|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stifler
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 9:13 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Miguelito napsal: | | Bara napsal: | | charmandr napsal: | | Gold napsal: | Bench 190
Drep 280
Mrtvola 245
Tlak ramena v Multipressu pred hlavu 180
| to dáš fakt tolik???? |
Dela.Ja s nim cvicim. Nekdy i vic .Hlavne slusne vypada.Jeho fotky budou v Gal. |
TOMU RIKAM SKROMNOST. TAKZE TVUJ KOLEGA SI TROSKU UBIRA? |
Ne.Ja mu ubiram,aby se nezabil. |
Kurva, to je výkon Zvlášt ty tlaky! Čumim Máš můj obdiv!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 10:42 am Předmět: |
|
|
| Stifler napsal: | | Bara napsal: | | Miguelito napsal: | | Bara napsal: | | charmandr napsal: | | Gold napsal: | Bench 190
Drep 280
Mrtvola 245
Dela.Ja s nim cvicim. Nekdy i vic .Hlavne slusne vypada.Jeho fotky budou v Gal. |
Kurva, to je výkon Zvlášt ty tlaky! Čumim Máš můj obdiv! |
Vcera dal ten smejd na ramena 2x190 kg.Slysel jsem pri tom krupani kosti. Pak cumel asi takhle
|
|
| nahoru |
|
 |
melounek
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 11:55 am Předmět: |
|
|
baro, aby vám to lidi věřili, netlačte tak na pilu. Musíte postupně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 2:26 pm Předmět: |
|
|
A nekrmite tak trosku? Jsem vazne zvedavej na fotku. To bude asi masakr......
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | A nekrmite tak trosku? Jsem vazne zvedavej na fotku. To bude asi masakr...... |
Bez prdele.On je fakt mutant.Ty fotky jsou ale v diete,takze tam asi je trochu hubenejsi.Zrovna ted je ale dost nafouklej.Proste Cunatko na zabijacku.Vyfotim sem jeho nohy,to je sila.Kun ja hovado.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sauron

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | Po dvou tydnech abstinence -0,75l Bacardi,dve hodky pred tim 110kg na bench ve druhem tydnu CKD.. (pro Saurona,hodinu po dochlastani, stupen dve)
..ale porad nerozumim,o cem se to tady bavite..to bude asi tim chlastem |
Já rekordy čtu zřídka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mathaus napsal: | | A nekrmite tak trosku? Jsem vazne zvedavej na fotku. To bude asi masakr...... |
Bez prdele.On je fakt mutant.Ty fotky jsou ale v diete,takze tam asi je trochu hubenejsi.Zrovna ted je ale dost nafouklej.Proste Cunatko na zabijacku.Vyfotim sem jeho nohy,to je sila.Kun ja hovado. |
Tak na toho koně jsem fakt zvědavej a zvlášť, když je jak hovado...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bugs

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Stifler napsal: | | Bara napsal: | | Miguelito napsal: | | Bara napsal: | | charmandr napsal: | | Gold napsal: | Bench 190
Drep 280
Mrtvola 245
Vcera dal ten smejd na ramena 2x190 kg.Slysel jsem pri tom krupani kosti. Pak cumel asi takhle |
Jsem schopnej věřit spoustě věcem. V teorii relativity, v ufony, v boha, dokonce i v Jehovu, ale tomuhle fakt nevěřim.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mathaus napsal: | | A nekrmite tak trosku? Jsem vazne zvedavej na fotku. To bude asi masakr...... |
Bez prdele.On je fakt mutant.Ty fotky jsou ale v diete,takze tam asi je trochu hubenejsi.Zrovna ted je ale dost nafouklej.Proste Cunatko na zabijacku.Vyfotim sem jeho nohy,to je sila.Kun ja hovado. |
tak to bude nejspis mustang
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
|
| nahoru |
|
 |
Bugs

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 9:24 pm Předmět: |
|
|
| charmandr napsal: | ale podle mě je to možný |
Když skončí těsně nad čelem tak určitě
|
|
| nahoru |
|
 |
Gold

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Bugs napsal: | | Bara napsal: | | Stifler napsal: | | Bara napsal: | | Miguelito napsal: | | Bara napsal: | | charmandr napsal: | | Gold napsal: | Bench 190
Drep 280
Mrtvola 245
Vcera dal ten smejd na ramena 2x190 kg.Slysel jsem pri tom krupani kosti. Pak cumel asi takhle |
Jsem schopnej věřit spoustě věcem. V teorii relativity, v ufony, v boha, dokonce i v Jehovu, ale tomuhle fakt nevěřim. |
Taky tomu nemusis verit.Delej si co chces.Jsi svobodny clovek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gold

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | | Bara napsal: | | Mathaus napsal: | | A nekrmite tak trosku? Jsem vazne zvedavej na fotku. To bude asi masakr...... |
tak to bude nejspis mustang |
Pozor,Bara prehani.
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
Zaslal: pá únor 11, 2005 9:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|