Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 834, 835, 836 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2016 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem si konečně zastřílel z pořádného kanónu ... ráže 9 mm Luger je nic oproti .454 Casull.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2016 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kultura.zpravy.idnes.cz/sedm-statecnych-remake-0b9-/filmvideo.aspx?c=A160419_230757_filmvideo_spm

Tenhle komentář mě pobavil:
Ještě to přejmenovat na "Sedm aktivistů" a děj upravit tak, že budou chránit uprchlíky před xenofobií a bude to dokonalé.

Úplně ten děj vidím, jak zakladatel Generace 7 verbuje veterány neziskovek na volný noze, čerstvího absolventa fakulty humanitních studií atd.
Ikee

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2016 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous, jak ti to vlastně v práci dopadlo? Už máš po kauze, čistá hlava a prachy v kapse? :)
Mablung

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narazil jsem na tuhle irskou písničku a strašně se mi líbi

Nicméně, kdyby to někomu zahráli na pohřbu, asi by se polovina zúčastněných posrala
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2016 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Narazil jsem na tuhle irskou písničku a strašně se mi líbi

Nicméně, kdyby to někomu zahráli na pohřbu, asi by se polovina zúčastněných posrala

Jj, dropkick murphys jsou klasika
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Jirka Kalous, jak ti to vlastně v práci dopadlo? Už máš po kauze, čistá hlava a prachy v kapse? :)

Ještě ne, ale snad už je to jen otázka jednoho měsíce. Prozatím jsem přešel k polyfázovému spánku a cítím se trochu líp.

Co mě potěšilo: Konečně se mi podařilo objevit rámové oxfordky v hnědé barvě, které by se mi líbily. Tak jsem je hned koupil.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potěšilo mě, že jsem asi před třemi dny pičoval, že vedení posilky utrácí prachy za nepotřebný píčoviny a vybavení, namísto toho, aby raději opravily světla (nesvitila snad víc jak půlka) a dnes jsou po celý posilce nový ledky :) Asi vyslyšeli moje myšlenky
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chystal som sa niekoho preplieskat a namiesto toho som kupil brownie za 50p a prispel tak na charitu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2016 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se nějak nedaří nic moc.
Potěšilo mě, že po tom co jsem dva týdny ležel a jen žral se mi od pondělí podařilo shodit z pondělních 122,3 kg na dnešních pátečních 115,6 kg. Tuku byla jistě menšína, ale takový výkyv v hmotnosti směrem dolů je fajn. Když budu do neděle pod 115 kg, tak veliká spokojenost.
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Potěšilo mě, že jsem asi před třemi dny pičoval, že vedení posilky utrácí prachy za nepotřebný píčoviny a vybavení, namísto toho, aby raději opravily světla (nesvitila snad víc jak půlka) a dnes jsou po celý posilce nový ledky :) Asi vyslyšeli moje myšlenky

Ono je většinou nejjednodušší na problém danou firmu upozornit. Většina podnikatelů se snaží svým zákazníkům vyhovět, pokud je to možné.
Majitel často neví a nemůže vědět o všech prkotinách, že mu na WC nesvítí světlo apod.
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro všechny řidiče :-)

http://dfens-cz.com/road-fens-going-live/
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
DiamonD123 napsal:

Ono je většinou nejjednodušší na problém danou firmu upozornit. Většina podnikatelů se snaží svým zákazníkům vyhovět, pokud je to možné.
Majitel často neví a nemůže vědět o všech prkotinách, že mu na WC nesvítí světlo apod.

Ono je to v tomhle případě trochu netradiční, takže zrovna tahle odpověď se k tomu moc nehodí :)
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedlo se mi dostat se zase do uciciho kolobehu (od zari zase studuju - Dopravni fakulta J.Pernera, obor Dopravni management, marketing a logistika). Kdyz panbuh da, tak za 2 roky budu Ing a budu mit hotovou cestu vysokoskolskym uzemim :))

Jinak je zajimavy, ze uceni z elektronickejch knih mi nejde, nevim, neco me rozptyluje... ale zapisuju si vycuc do ipadu normalne perem a to uz me pak zpetne nevadi, kdyz opakuju :D ... zajimave :D
mikex2

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Dneska jsem si konečně zastřílel z pořádného kanónu ... ráže 9 mm Luger je nic oproti .454 Casull.

Co to bylo za zbraň ? Předpokládám, že šlo o revolver.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2016 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem si koupil boty na běhání Nike Free Flyknit 4.0 a hned je šel proběhnout a jsou to nejlepší běžecký boty co jsem měl na noze. Maj "ponožkovej" svršek a podrážka tlumí jen minimálně, Respektive tak, že pocit z běhu je prostě dokonalej ! Doporučuju tyto boty :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 834, 835, 836 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: