť a muži zvlášť. S nami, mužmi, šiel aj Nabuko. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 8:56 pm Předmět: |
|
|
S tim psem mě to moc mrzí. Před dvěma rokama jsem byl taky dát utratit naší fenku ( na svoje 25. narozeniny) a normálně nekecam u veterináře jsem to nevydržel a tekly mi slzy po tváři, tejden jsem pak každej večer usínal se slzama v očích.
Je to zvláštní, při tom nejsem moc citlivej člověk, neni mi líto bezdáků, dětí v africe, sousedky co jí drží manžel ve sklepě atd. ale tohle mě fakt dostalo...
Ale hlavu vzhůru, dáš skoro čtvrt tuny na mrtvolu, to ti musí vykouzlit úsměv na rtech po každý, když na to pomyslíš _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so duben 02, 2016 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | S tim psem mě to moc mrzí. Před dvěma rokama jsem byl taky dát utratit naší fenku ( na svoje 25. narozeniny) a normálně nekecam u veterináře jsem to nevydržel a tekly mi slzy po tváři, tejden jsem pak každej večer usínal se slzama v očích.
Je to zvláštní, při tom nejsem moc citlivej člověk, neni mi líto bezdáků, dětí v africe, sousedky co jí drží manžel ve sklepě atd. ale tohle mě fakt dostalo...
Ale hlavu vzhůru, dáš skoro čtvrt tuny na mrtvolu, to ti musí vykouzlit úsměv na rtech po každý, když na to pomyslíš |
Ja som tiež empatický ako Hitler, ale takéto veci ma dostanú. Keď sme dali utratiť prvého psa, ktorého som mal od 6tich rokov, reval som, že aj v telenovele by ma režisér stopol, že to už je moc...
Mŕtvola mi žiadny úsmev nevykúzli, práve teraz z nej mám vzpriamovače na šalát a keď sa chcem zohnúť, musí ma Soraya ohýbať ťahom cez kladkový systém, inak sa ani neobujem.
Ramená ťažko / Ruky
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x6x60kg
1x3x70kg
3x1x80kg
3x3x70kg
Tlaky za hlavu v MP:
5x4x80kg
1x1x90kg
Tlaky s kettlebellmi (paralel úchop):
5x12x14kg
Upažovanie - kladka:
5x15x13kg
Zapažovanie - kladka:
5x15x13kg
Close grip bench v MP:
1x10x80kg
1x8x90kg
3x6x100kg
Kliky na bradlách:
5x10xCarabas
Scottovka s Ez:
5x5x40kg
Biceps s jednoručkami slowmotion torture:
5x8x10kg
Hodnotenie tréningu: Uaaah, military je ťažké ako krava Stred mám prakticky permanentne uťahaný a to sa potom nevalne zapiera do činky, keď som zavrhol opasok Takže OK, 80ka tam párkrát padla, ale žiadny zázrak, chcel som to mať rýchlo za sebou, ale vytrápil som sa ako Nemec v Stalingrade. Pritom ramená na tom nie sú tak zle, len bojujem s tou technikou. Veľmi ma potešil multipress, tam ma neobmedzoval stred a hneď to bolo vidieť.
Kettlebelly som si mohol dovoliť, lebo som mal vyťahané kraťasy a nie elasťáky, takže ma nikto nemohol podozrievať z funkčnosti alebo krosfitu. Uff, ešteže tak. Inak to bol rachot, snažil som sa držať ruky paralelne, takže to chytalo inak a riadne hnusne Po všetkých tých tlakoch sa mi do rozpažovania moc nechcelo, ale treba, keď sú moje ramená veľké ako Diamondova pokora
Ruky len s nechuťou, ale nakoniec to šlo. Triceps som zbúchal rýchlo, biceps bol utrpenie, ale nejak som to prežil a celkom som zabral, takže to odsýpalo a aj pumpu som zaznamenal, ba až žila na pravom bicáku vyskočila. Na ľavom nemám žilu. Ani biceps vlastne.
K včerajšiemu floorballu - som si spomenul na jeden jediný svetlý moment, keď som brutálnou golfovou strelou cez celé ihrisko zarazil Rišovi jeho vlastné gule do krku To má za to, že mi svojím čaptavým behom minule dolámal hokejku.
Práve sme sa vrátili z lyžiarskej zjazdovky v Kavečanoch, kde sme boli môjmu psovi (tomu, čo je ešte živý, mŕtvy už behá trochu pomalšie) na baterky urobiť ťažký tréning nôh Zhora dolu šprint za loptičkou a hore vyklusať Ja by som to dal dvakrát a grcal krv a nenávisť, Leela sa tešila a znova a znova radostne behala za tenisákom. Je to magor Ja som si tam dal aspoň pivko a Soraya mi teraz upečie bábovku Mám rád svoju diétu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 02, 2016 4:48 pm Předmět: |
|
|
tlaky nejak stagnujú _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|