| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sovajs
|
Zaslal: čt duben 14, 2016 1:43 pm Předmět: Rukavice bez polstrování dlaně |
|
|
Čau, hledám nějaké rukavice bez vycpané dlaně, ať můžu lépe držet činku. Nejlépe i bez omotávky kolem zápěstí? Nemáte nějaké tipy?
Našel Rukavice CROSS POWER a bylo mi doporučeno i klasické pracovní rukavice.
P.S.: Ne, bez rukavic cvičit nechci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 14, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
Začal jsem používat 2 čtverečky molitanu a přijde mi to mnohem lepší i levnější než rukavice - lepší úchop, nepropocená ruka a rukavice, kdykoli je můžu vyhodit a vyměnit za nové skoro zdarma.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt duben 14, 2016 5:25 pm Předmět: |
|
|
S rukavicema cvičí jen holky a to ještě k tomu pouze začátečnice. Co z toho jsi ty? holka nebo holka začátečnice? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt duben 14, 2016 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Začal jsem používat 2 čtverečky molitanu a přijde mi to mnohem lepší i levnější než rukavice - lepší úchop, nepropocená ruka a rukavice, kdykoli je můžu vyhodit a vyměnit za nové skoro zdarma. |
Souhlas, sám už x let nepoužívám nic jiného (ale moc takových v posilce nevídám). V jedný posilce byl takhle koš s molitanama, že si každej mohl půjčit, ale jinde jsem to neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt duben 14, 2016 7:44 pm Předmět: |
|
|
| sovajs napsal: | Jsem holka začátečnice
Ano, o molitanech taky, akorát mi zrovna moc nevyhovují. Prostě nechci mozoly |
Ser na Wondru a prostě si kup nějaké značkové rukavice. Pokud jsi vybíravý, tak jdi do obchodu a vyzkoušej si je.
Já osobně mám už tak 4-5 let power-system-power-grip- (nebo alespoň vypadají stejně) a krom toho, že pouští barvu při praní, jsou stále funkční.
Jinak, já rukavice beru hlavně na tlaky, aby mi neklouzala osa v ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 14, 2016 8:51 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Pokud to klouže, chce to magnezko ... rukavice si kup na zimu. |
Ale to by měl pak mozoly. Chápeš ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá duben 15, 2016 7:48 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Spazik napsal: | | Začal jsem používat 2 čtverečky molitanu a přijde mi to mnohem lepší i levnější než rukavice - lepší úchop, nepropocená ruka a rukavice, kdykoli je můžu vyhodit a vyměnit za nové skoro zdarma. |
Souhlas, sám už x let nepoužívám nic jiného (ale moc takových v posilce nevídám). V jedný posilce byl takhle koš s molitanama, že si každej mohl půjčit, ale jinde jsem to neviděl. |
Nosím svoje, ale jinak v jedné posilce kam chodím je mají normálně volně a v druhé na požádání u baru.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá duben 15, 2016 10:56 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Pokud to klouže, chce to magnezko ... rukavice si kup na zimu. |
Me to tak vychazi 1/10 fitek, kde lze pouzit magnezko.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: pá duben 15, 2016 12:08 pm Předmět: |
|
|
Zkus se podívat na grip pads, třeba od power systemu (gripper pads), je to jako takovej lepší molitan :)
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: so duben 16, 2016 8:30 am Předmět: |
|
|
Díky, ty grippy vypadají zajímavě.
Jinak díky za odpověď k tomu, proč vlastně někteří lidi nemají svaly. Bude to rukavicemi
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |