|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chadzi

|
Zaslal: út duben 05, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
Je krásně, běžte ven...dětská hřiště jsou teď plná...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út duben 05, 2016 3:16 pm Předmět: |
|
|
Bylo to hned na začátku téhle diskuze ... reagoval jsem na jeden Deadliftův post ... a koukám, že to padlo za oběť promáznutí topicu:-).
| Chadzi napsal: | | Je krásně, běžte ven...dětská hřiště jsou teď plná... |
A v nich řada hezkých samotných maminek v letních šatech:-). Doporučuje se ale mít s sebou taky nějaké vlastní dítě:-DDD. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út duben 05, 2016 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Kasz napsal: | | sk napsal: | no ja nejsem moderatorem fora, ale pochybuju, ze by nekdo chtel, aby jeho web v podstate propagoval pedofilii at uz jen textem nebo i pomoci odkazu na jine weby
osobne si myslim, ze clovek, kteremu se libi 8lete deti, ale tak dokaze se spokojit se ctrnactkou je potencionalni velkou hrozbou pro spolecnost |
Co to znamená "propagace pedofilie"? Pedofilie tady prostě je, lidé, kteří cítí erotickou přitažlivost k dětem, se rodí, tomu žádné bany nepomůžou. Naopak otevření očí a diskuze nad tématem, o kterém toho moc lidí neví (jak vyplývá i ze zdejší diskuze, vedené před několika dny), pokládám za velmi důležité.
Velkou hrozbou pro společnost je člověk, kterému se někdo líbí? Proč? |
Je to normální. Kdyby se mojí 14-leté dceři začal dvořit pětatřicátník, pozval bych ho v neděli na oběd.
...a umlátil bejsbolkou |
No vidíš, mám kamarádku, která ve 14ti začla chodit se svým 32 letým tělocvikářem (sakra to jsem někde už četl o tom že učitel = pedofil ) .. dnes jí je 30, mají po svatbě, 2 krásný děcka a jsou všichni spokojeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út duben 05, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
říkám jen svůj osobní názor. Já bych si pro svoji dceru představoval asi nápadníka věkové přiměřenějšího.
O čem si asi tak může vykládat 14letá holka s 30letým chlapem? Tam je tak obrovský rozdíl v mentalitě... to není jako 50 a 30.
ale to jsme OT, 14letá holka skutečně není objektem touhy pedofila.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út duben 05, 2016 8:14 pm Předmět: |
|
|
A ted si najdete výraz hebo/hebefil.
Kdo se pozná? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út duben 05, 2016 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út duben 05, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
loudit mi nějakej třicetiletej dědek u čtrnáctiletý dcery, tak ho vytáhnu na piknik za město a rozsekam tyčí na zmrdy co mam ve skříni na podobné případy _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út duben 05, 2016 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | nějakej třicetiletej dědek |
Vaz slova!!!! _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Minikorbič

|
Zaslal: st duben 06, 2016 3:18 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | loudit mi nějakej třicetiletej dědek u čtrnáctiletý dcery, tak ho vytáhnu na piknik za město a rozsekam tyčí na zmrdy co mam ve skříni na podobné případy |
Ja jak ctu, ze by nekoho uspokojilo zmlatit nekoho tyci, zavani mi to spis latentnim sadismem a sadismus je hodne nebezpecna uchylka, kam se na ni hrabe pedofilie (jestli pak se taky ozve sadista, obhajujici sadisty). _________________ ... kamarádky mám tři, levou jednoručku, pravou jednoručku a obouručku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st duben 06, 2016 8:22 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | loudit mi nějakej třicetiletej dědek u čtrnáctiletý dcery, tak ho vytáhnu na piknik za město a rozsekam tyčí na zmrdy co mam ve skříni na podobné případy |
A teď si představ, že by se ho ta 14-letá dcera ještě zastávala a tobě řekla, že jsi naprosto trapný a nerozumíš opravdové lásce.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st duben 06, 2016 12:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st duben 06, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
úplně zbytečné se rozčilovat. ti křesťanští uprchlíci z Íráku to ukázali jasně. oni u nás nechtějí být, první příležitost a vezmou roha do Německa nebo jinam... prostě hoří sousedovic stodola
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st duben 06, 2016 12:42 pm Předmět: |
|
|
No na druhou stranu jsme ještě pořád součástí té dementní bruselské instituce.....a jako když tam ti dementi budou tvrdit.....
„Musíme chránit migranty. To je naše povinnost, kterou sdílíme s odstaními státy."
tak nevím no.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|