|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 8:57 am Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Makuška napsal: | | flink napsal: | | Makuška napsal: | | Okáčko...ale zkusím to omezit na nejnutnější minimum |
Vlk se nažral... |
A roztrhal kozu na cucky.... me občas fakt se*es s tema trefnýma poznámkama. |
A víš co? Jdi do toho pohlavě , já nejsem v tomhle lepší a člověk by si čas od času měl své hranice ohmatat |
Jsem v první vteřině četla POHLAVNĚ.....a říkám si "Cože???"
Nééé, já vím, že to myslíš dobře a čas mám stejně jen do úterý - v úterý dopoledne jdu k panu profesorovi a ten mi zatrhne opět úplně všechno jak ho znám.
Já jen, že ty se tak trefíš s těmi svými poznámkami.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: po duben 04, 2016 8:49 pm Předmět: |
|
|
Pátek 1.4.
strečing provazy - nedalo se vyhnout .... ten trénink jsem slíbila, ale bolelo to - nebudu kecat. bolest zad už v pravidelných intervalech vystřeluje od kostrče směrem ke kyčlím, sednout si rovně je nemožný a nejvíc bolí jakýkoliv pokus páteř uvolnit a jakoby podsadit pánev - HNUS HNUS HNUS. Výraz odpovídá nas*ání a bolesti. Aspoň že ten rozsah se neztrácí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po duben 04, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
Sobota 2.4.
další bolestně nucené volno
Neděle 3.4.
lekce pole dance - po dlouhé době lekce kombinací na tyči - za normálních okolností bych nad touhle lekcí jásala, ale nešlo to.... nicméně kombo fascinující - musím si ho zapsat a dát si ho do zápisníčku do tréninku, ať ho nezapomenu aneb jak srolovat tyč ze 4metrů až na zem ladně jedním vrzem...
Invert špl 3x (až nahoru)
Gemini
Přehmat rukou
Přetoč do Jamilly
Superman
Superman fall
Scorpio
Thigh hold fall až na zem.
Plány na další týden žádné velké nejsou - pondělí volno, úterý doktor a pak se uvidí.
Ve středu jsem slíbila soukromou lekci pole dance u svěřenkyně ze strečingu, tak tam se snad nenadřu - svěřenkyně začíná a chce jen něco dopilovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út duben 05, 2016 11:29 am Předmět: |
|
|
Úterý 5.4.
návštěva lékaře:
- provedeno snad milion pohybových testů všeho možného od krční páteře, přes držení těla, chůzi, rozložení váhy, pohyblivost kloubů, pohyblivost páteře, prohmatání bolestivých oblastí atd. atd.
- výsledek: lumbosakralgie navazující na hypermobilitu kyčlí, vadné držení těla, lordoza a hypermobilita páteře a snad další 4 řádky toho, co je špatně a čemu z větší části nerozumím - vysvětleno mi to bylo jako hypermobilita snad všeho včetně páteře spojená s vadným držením těla a z toho plynoucí svalové dysbalance a blokády vazů, úponů, kloubů apod.
- předepsáno: rehabilitační cvičení na 6 týdnů po 2 cvičeních týdně - 6x léčebný tělocvik + 6x měkké techniky - terapeutovi mám při první návštěvě cvičení ukázat pohyb, který bolesti provokuje plus popsat jak cvičím jak na tyči, tak v posilovně a on se zaměří na napravu pohybu a cvičení na vyrovnání svalových dysbalancí
- zákaz po dobu rehabilitací: strečing
- naopak dovoleno po dobu rehabalitací: trénink na tyči i v posilovně
Doslova mi bylo řečeno: "Vy si to způsobujete dlouhou dobu, takže trénovat si trénujte, ale proboha se nenatahujte aspoň měsíc."
Takže plán na týden:
úterý: volno
středa: pole dance
čtvrtek: posilovna
pátek: volno
sobota: Acro Yoga
neděle: posilovna
pondělí: volno
a pak se uvidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st duben 06, 2016 8:20 pm Předmět: |
|
|
Středa 6.4.
- výuková lekce pole dance
- já protrénování silovějších prvků - Shouldermount, Twisted grip Handspring, Balerina a milionkrát ukázka výukových prvků
- na mojí nové kočeně v tréninku základní prvky á la Hello Boys, Inverted Krucifix, nácvik přechodu ze Star do Supermana, technika Teddy Bear atd.
- asi začnu mít ráda výuku pole dance i když jsem vnitřně proti tomu být v roli lektorky... ale je dobrý, že si na těchhle lekcích člověk najednou připomene věci, které už dávno nedělal a bere je automaticky plus když vás svěřenkyně požádá "Můžeš mi to prosím tě ukázat pomaleji??" to je pak zátěž pro svalíky....
- na mě nebylo co fotit, ale chlapi mrkejte na ten výstřih - závidíte mi mou trenérskou funkci co????
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: st duben 06, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: |
chlapi mrkejte na ten výstřih - závidíte mi mou trenérskou funkci co???? [/color]
[/b]
|
No, jestli požadovala dopomoc...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 6:49 am Předmět: |
|
|
| flink napsal: | No, jestli požadovala dopomoc...? |
NO to si piš, že požadovala - každou začátečnici je potřeba jistit...neustále a pořád ..... kdyby jste jen věděli, co nám všechno projde rukama, když někoho učíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:08 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | flink napsal: | No, jestli požadovala dopomoc...? |
NO to si piš, že požadovala - každou začátečnici je potřeba jistit...neustále a pořád ..... kdyby jste jen věděli, co nám všechno projde rukama, když někoho učíme. |
O ruce, myslím, ani moc nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:31 am Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Makuška napsal: | | flink napsal: | No, jestli požadovala dopomoc...? |
NO to si piš, že požadovala - každou začátečnici je potřeba jistit...neustále a pořád ..... kdyby jste jen věděli, co nám všechno projde rukama, když někoho učíme. |
O ruce, myslím, ani moc nejde |
To samozřejmě s ohledem na serioznost tréninku nemůžu komentovat.
Já jen, že mě tak napadlo, že je trochu škoda, že drtivou většinu tohoto povolání lektorek dělají holky, protože mi běžně začátečnice v podprsenkách a kalhotkách padají do náruče a chytám jim na zadek.... to všechno legálně a v rámci seriozního tréninku samozřejmě.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | To samozřejmě s ohledem na serioznost tréninku nemůžu komentovat.
|
Nebuďte všichni tak hrozně seriózní
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 11:23 am Předmět: |
|
|
Možná je tam problém kauzality. Pokud bys nebyla holka, nemusely by přijít padat a nechat na sebe sahat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 11:33 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Možná je tam problém kauzality. Pokud bys nebyla holka, nemusely by přijít padat a nechat na sebe sahat. |
Pravda. Tenhle faktor nutno brát v úvahu. Ale zase když to otočím...kluci nám chodí na posilovací lekce běžně a nechávají se od nás jistit.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 11:55 am Předmět: |
|
|
Kluci jsou normální lidi. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 12:00 pm Předmět: |
|
|
Běžný kluk se nestříhá kontaktu s opačným pohlavím.
Běžná holka ano.
Na tvoji budoucí otázku opáčím. Ano, to odpovídá, ty nejsi běžná holka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|