|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: st duben 06, 2016 12:54 pm Předmět: |
|
|
Ve chvíli, kdy ti z EU slíbej "dotace" na každýho nechtěnce, nejenže jednorázovou, ale i pravidelnou, tak to se nebojím, že naši dotační "podnikatelé" v politice nevymyslí způsob jak je u nás udržet.
Co ukázala kauza s Generace21? Že i jeden jedinej nechtěnec je moc + neziskovkám nedávat ze státního ani korunu .. no neměli to suprovej kšeft? Prachy od státu, s největší pravděpodobností i prachy od křesťanských Iráčanů, kde zuří strašná válka (hahah) .. no ale utekli moc brzo, ještě sem toho nestihli navézt tolik, tolik si na tom nahrabat. No není supr dělat legálně převaděče? :d
PS: by mě zajímalo kolik lidí, kteří teď nadávaj, že to sem nechtěj .. kolik z nich tenkrát si myslelo, jakej je Klaus debil, že nechce podepsat Lisabonskou smlouvu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tyboo
|
Zaslal: st duben 06, 2016 1:12 pm Předmět: |
|
|
Kolik z nich si vůůbec pamatuje na nějakou Lisabonskou smlouvu..
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 07, 2016 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | http://video.aktualne.cz/dvtv/zahalka-v-cine-probiha-genocida-lide-jsou-drzeni-v-taborech/r~e937bd1efcd311e5a5f4002590604f2e/ |
nedávej sem takové věci, pak mám depresi... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:17 pm Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímalo, co by na tohle řekli zastánci Zemana, že nám sem de facto importuje komunismus?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:26 pm Předmět: |
|
|
Každej den sem teď v práci tak dlouho, že nejenom že nemám čas chodit do posilovny i když mám permanentku, já už nemám čas si ani o cvičení chodit číst na ronniho. A když už se dostanu jednou dřív z práce tak mě čeká spuštění bazénu, sekání trávy a další práce na zahradě, výměna opencard za lietačku a hromady dalších pochůzek a ještě během nich musím myslet na práci, kterou jsem mohl dělat místo toho a musím do dubna stihnout udělat. Takže asi takhle: http://milujipraci.cz/ _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Každej den sem teď v práci tak dlouho, že nejenom že nemám čas chodit do posilovny i když mám permanentku, já už nemám čas si ani o cvičení chodit číst na ronniho. A když už se dostanu jednou dřív z práce tak mě čeká spuštění bazénu, sekání trávy a další práce na zahradě, výměna opencard za lietačku a hromady dalších pochůzek a ještě během nich musím myslet na práci, kterou jsem mohl dělat místo toho a musím do dubna stihnout udělat. Takže asi takhle: http://milujipraci.cz/ |
To je skoda. Inspiroval si me s tim psanim jidelnicku a hlidanim vahy, ze jsem po ctvrt roce sama na vahu vlezla. A ejhle, 3 kila nahore za posledni pul rok stresu. Takze svete div se, jidlo si ted hlidam (nepisu, ani nevazim, ale jim zdrave a "dietne") a zacinam behat. Takze drzim ti palce, at prace povoli a muzes vesele pokracovat ve cviceni. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | Každej den sem teď v práci tak dlouho, že nejenom že nemám čas chodit do posilovny i když mám permanentku, já už nemám čas si ani o cvičení chodit číst na ronniho. A když už se dostanu jednou dřív z práce tak mě čeká spuštění bazénu, sekání trávy a další práce na zahradě, výměna opencard za lietačku a hromady dalších pochůzek a ještě během nich musím myslet na práci, kterou jsem mohl dělat místo toho a musím do dubna stihnout udělat. Takže asi takhle: http://milujipraci.cz/ |
To je skoda. Inspiroval si me s tim psanim jidelnicku a hlidanim vahy, ze jsem po ctvrt roce sama na vahu vlezla. A ejhle, 3 kila nahore za posledni pul rok stresu. Takze svete div se, jidlo si ted hlidam (nepisu, ani nevazim, ale jim zdrave a "dietne") a zacinam behat. Takze drzim ti palce, at prace povoli a muzes vesele pokracovat ve cviceni. |
Díky, teď už zbývá jen vydržet a do června bych měl dodělat jeden velký projekt. Pokud se to podaří, tak si tak vydechnu jako nikdo. Konečně zas budu klidně spát. A nic podobného už si nikdy nevezmu. A tobě přeji ať se daří v běhání a sejdem se na nějakém závodě hobíků. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá duben 08, 2016 6:05 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Každej den sem teď v práci tak dlouho, že nejenom že nemám čas chodit do posilovny i když mám permanentku, já už nemám čas si ani o cvičení chodit číst na ronniho. A když už se dostanu jednou dřív z práce tak mě čeká spuštění bazénu, sekání trávy a další práce na zahradě, výměna opencard za lietačku a hromady dalších pochůzek a ještě během nich musím myslet na práci, kterou jsem mohl dělat místo toho a musím do dubna stihnout udělat. Takže asi takhle: http://milujipraci.cz/ |
To je úplná klasika. Bílej člověk má hodně peněz, takže si pořídí bazén, chce anglický trávník, postaví si zahradní domeček, každý týden je v Bauhausu, děti přihlásí na deset kroužků, ... . Pak si jednou za život vyjede do Asie či Afriky a diví se, jak tam dělají houby a jsou tam všichni šťastní, přestože mají holou prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 6:36 am Předmět: |
|
|
Okolo mě ted exnuli dva chlápci +/- 45 let, oba šéfové firem.
Infarkt.
Asi si to občas chce říct, že neuškodí zpomalit.
Vidím to na sobě. Děcka choré, tak jsem s nima tento týden doma. Do středy jsem se užíral tím, jak je venku hezky, jak jsem mohl makat na chalupě, stihnou to, co nestíhám, bo bývám v práci, ale jak je na houby, že musím být s děckama v bytě...
Ve čtvrtek ráno jsem si vyliskal, co to vedu za úvahy a užívám si od té doby s dětma pohodu doma, nic neřeším, na práci a chalupu seru, hrajem si hry, baštíme dobroty, relax. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 7:00 am Předmět: |
|
|
Bombay, tak to má být.
Ráj. Rovaniemi, Finland
Asi fake, ale vypadá to hezky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 7:27 am Předmět: |
|
|
To je o prioritách. Moje práce mě baví, tak když se něco nakupí nebo je potřeba někdy máknout třeba i přes víkend, tak nekecám a udělám to. Ale výjimečně a nechci z toho nikdy dělat pravidlo.
Co mě vyloženě moří fyzicky i psychicky jsou kolikrát takové ty denodenní povinnosti. Nakoupit, uklidit, vyprat, uvařit.. takový ten koloběh, před kterým neutečete. Pak musím sama sobě říct, že řeším hovna a nějak se uklidnit. Ono se to nezdá, ale pokud má člověk práci, povinnosti bokem (školu, svaz..), tréninky a domácnost, dost to vyšťaví a lehce pak zabřednu do otrávenosti, co dnes všechno musím. A to ještě nemáme děti.
Tak se učím nějaké psychohygieně, doopravdy si říct co je pro daný den primární a nenechat se pak otrávit, že zbyl třeba neumytý hrnec na lince, i když mě tam štve.
Tak Jirko, držím palce a ať ti ta dřina hlavně za to stojí. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 7:28 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Bombay, tak to má být.
Ráj. Rovaniemi, Finland
Asi fake, ale vypadá to hezky. |
Bez Lidlu přes ulici bych byl nesvuj :/
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 7:28 am Předmět: |
|
|
V tom případě ideální zaměstnání pro tebe je skladník v lidlu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|