Potěšilo mě, že jsem asi před třemi dny pičoval, že vedení posilky utrácí prachy za nepotřebný píčoviny a vybavení, namísto toho, aby raději opravily světla (nesvitila snad víc jak půlka) a dnes jsou po celý posilce nový ledky :) Asi vyslyšeli moje myšlenky
Mě se nějak nedaří nic moc.
Potěšilo mě, že po tom co jsem dva týdny ležel a jen žral se mi od pondělí podařilo shodit z pondělních 122,3 kg na dnešních pátečních 115,6 kg. Tuku byla jistě menšína, ale takový výkyv v hmotnosti směrem dolů je fajn. Když budu do neděle pod 115 kg, tak veliká spokojenost.
Potěšilo mě, že jsem asi před třemi dny pičoval, že vedení posilky utrácí prachy za nepotřebný píčoviny a vybavení, namísto toho, aby raději opravily světla (nesvitila snad víc jak půlka) a dnes jsou po celý posilce nový ledky :) Asi vyslyšeli moje myšlenky
Ono je většinou nejjednodušší na problém danou firmu upozornit. Většina podnikatelů se snaží svým zákazníkům vyhovět, pokud je to možné.
Majitel často neví a nemůže vědět o všech prkotinách, že mu na WC nesvítí světlo apod.
Ono je většinou nejjednodušší na problém danou firmu upozornit. Většina podnikatelů se snaží svým zákazníkům vyhovět, pokud je to možné.
Majitel často neví a nemůže vědět o všech prkotinách, že mu na WC nesvítí světlo apod.
Ono je to v tomhle případě trochu netradiční, takže zrovna tahle odpověď se k tomu moc nehodí :)
Povedlo se mi dostat se zase do uciciho kolobehu (od zari zase studuju - Dopravni fakulta J.Pernera, obor Dopravni management, marketing a logistika). Kdyz panbuh da, tak za 2 roky budu Ing a budu mit hotovou cestu vysokoskolskym uzemim :))
Jinak je zajimavy, ze uceni z elektronickejch knih mi nejde, nevim, neco me rozptyluje... ale zapisuju si vycuc do ipadu normalne perem a to uz me pak zpetne nevadi, kdyz opakuju :D ... zajimave :D
Včera jsem si koupil boty na běhání Nike Free Flyknit 4.0 a hned je šel proběhnout a jsou to nejlepší běžecký boty co jsem měl na noze. Maj "ponožkovej" svršek a podrážka tlumí jen minimálně, Respektive tak, že pocit z běhu je prostě dokonalej ! Doporučuju tyto boty :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru