Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1142, 1143, 1144 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic ve zlém pánové, ale tohle je diskuze k hovnu ... protože o ničem. Migranti .... ani ta současná vlna .... nejsou rozhodně homogení skupina. Tedy ani řešení co s nima není a nemůže být univerzální.

Mohou být přijata řešení, kdy se z toho všichni posereme ... byť my rozhodně ne přímo, protože koho sem přivezou, ten odsud bude mizet takovým fofrem, až se za ním bude i v dešti prášit. V této souvislosti mne baví nápady na znovunatahování drátů:-))).

Mohou být ale přijata řešení, která budou znamenat, že situace bude vcelku v klidu.

Zatím tu nikdo není, nikdo sem nechce, nikoho nám sem zatím nikdo navrdo necpe a hlavně nikdo neví, jak ty, co tu být nechtějí .... rozuměj všechny co nám sem pošlou .... tady udržet. Leda by nám v Bruselu přiklepli dotace na ten ostnatý drát, akorát s trochu jiným záměrem, ve který mnozí doufají:-).

Že vás to furt baví ..... tyhle hypotetické scénáře.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně že je univerzální řešení: dodržovat zákony, tj. chránit hranice schengenu a tvrdě bránit jejich ilegálnímu překračování

Akorát že s dodržovaním zákonů mají obzvlášt levicoví politici a jejich voliči veliké problémy, ti si často myslí, že zákony platí jen pro ostatní...viď Bohouši, ty jedna kurvičko plešatá
ygg

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to lze u pozemních hranic .... pokud to teda někdo zaplatí a bude ochoten si tam jít stoupnout. U námořních je to trochu složitější ...
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je na tom složitýho? Potápět a když ne potápět, tak odvážet ne ke břehům Evropy, ale břehům Afriky a tam je vyklopit na hromadu. A je mi fuk, že se to těm zemím nebude líbit, opičáci z Afriky mi můžou políbit šos.

Při obraně pozemních hranic bych samozřejmě čekal nějakou bratrskou pomoc, tj. že tam pošleme vojáky i my a ostatní rozumné země.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Nic ve zlém pánové, ale tohle je diskuze k hovnu ... protože o ničem. Migranti .... ani ta současná vlna .... nejsou rozhodně homogení skupina. Tedy ani řešení co s nima není a nemůže být univerzální.

Mohou být přijata řešení, kdy se z toho všichni posereme ... byť my rozhodně ne přímo, protože koho sem přivezou, ten odsud bude mizet takovým fofrem, až se za ním bude i v dešti prášit. V této souvislosti mne baví nápady na znovunatahování drátů:-))).

Mohou být ale přijata řešení, která budou znamenat, že situace bude vcelku v klidu.

Zatím tu nikdo není, nikdo sem nechce, nikoho nám sem zatím nikdo navrdo necpe a hlavně nikdo neví, jak ty, co tu být nechtějí .... rozuměj všechny co nám sem pošlou .... tady udržet. Leda by nám v Bruselu přiklepli dotace na ten ostnatý drát, akorát s trochu jiným záměrem, ve který mnozí doufají:-).

Že vás to furt baví ..... tyhle hypotetické scénáře.

Přesně tak jsem to myslel...proto mi přijde absolutně zbytečný to pořád dokola vytahovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ve Švédsku, Francii, Belgii a všude kde je mají už nejsou odkázáni na hypotetické scénáře. tam, kde vznikly ghetta, do kterých se bojí i policajti...
Grimley

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to teda taky nechápu.... Ve Francii i Belgii je krásná ukázka jejich touhy a schopnosti po integraci s domovskými obyvateli a sluníčka a naivky budou pořád valit hov*na o tom, jak je Evropa nafukovací a jak je skvělý sem tahat nový a nový islamisty.... Korunu tomu dá ten Němec, co veřejně řekne, že bys,e se měli muslimům přizpůsobit a pochopit je.... Myslím že přizpůsobovat by se tu měl úplně někdo jinej, než většina menšině (zatím menšině)....
Grimley

