|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so duben 09, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
Ramená ťažko / Ruky ťažko
Military press:
1x10x20kg
1x6x30kg
1x6x50kg
1x6x60kg
1x5x70kg
1x1x80kg
1x1x85kg jediná s opaskom a najhoršia
1x2x80kg
9x1x80kg
Tlaky v MP pred hlavou:
5x9x80kg cca posledné 3 v každej sérii ľahká dopomoc
Tlaky v MP za hlavou:
5x6x60kg
Upažovanie - kladka:
5x10x13kg
Upažovanie v JČ:
5x12x5kg vypaľovačka skoro bez páuz, hore podržané
Kliky na bradlách:
5x10xCarabas
Extenzie za hlavou s kettlebellom:
5x10x12kg
Biceps - scott:
1x10x30kg
4x8x30kg
Biceps s JČ:
5x6x8kg malá váha, ale veeeeeľmi pomalé
Hodnotenie tréningu: Turek mal naposledy pravdu, je načase to s tými tlakmi rozbehnúť! Doteraz soms a hral na techniku a chujoviny, je načase zas buchnúť nejaké ťažšie jednotky. Viacero opakovaní budem dávať v rámci ľahkých ramien a to by bolo, aby to nebolo!
Dnes od rána oslava dedovej 90ky (naša rodina má pomerne tuhý koreň, toľko k mojej regenerácii  Sme prakticky nezničiteľná háveď, ako šváby alebo krysy, dedo aj v 90ke maká na záhrade a chodí na huby). Takže moju predtréningovku tvorilo niekoľko rezňov, zemiakový šalát, torta, koláče, tyčinky, tullamorka, nejaká cola a ďalšie svinstvo  Popritom všetkom som musel byť koník a piť z umývadla, aby mala Vladka radosť. Z pomsty som ju priviazal pančuchami ku kreslu.
S5 k tréningu!
Keď som sa pri military dostal na 70kg, musel som prekontrolovať kotúče. V tej sérii bola rezerva minimálne dve opakovania, takže som myslel, že som to debilne porátal. Ale nie, fakt 70 kilo.
Aj prvá 80ka vyletela hore ako tryskáč, tak som sa nachystal na 85ku a vzal som si opasok. Nechápem, akonáhle si dám opasok, hneď je záklon. Tak som zas zhodil (opasok aj kotúče) a nasekal tam jednu dvojku a potom plno jednotiek s 80 kilami. Bez opasku a bez záklonu, dynamické, rýchle, dobrý pocit konečne aj z tlakov!
V multipresse som si zopakoval to, čo som šiel vo štvrtok. Riadny jebot, pretože na to nie som ešte zvyknutý. Ramená to zničilo, o to viac, že Vadik odmietal po šiestich opakovaniach zaháknuť os a donútil ma dorobiť tri opakovania s jeho dopomocou. Potom ešte niečo ľahšie za hlavou a ruky som mohol mať už len vo vreckách, lebo som s nimi aj tak nevedel nič robiť
Napriek tomu som si dal ešte nejaké upažovačky na totálne dorazenie.
No a potom nejak ruky som ako keby podorábal, ale to je nuda strašná aj cvičiť, nie to ešte písať
Inak Vadik dnes nevedel precítiť chrbát, tak som si ho vzal trošku do parády. Ku koncu už celkom dosť kňučal a chcel ísť preč, ale nakoniec sa poďakoval, že takto necítil chrbát už pol roka  Veď mi to potom oplatil v tom multipresse.
Zajtra nohyyyyyy!
Cestou z tréningu som brutálne zmokol a skončil som vlhký ako opitá 17ka na dedinskej diskotéke v kulturáku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 9:18 pm Předmět: |
|
|
Nohy ťažko / Hrudník ľahko
Drepy:
1x15x20kg
1x10x60kg
1x6x100kg
1x3x130kg
1x3x150kg
1x1x170kg belt on
1x1x180kg
1x1x185kg
1x1x190kg "dopomoc", spotter ma len udržal v smere jazdy
3x1x180kg
Dosedy na box:
1x3x180kg a hodená činka za seba
4x5x180kg
Drepy:
1x10x60kg
5x10x100kg
Legpress:
5x25x170kg
Glute ham raises:
5x8
Benchpress:
1x10x50kg
1x6x90kg
5x6x100kg
Hodnotenie tréningu: Konečne zase raz nohy, hlavne po včerajších nudných rukách to bolo príjemné osvieženie. Preklad: Rozmrdal som si stehná ako keby som ich strkal pod parný valec a bil si po nich kladivom, potom ich podpálil a zahasil kyselinou.
Drepy lepšie ako minulý týždeň - mal som spottera, tak som si viac dovolil a dodrepol som to až na tých 190 kilo, čo je fajn. Táto váha už ale bola celkom vytrápená a spotter na mňa musel šáhnuť, tak som zhodil nazad na 180 a spravil s tým ešte tri jednotky
No, potom prišli dosedy  Zlaté drepy oproti tomu! Dosed bol vo výške môjho paralelu, čiže stále celkom drsná hĺbka. Nechal som tam 180 kíl. Prvá séria bola parádna  Pri pokuse o štvrté opakovanie som stratil nejak balanc a zostal som sedieť na lavici bez šance na záchranu  Spotter opaľoval nejakú šlapku cez sms a nebol nikde v dohľade, tak som to proste hodil za seba  Rachot strašný, kočka z recepcie oči jak taniere a pozerala, či sa niekto zabil  Čakám, kedy mi zakážu vstup  Keď im vadí, že trošku búcham pri mŕtvom ťahu, tak toto im muselo znieť ako keď je*ne Fukušima.
Ďalšie série už som dával bacha a zmákol som po 5 opakovaní, stehná v jednom ohni, masaker. Ale potom prišiel Vadik a povedal, že má nohy  Tak ja na to OK, dám si s tebou...No a padlo ďalších 5 sérií drepov...
Potom legpress, to už, priznám sa, mal som slzy (šťastia) v očiach na konci každej série  Po tvári mi tiekli slzy, pot, krv, sople, a neviem, čo všetko ešte moje telo v tom čase produkovalo. Vlastne viem. Brutálnu bolesť stehien.
Rozkošný tréning nôh som zakončil 5timi sériami glute ham raises. Pri dverách do fitka na mňa čakali saniťáci s nosítkami a kyslíkom, ale stopol som ich, že ešte bench  Ten len tak ľahko pim pam.
A to bol koniec.
Tréningu a tuším aj môj, nohy tuhnú a najbližšie dva dni budú bolieť
Nejaký plešatý drobný chlapík s okuliarmi mi hovorí po jednej uvrieskanej sérii dosedov - "Ty si dnes dávaš." Na čo som skromne odpovedal "Ale kdeee, to je deload" a ten len vyvalil oči a zmizol. Ďalší zas podotkol: "Pepo, ty si dnes na pervitíne?", čím mi pripomenul Cmeniho a rád by som povedal, že byť na pervitíne, riešim zednáře 33 stupňa a reptiliánov.
Teplí bratia zas hrudník  Decline tlaky s 50kg. Zabijaci.
Vadik ma zas nenávidí, vraj sa tešil, ako odflákne tréning a miesto toho sa sotva odplazil domov
Na lýtka nebolo času, bol som tam do záverečnej
EDIT: na prvej fotke som ja, samozrejme. Druhú odfotím zajtra, až ma Soraya bude nosiť _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: út duben 12, 2016 1:05 pm Předmět: |
|
|
Ktomu presu a opasku:
Pozor na opasok na presse, vies si snim solidne posrat spodny chrbat.
Pri presse treba drzat rovnovahu medzi napetim v vzpriamovacoch a bruchom. Ked vyhravaju vzpriamovace, zaklanas sa, ked brucho mas tendenciu padnut. (pozor velky zaklon automaticky neznamena ze brucho je uvolnene a ze to nieje podkontrolou).
Ked si das na press opasok a pouzivas ho rovnako ako napriklad na drepe ze tlacim prilis von, realne uvolnujes brucho a prenasas velku cast vahu na spodny chrbat.
Ked presujes bez opasku tak tym ze netlacis brucho von ale mas ho napnute a jemne vtiahnute, tak aj pri velkom zaklone nemas pretazeny spodny chrbat.
Zaklad dobreho presu je mat napnutu rit, a hamstringy, brucho a vzpriamovace, a laty.
Naposledy upravil maciak dne út duben 12, 2016 1:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 12, 2016 1:31 pm Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | Ktomu presu a opasku:
Pozor na opasok na presse, vie si snim soliedne possrat spodny chrbat.
Pri presse treba drzat rovnovahu medzi napitim v vzpriamovacmi a bruchom. Ked vyhravaju vzpriamovace, zaklanas sa, ked brucho mas tendenciu padnut. (pozor velky zaklon automaticky neznamena ze brucho je uvolnene a ze to nieje podkontrolou).
Ked si das na press opasok a pouzivas ho rovnako ako napriklad na drepe ze tlacim prilis von, realne uvolnujes brucho a prenasas velku cast vahu na spodny chrbat.
Ked presujes bez opasku tak tym ze netlacis brucho von ale mas ho napnute a jemne vtiahnute, tak aj pri velkom zaklone nemas pretazeny spodny chrbat.
Zaklad dobreho presu je mat napnutu rit, a hamstringy, brucho a vzpriamovace, a laty. |
AMEN.
Plus minus k tomu istému som došiel aj ja, keď som analyzoval, kde kur*a robím chybu
Občas mávam kŕče v hamoch, keď tlakujem, počítam, že vtedy stojím dobre napnutý. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 12, 2016 8:49 pm Předmět: |
|
|
Ťažký hrudník / Ľahký chrbát
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
1x4x120kg
1x1x130kg
1x1x135kg
5x1x130kg
2x5x110kg
2x5x100kg
Decline tlaky v MP:
1x10x110kg
4x8x120kg ale ten multipress odľahčuje
Incline tlaky v MP:
1x8x80kg
4x5x90kg
Protismerné kladky v sede:
5x15x18kg
Tlaky v stroji:
5x10x???
Príťaky s oporou hrudníka:
5x10x102kg
Hodnotenie tréningu: Tak zas trochu nešťastia, ktorému hovorím pravidelný chest day  Možno keby som nemal hrudníček ako priemerná obeť pedofila, tlakovalo by sa mi lepšie  Nič to, nejak som sa s tým popasoval. Po tých pomerne pohodlných 135 kilo som sa vydriapal, asi som sa dobre najedol (veľa lentiliek zapitých presladeným čajíkom a za tým lízatko) a potom pár jednotiek so 130 a potom zhadzovačky. Celkom drina, aj keď sa to ani nezdá podľa zápisu.
Potom som šiel do multipressu, ale počítam, že ten je nejaký superhyper NASA odpružený a trénujú na tom kozmonauti vo vesmíre a Grznár drepy, pretože odľahčuje tak 15 kilo, aj keď on o tom nevie a to vysvetľuje jeho drepové rekordy. Čiže zapísaná váha je taká, aká je, ale reálne tam asi bolo o pár kilo menej
Na záver som si chcel dať zase bench so širokým úchopom na prepumpovanie a nahnanie krvi do... no, svalu, povedzme, ale na lavičke už ležal taký nejaký mastný starší pán v tielku s dlhými slizkými vlasmi a po ňom som si tam naozaj nechcel ľahnúť  Nebývam útlocitný a prehnane hygienický, ale ležať v kaluži vypotenej vazelíny sa mi tiež nechce, navyše borec vyzeral ako Glum niekde v strede procesu premeny, kedy mal ešte aj dlhé vlasy a tielko Metalica  Takže som benche oželel a šiel tlakovať do strojčeka, tam som sa aspoň dopumpoval a kochal sa obdivnými pohľadmi všetkých tých ľudí, čo chcú byť ako ja  Mám na mysli dvoch 14 ročných chlapcov, ktorí o rok poctivého tréningu budú o polovicu väčší, než som ja  Ale zatiaľ som ešte lepší a tak som sa pásol na ich obdivných pohľadoch.
Dnes neboli ani Smutní chlapci, ani Teplí bratia, ale prišiel Ľudovít Štúr. Ten v rámci legday skackal cik cak po fitku a skoro som sa oňho zabil, keď som sa s niekým zhováral a náhle som sa otočil, že idem cvičiť  Nestihol som mu ani nič povedať, lebo odhopsal cik cak rýchlo preč okolo legpressu medzi kladky.
Okrem Štúra sa zjavil aj Potetovaný čurák. To je senzačný prototyp egocentrického magora, trpiaceho sebaklamom, v ktorom je najväčším, najsvalnatejším a najsilnejším borcom v celom fitku, meste, štáte, vesmíre  Prejavuje sa najčastejšie tým, že sa pomalým krokom premáva po fitku v tielku a robí dojem sám na seba v zrkadle. Okrem toho sa, debil, nevie ani normálne odzdraviť a čumí na človeka ako čínsky cisár na otroka, takže nabudúce mu miesto pozdravu hodím šejker do hlavy  Majster sveta krivý skoliózny hnusný s gýčovou kérkou
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út duben 12, 2016 9:24 pm Předmět: |
|
|
Ľudovít Štúr  Ty si kráľ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 12, 2016 10:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 14, 2016 8:43 pm Předmět: |
|
|
Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko
Sumola:
1x6x100kg
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x200kg belt on
1x1x210kg
1x1x220kg som nezastaviteľný! Som robot silný hydraulický a...
1x0x235kg ...a kurva
1x6x200kg
1x6x180kg
1x10x150kg
Drepy:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x3x140kg
1x3x160kg belt on
1x1x170kg
1x1x175kg
1x1x180kg
1x10x150kg
Zhyby:
5x6xCarabas
Príťahy s oporou hrudníka:
5x8x112kg
Krčenie ramien v miernom predklone:
5x12x20kg
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x6x60kg
1x4x70kg
1x1x80kg
Strečing
Foamrolovanie
Hodnotenie tréningu: Vlk ma dnes nakopol s tou básničkou a tak som sa rozhodol vymyslieť jednu aj ja!
Oh, Teplí bratia, prečo stále len ruky cvičíte!
Skúste občas drepy ass to grass, takto, vidíte?
Neplačte, nefňukajte, že sa tvárim ako vrah!
Dnes je totiž kurva štvrtok, dnes mám MŔTVY ŤAH!!!
Takže mŕtvolka na pláne. Skúsil som novú predtréningovku, čo som si včera kúpil a teda musím povedať, akože vážne musím uznať, že je to príšerný nefunkčný shit! Ale na druhú stranu nutno dodať, že ešte aj chutí hnusne  Takže som to vypil, naplo ma a efekt bol, že... žiadny. Uvidíme ešte, možno nebudem vedieť zaspať alebo sa v noci poseriem
Inak mŕtvola dnes šla vážne tak, že ojojoj! Asi ma namotivoval Sebedeštruktor, ktorý predviedol ukážkovú techniku sracieho psa. Mal som síce slúchadlá, ale počul som, ako jeho stavce volajú o pomoc a zľutovanie, žobrali a bedákali a nakoniec odovzdane čakali na ranu z milosti, ktorá ukončí ich trápenie a oslobodí ich z múk. Ale márne. Stiahol ich opaskom a šlo sa na vec. Keď dokončil svoje prvé kroky k ochrnutiu, nechal mi činku a mohol som začať makať.
Po 220 som šiel ako raketa, bez zaváhania, ale potom som asi spyšnel a Boh sa rozhodol ma zrušiť ako Babylonskú vežu, Sodomu aj Gomoru alebo Fredyho Mercuryho. Proste som zabral, milióntinu sekundy to vyzeralo ako že by to aj mohlo ísť a potom som, prisahám, počul hlas, ktorý povedal "No určite!" a bum, činka šla dole. Nebudem klamať, som sklamaný, ale aspoň mám... pekného psa, no...
Drepy pohodka. Pim pam. 180ka padla hladúčko a s rezervou, drep ako zamat, hebučký, jemný, luxusný. Tak som zložil na 150 a vrazil tam desiatku, nech tie nohy akože prekrvím a tak  To už som si aj zakričal, ale nedbám, hlas mám pekný a zvučný, nech sa pokochajú aj iní.
No a potom klasické pumpy chrbta a na záver ľahké militárko. Potom streč a utrpenie v podobe nového foam rollera, ktorým som si rozbil chrbát a stehná.
Pri drepoch so 180kou som za seba zavolal Ľudovíta. Štúr je milý chlapík a okrem toho, že uzákonil ľúbozvučnú slovenčinu a mal frajerskú bradu, tak sa ochotne podujal na dopomoc. Síce ho nakoniec ani nebolo treba, ale to ani ypsilon v slovenčine a predsa tam je.
Keď som potom vo vedľajšej miestnosti kňúral na foram rolleri, prišiel sa spýtať, ako to funguje a tak. Tak som mu teda, ja, skúsený prvýkrát sa rolujúci chlapec, vysletlil čo a ako
Macík (Macík je veľký junák, ale takým tým nešťastným neohrabaným spôsobom, že mu podáte porcelánový tanier a on vám nejako vráti hromadu črepov, pretože je nešikovný, má prsty ako banány a chôdzu ako gorila s obrnou) sa zúrivo točil na takej tej platni, čo údajne tučným ženám zužuje pás. Miestami som čakal, že si odšrubuje vrch tela, ale nestalo sa. Zato tým krútením fŕkal spotený dážď dobré tri metre okolo seba, takže sa ľudia šmýkali na dlažbe a krepčili tam, aby udržali rovnováhu, ale on ich nevnímal a chudol z pása.
Objavil sa aj The Thing, mladík, ktorý vyzeral, že by zjedol Diamonda a ešte by ho zapil litrom mlieka. Ale je celkom v pohode, len sme mali problém podeliť si kotúče
A dnes prišli aj reprezentanti v Mikiny Fitness, vo fitku horúco jak na Sahare, keď popíjate horúcu čokoládu a sedíte pri táboráku a oni na sebe mali mikiny. Trochu sa smiali z nejakých vrabčákov a potom pozerali aj po mne, ale len po prvý drep so 160 kilami, potom pochopili, že k vrabčákom nepatrím a dali mi pokoj
Smutná malá aktuálka bez významu, ale keď už som narcisoval v šatni, tak to sem dám:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 14, 2016 8:55 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
A dnes prišli aj reprezentanti v Mikiny Fitness, vo fitku horúco jak na Sahare, keď popíjate horúcu čokoládu a sedíte pri táboráku a oni na sebe mali mikiny |
Počkej až tě bude bolet loket. Se budou smát oni tobě, že sis raději nevzal mikinu
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt duben 14, 2016 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 15, 2016 9:20 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | To s tou platňou a tím potem mě zase rozsekalo |
Rozsekal by si sa, keby si sa pokĺzol na tých kalužiach, čo tam po ňom ostali Až by si sa šmykol do vedľajšej miestnosti k Rasputinovi na jeho "Beast routine", neviem, kto by ťa zachránil z jeho pekelných spárov a hustej brady!
| AHOLA napsal: | | citace: | | Štúr je milý chlapík a okrem toho, že uzákonil ľúbozvučnú slovenčinu a mal frajerskú bradu |
No ty podla foto vela nezaostavas, na Lajosa K. by to uz pomaly bolo
|
Ale kde, to len na tej fotke tak vyzerá, ako som na ňu nasekal kontrasty, tiene, filtre a efekty a iné fotošopy v snahe dorobiť si nejaké svaly po tele _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|