|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 2:42 pm Předmět: |
|
|
Já to cítím z pohledu muslimů.
Jakože:
Počkej, my těm křesťanským psům lezeme až do hlavních měst, odpalujeme tam vesele bomby, začínáme zamořovat evropu jako takovou, vesele kážeme v mešitách štvavé řeči...a oni fakt pořád točí o tom, jak by nám měli nastavit druhou tvář, jak nás mají mít křesťané rádi?
Abu Bakře Irákí, brácho, tak tomu říkám hnus. Ti křesťani nemají žádnou hrdost, žádný duch bojovníka, nyní opravdu věřím, že Evropa bude do padesáti let naše. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Já to cítím z pohledu muslimů.
Jakože:
Počkej, my těm křesťanským psům lezeme až do hlavních měst, odpalujeme tam vesele bomby, začínáme zamořovat evropu jako takovou, vesele kážeme v mešitách štvavé řeči...a oni fakt pořád točí o tom, jak by nám měli nastavit druhou tvář, jak nás mají mít křesťané rádi?
Abu Bakře Irákí, brácho, tak tomu říkám hnus. Ti křesťani nemají žádnou hrdost, žádný duch bojovníka, nyní opravdu věřím, že Evropa bude do padesáti let naše. |
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 3:16 pm Předmět: |
|
|
Makuska, ty sa v takom pripade nemas coho obavat, proste zmenis tyc _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 3:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 3:40 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Makuska, ty sa v takom pripade nemas coho obavat, proste zmenis tyc |
To víš že joooooo. Jsem upe v klidu. Zvlášť když mě zkoušíš pobavit svým vtipem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 21, 2016 3:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá duben 22, 2016 10:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá duben 22, 2016 11:48 am Předmět: |
|
|
Já politiku nesleduji, ale je to asi jedna a ta samá podřadná pakáž. Kde se toulá smrt, když je někde potřeba ...
|
|
| nahoru |
|
 |
1MG
|
Zaslal: pá duben 22, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | AHOLA napsal: | Makuska, ty sa v takom pripade nemas coho obavat, proste zmenis tyc |
To víš že joooooo. Jsem upe v klidu. Zvlášť když mě zkoušíš pobavit svým vtipem. |
moc bych se nesmál, v jejich očích máš (bílá ženská) menší hodnotu než kus lejna...
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá duben 22, 2016 8:00 pm Předmět: |
|
|
| 1MG napsal: | | Makuška napsal: | | AHOLA napsal: | Makuska, ty sa v takom pripade nemas coho obavat, proste zmenis tyc |
To víš že joooooo. Jsem upe v klidu. Zvlášť když mě zkoušíš pobavit svým vtipem. |
moc bych se nesmál, v jejich očích máš (bílá ženská) menší hodnotu než kus lejna... |
No dyť já jsem si toho plně vědomá. Navíc mám tetování, nejsem panna a chodím polonahá.
Jenže když tu souhlasím s někým, kdo muslimy a migranty taky nemusí, ostatní mě tady neváhají uklidňovat "vtipnou" nadsázkou, že stačí vyměnit tyč. Tak jsem prostě upe v klidu. Především co se diskuzí tady týká.
Pokud jde o islám a migranty, tak už tak klidná nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá duben 22, 2016 9:25 pm Předmět: |
|
|
Ja som nikoho neukludnoval, len som si dovolil zazartovat na mimoriadne palcivu, ozehavu a asi 1500605060890 krat denne omielanu temu. Snad som nenastval rad templarov, kedze moj post nebol namiereny proti nikomu a v podstate bol aj o nicom :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 22, 2016 9:26 pm Předmět: |
|
|
Srabe:-))).
A náhodou nebyl vůbec špatnej;-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so duben 23, 2016 11:36 am Předmět: |
|
|
Vtipný, jak se furt řeší těch 5 uprchlíků, co tady máme. A ještě si na tom populisti nahoní body.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so duben 23, 2016 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Vtipný, jak se furt řeší těch 5 uprchlíků, co tady máme. A ještě si na tom populisti nahoní body. |
Vtipné spíš je jak někdo může být tak neuvěřitelně krátkozraký jako si ty.
Neřeší se tady "5 uprchlíků co tady máme", ale desetitisíce z poloviny negramotných a neintegrovatelných migrantů které nám sem chce EU sáčkovat každý rok v rámci povinných kvót.
A taky mi přijde vtipné jak se v poslední době demokracie a vůle lidu označuje za "populismus".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|