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to teda taky nechápu.... Ve Francii i Belgii je krásná ukázka jejich touhy a schopnosti po integraci s domovskými obyvateli a sluníčka a naivky budou pořád valit hov*na o tom, jak je Evropa nafukovací a jak je skvělý sem tahat nový a nový islamisty.... Korunu tomu dá ten Němec, co veřejně řekne, že bys,e se měli muslimům přizpůsobit a pochopit je.... Myslím že přizpůsobovat by se tu měl úplně někdo jinej, než většina menšině (zatím menšině)....
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Což o to, já bych byl taky rád, kdyby migrační vlna skončila. Protože by to vzalo agendu těm náckům, co se tady začínají ve velkým vyrojovat.
Viz. dnešní fotky z demonstrace DSSS, to mě osobně děsí víc, než imigranti, kteří tady možná budou/nebudou.
ygg

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
ve Švédsku, Francii, Belgii a všude kde je mají už nejsou odkázáni na hypotetické scénáře. tam, kde vznikly ghetta, do kterých se bojí i policajti...

A co my tady s tím?

Navíc leckde dostávají rozum .... i bez nás a našich odborných rad tady na fóru .... jako například v Dánsku a Norsku (a nakonec pomalu i v tom Švédsku), a nikdo se jim tam už moc necpe a značná část těch, co tam jsou, už pomalu zvedá kotvy, protože se jednak šrouby utahují, jednak migranti zjišťují, že realita je od toho, co jim bylo prezentováno, značně odlišná.

Ještě jednou, vyšilovat z migrantů v zemi, do které žádní nechtějí a kterých je tu absolutní minimum, a "lepší" to jen tak nebude .... jako kdyby tu nebylo dost našich vlastních průserů.

Že si pár zemí, které mají delší vedení, zadělává na slušný průser, je sice pravda, ale pokud jim do toho někdo hodlá kecat, ať napíše Angele rovnou, mám dojem, že svodku z Ronnie.cz ji asi nedělají .... ve vší úctě k Ronniemu, samozřejmě!
Waffels

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2016 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každodenní nevratné drancování planety, hubení živočišných druhů pro zábavu a potěšení, fakt, že na výrobu filmů se vynakládá více prostředků než na výzkum smrtelných nemocí a chorob, fakt, že jenom v naší republice jsou dle statistik každý den znásilněny minimálně dvě ženy a stovky dalších věcí. A zabedněné idioty furt zajímají jenom uprchlíci a Merkelová. Jestli někomu záleží na společnosti, rodině a dalších hodnotách, měl by se zajímat o tohle a snažit se stím něco dělat, ne řešit v měřítku duležitosti ty největší kraviny jako Okamura, Konvička a ty stovky debilů co je podporují a co neví o životě a fungování světa naprosto nic. Bylo by fajn kdyby se ty tupé ovce, kterých je stejně jako všude, i zde na foru přehršle konečně vzpamatovalo, svět by byl hned lepší.
Bombay

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2016 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě výraz "tupé ovce, ovčané".
Plno lidí jich má plnou hubu a myslí si, že jejich pravda je ta jediná a spasí svět.
Bombay

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2016 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A neodpustím si ještě poznámku k migrantům

Nějaká Merkelová mi je momentálně u pr*ele, bo můj scénář je následující:

současná vlna se nás v republice moc nedotkne z důvodů, které píše Ygg.
Až přijde další vlna z Afriky, tak se stejně unie tak rozhádá, že se prostě rozpadne a uprchlíci zůstanou v přímořských státech.
Které se z toho poserou.

Takže na rozdíl od Grimleyho si já hodlám v next pěti letech procestovat, co se dá, protože pak už třeba nebude nikdo, kdo mě bude mít náladu ubytovat
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2016 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Sere mě výraz "tupé ovce, ovčané".
Plno lidí jich má plnou hubu a myslí si, že jejich pravda je ta jediná a spasí svět.

Já už to beru jako dobrého pomocníka (ještě bych přidal slovo čecháček). Ideální je, když to použijí hned na začátku, takže hned vím, že jde o člověka, co sežral šalamounovo hovno.
mysH

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2016 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
A co my tady s tím?

No zavírání hranic s proudem a věžema určitě ne, ale vzhledem k tomu, kolik jich je v Německu, tak to je asi tak stejný jako v 1938 říkat, že Hitler nás nezajímá, protože je daleko. Úplně přesně nedokážu definovat co, ale nějaká forma prevence, aby se nás to případně nedotklo tolik by byla fajn.
Ale jinak s tebou naprosto souhlasím, že v rámci uprchlické vlny se teď krásně zdůvodňuje a vesele přijímá fízlování od státu a lidi tomu ještě tleskaj ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1142, 1143, 1144 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: