Schyby po 1:16 ttby+14.3kg
3,3,3,3,2,2,2,2 - not bad, přikotlil jsem váhu
Rack and press 28kg po 1:16
5,5,5,5,5,4,4,4 - docela fajn, na to ze limit bylo horko a pot, kdy mi to klouzalo
- pro pristě asi jiné kalhoty, dole zavaďim vždycky o mezinoží - naštěstí jen o volné kalhoty, nikoliv pytlík
Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:16 + přítah
5,5,5,5,5,4,4,4 - po 5ti jsem to nedal, ale vložil jsem přítah
Bříško - bez zátěží na kotníky, ale zase víc - přednožování na bradlech 80x
Dipy ttby + 11,3kg po 1:16
5,5,5,5,5,4,4,3+fail
- jako minule, nějak to nejde
Schyby po 1:16 ttby+14.3kg
2,2,2,2,2,2,2,2 - huře než minule, jsem tak nějak čekal, ještě mi bolí tělo z minulého cvičení..
Rack and press 28kg po 1:16
4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,3,3,4,3,3 - jsem věděl, že nezopakuji to co minule, takže pomalejší tempo ale 2x sérii - na volume více
Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:16 + 2x+přítah
3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3 - po minulém cvičení pořád ještě cejtím ruce - méně zdvihu v serrii 5->3, +1 přítah v serii a 2x více serii
Bříško - nedělal jsem minule jsem to z nějakého duvodu přepískl - zvláštní, bezproblému jsem dělal 60x se zátěží na kotníkách, minule jsem uděla 80x bez zátěží a -seriously schyby dnes byly spíše limitovány bolestí břicha než zádama..
Dipy ttby + 11,3kg po 1:16
3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,4 - jako ostatní méně cviku v serii 2x více serii na volume vice
- 4x v poslední serii - evidentně jsem se podcenil a měl jsem na více
Schyby po 1:14 ttby+12.45kg
4,3,2,2,2,2,2,2,2,2,
3,3,3,3,3 (uz jen ttby+7,5kg) - sundal jsem 3 kg v první části
- přidal 4,5kg v druhé části
- sundal 2 sekundy
- vylepšil první serie
Rack and press 28kg po 1:14
5,5,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4 - jako minule, akorád to zrychlejí o 2s
- docela porod, by mi zajímalo jestli se tak potim z pytlika nebo fakt pomočuju..
Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:14 + 2x+přítah (3x)
4,4,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3 - jako minule, ale první dvě serie 4x+3 přítahy (ttby+5kg)
Bříško
Dipy ttby + 11,3kg po 1:14
4,4,4,4,4,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3 - dvě sekundy dolu
- v jedné serii 4 místo 3 ale byl to teda porod
Thruster 55kg po 1:14 (novinka, přesunuto z tranzitivit, přidáno 5kg)
3,2,2,2,2,2,2,2
-----------
Tady se mi stala taková nepěkná věc asi před 3-4 cvičeníma jsem do toho šel s bolavým tělem a bylo mi jasné, že to nezvládám - takže jsem začal počet opakovani v prvních serii pod maximem (tak 80%) a řekl, jsem si že přidám serie, abych dorovnal defitict a ještě si něco přidám, což měla být customizace jen pro jedno cvičení. Nicméně teď, kdybych to z 15-16 serii dal na 8, tak by to znamenalo, že cvičím méně cviku - což je technologie, kterou nepodporuji, takže jsem tak trošku uvíznul
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Bazinga! Jako obvykle to vypadá, že jsem zahynul a nebo ještě hůře, že necvičím. Seriously - není moc času, takže jsem vykostil psaní na ronnie (sorry - vím, že jsme pro všechny tady neskutečnou inspirací, a že většina cvičla jen kvůli mě ). Ale zase nemá cenu si nalhávat, necvičím tolik kolik jsme cvičil loni ale pořád více než tedy počet záznamu v logu, den má přesně 86400 sekund a musim to rozumně distribuovat mezi své cíle. Vlastně aktuální target je moc času nepromrdat (myslim jako flákat se, aby si tu někdo nemyslel, že se chci vyhýbat sexu ) a už nespecifikuji čím, těch cílů je více, prostě na nich makat s rozumnou efektivitou.
A tedy dnešní cvičení ale hodněkrát něco podobného nebylo zapsáno, jak jistě víte cvičím přibližně vždy to samé s cílem, tam vždy přildat nějaké to opakování či seknout sekundu/y dolu inu dnes:
Schyby po 1:14 ttby+12,7kg 4,3,3,2,2,2,3,2,2,2,2
Rack and press po 1:14 - 28kg kb
4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4
- poslední cca 2 serie to to levou nebylo na jednu serii, ale čas jsem dřžel
Bicepsové zdvihy 20kb kg+ přítahy s podhmatem - po 1:14 4x leva + 4x prava + přítah ttby+10kg (4 kola)
4x leva + 4x prava + 2x přítahy ttby (4 kola)
4x leva + 4x prava + (zbylých 7 kol)
Thruster 55kg po 1:14 2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2
asi 3-4 kola byla po 3 ale nevim přesně, každopádně zapisuji dvojky, je to tak nějak postřelené ale v části cvičení kdy už se to občas nedaří no..
Dipy ttpy+21kg po 1:14
3,3,3,3,3
A moje nově vynalezené a luxusně nadizajnované cvičení:
Lichá kola: 10 dřepů 3x přednožování na bradlech a 1x mrtvý tah s 81kg je na to 44 sekund
Sudá kola: 6 dřepů 4x přednožování na bradlech je na to 30 sekund
15 KOL - poslední kola jsem lehce něco přidal co jsem stíhal
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Jenom chci říct, že ač jsem již nepíšu tak stále usilovně cvičím ! (no dobře, ne usilovně - ale tak nějak cvičím). A pořád bojuju se svou váhou a konzumace Monstaru, heh. Aktuálně jsem se sem rozhodl zase něco málo připsat. Na tento rok mam za úkol splnit SPOUSTU ukolu, spoustu věcí se naučit a tak. Každopádně dočasně jsem musel zvednout snahu o hubnutí, aktuálně priorita 1-2. Snaha o to dokončit svou spoustu ukolu, vypadala dost marně , takže změna přístupu a místo "masivně prallelních uloh" pouze "dva striktně dedikované thready na dva tasky". Doufam, že to povede k lepším výsledkum.
Aktuálně váha 79
Pas asi 94
A moje nově nadizajnované cvičení o kterém věřím, že je geniální na hubnutí:
Start každou 1:11
1. 13 dřepů 4 schyby
2. 13 dřepů 6 přednožování na bradlech
3. 13 dřepů 5 dipů
4. 13 dřepů 24kg kb rack and press 2x levá, 2x pravá
5. 13 dřepů 24kg kb rotace kolem těla 5x doleva, 5x doprava
.. a pak už to jen točím
Dal jsem celkem 125 serii (tzn 25x kolem dokola)
71s každé kolo x 125 = 8875s = 2 hodiny 28 minut
Sum:
1625 dřepů
100 schybů
150 přednožování na bradlech
125 dips
50+50 rack adn press 24 kg kb
125+125 křoužení 24 kg kb kolem těla
A zejtra se nezvednu , ale to vůbec nevadi s tim se počítá, nebude čas cvičit a pevně věřím, že budu využívat "post recovery processu" zatímco budu sedět u kompu.
Pišu to, abych pozdravil všechny staré známé (nepřátelské většinou), abych si zapsal, že jsem udělal rekord 125kol, páč minule jsem si to nezapisoval a ted jsem si nebyl jistý jestli jsem dal předtím 111 nebo 104 či kolik, takže jsem to musel naddimenzovat chca nechca.
No a navíc, je to geniálně nadizajnované cvičení - cca takových 50 kol je tak akorád, abych to dokázal druhý den zopakovat ;) Dost jsem s tim laboroval, protože jde o to najít nějakou rozumnou hodnotu, kdy dá člověk tělu zabrat a zároveň to dokáže opakovat, když ví že na to bude mít čas. Možná by chtělo trošku přitlačit na břicho, je nevytížené.
Ve středu nebo ve čtvrtek? To samé, opět na hubnutí toto masterskoexecelentně nadesingované cvičení. Zjistil jsem, že :
a) po tom dokážu normálně chodit
b) po 4-5ti dnech to odcvičit znovu
c) břich jsem trošku přřitlačil z 6 cviku na 7
d) a mozna uz bych mohl seknout sekundu dolu
Ve středu jsem to zvednul na 2:37minut a dnes jsem si vykousal cca 3 hodiny a 3 minuty , ted 155 kol tohoddle
Start každou 1:11
1. 13 dřepů 4 schyby
2. 13 dřepů 7 přednožování na bradlech (+1)
3. 13 dřepů 5 dipů
.. a pak už to jen točím 31 otoček = 155 kol
Sum:
2015 dřepu (wohooo, náhoda, spočial jsem až ted)
124 schybů
217 přednožování na bradlech
155 dips
62+žě rack and press 24 kg kb
155+155 krouženi 24 kg kb kolem těla
---
Neco malo na silu/svaly nekdy v mezidnech, ale to ted neni priorita
---
Předchozi dny (a patrně i následující) jsem "musel" hřešit jídlem, což je doufám pryč a i tak musim rict, ze sice tedko pisu tenhle prispevek po cviceni z WC, ale i tak mam nejnissi vahu - takze odtucnovani somehow probíhá.
No a zitra pozvu na rande holcinu, co jsem zjistil, ze ma pritele v patek - ale I do not care, stejne ji pozvu ... to písu, protože to člověk si na uklidněnou prostě nějakou tu čokoládu musí dát. Nadruhou stranu zbytek potravy jsem ochoten drzet pekelne nizko.
BASE: 1:10 - sekund jsem sekundu
Start každou 1:10
1. 13 dřepů 4 schyby
2. 13 dřepů 7 přednožování na bradlech
3. 13 dřepů 5 dipů
.. a pak už to jen točím
3 hodin 12 minut 10sekund = 165 kol = 33 otoček
Suma:
2145 dřepů
132 schybů
231 přednožování na bradlech
132 dipů
66 + 66 - rack and press 24kg KB
165+165 kroužení 24kg KB kolem těla
Opět tohle geniálně nadizajnované cvičení na hubnutí. Těch pár dní co jsem sem nepsal jsem necvičil (osobni trable) a docela zhřešil s jidlem - nadruhou stranu na váze se to vubec neprojevilo naopak - patrně dopravní zpoždění.
Pozitiva:
- Dokážu v pruběhu toho mít kreativní mozek, možná bude existovat nějaká studie, ze mozek vystavuji něčemu nového z pohledu jiných částích dne, ale .. jako cool, mozek mysli trošku jinak, out of box a I like it.. ne vsechny me myslenky byly blbe a jinej pohled na svet, ted je budu validovat vklidu ve vane a relaxovat.
- DOMS kdysy jsem čelt o DOMS ( Delayed onset muscle soreness ), prostě hezky napsané post recovery, ale co mi tam zaujalo bylo slovo "rapidly": "After such exercise, the muscle adapts rapidly to prevent muscle damage, and thereby soreness, if the exercise is repeated" coz je fakt a na to hraju, jeste nedavno si neumim predstavit, ze bych udelal pres 2k drepu a druhej den nechodil jak namrdanej tučnák . Jasně bolí to, ale nepodlamují se mi kolena a jsem ochoten i překročit louži (což jsem kolikrát po podobných cvíčení ochoten nebyl)
- Vážím: 75,2 , cž je něco neskutečného - tolik jsem neměl hodně dlouho, jasně hladovej, vychcanej a po cvičení (ačkoliv za ty 3+ hodiny cvičení jsem vyhydratoval 2l vody). Ale i tak je to posun.
- Nevim jestli leze má váha dolu protože takhle cvičím, nebo protože konečně maji ochucené monstery v ČR bez cukru - ale na to sere pes.
Negativa:
- genialni muzika na cvičení (tohle konkrétní) je Equilibrium a a pak jeste par dalsi, ale zacina to byt ohrane : ( Budu muset najit neco jineho s naprosto stejným tempem - Offspring by mohlo fungovat.
- vypadam porad stejne a pas tak o 1cm dolu (nadruhou stranu, po cviceni je bricho vyplindané a vytahané z drepu, rano to bude lepsi)
1. 13 dřepů 4 schyby
2. 13 dřepů 7 přednožování na bradlech
3. 13 dřepů 5 dipů
.. a pak už to jen točím
3 hodin 20 minut 30sekund = 172 kol = 34 otoček + 2 kola
Suma:
2236 dřepů
136 schybů
238 přednožování na bradlech
137 dipů
68+ 68 - rack and press 24kg KB
170+170 kroužení 24kg KB kolem těla
Dvě kola mi někam zmiznuli, hádam že jsem dvakrát navíc přednožoval, nebyl jsem si jistej, se občas stává i tak superelitním hébičkám jako jsem já.
Dneska byly nohy docela cejtit (jako srmadem taky, ale o to nejde), takže zitra zase DOMS, stuhnuté svaly a sedení u kompu s Monsterem a čekaní na post-recovery hubnutí.
74,9, pak jsem byl na záchod něco vymáčknout z pindíka a hned zase zpět na váhu - 75,5 - no to mi poser, to je teda technologie tahleta váha
1. 4 schyby - ttby +5kg
2. 8 přednožování na bradlech
3. 5 dipů - ttby+5kg
4. 28kg kb rack and press 2x levá, 2x pravá
5. 28kg kb rotace kolem těla 5x doleva, 5x doprava
20x dokola = 100 kol
Dnes bez dřepů a lehce modifikované - nějak jsem minule odvařil koleno :/ Ono se to tak nějak dalo čekat, tahle technologie na to je hodně riziková. Ovšem ostatní naprosto vpořádku, to jako wow, vypadá to, že nyní jsem schopen opakovat cca 2100 dřepů každé cca 3 dny. A s tím váha pujde dolu jak svin.
Aktuálně nějakých 75,5 (ale ve střevech něco citím a snad to bude hodně vážit ). Monstry už jedu pouze a jenom bezcukrové a dnes jsem měl nějaké vejce, rybu, Cottage a na noc hodím protein. A bohužel oříšková másla, no : ( Nejvíc kalorii mam tam odsud.
Kazdopadne TTBY se musí pochválit cca 5-6kg dole , jistě šlo by to lépe, ale co už, hlavně že stříká. A docela se fakt hlidam s jídlem, možná pomalu začnu cvičit s menším důrazem na hubnutí ;)
Já TTBY prohlašuji, že mé dynamické algoritmy a ostatní technologie jako masivně paralelní technologie, které jsem používal v minulosti nejsou tak efektivní a úspěšné jako striktně dedikované tasky.
Start každou 1:07
1. 4 schyby - ttby +6,5kg (v prvním kole 5x)
2. 8 přednožování na bradlech
3. 6 dipů - ttby+6,5kg
4. 28kg kb rack and press 3x levá, 3x pravá
5. 28kg kb kolem těla 5+5
2 hodiny
Dřepy ještě nezkouším a proto lehké modifikace, nicméně Držím váhu cca 75-74 a možná pořád ještě lehce klesám ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru