|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út duben 26, 2016 9:01 am Předmět: |
|
|
To není druhej úhel pohledu, to je ten samej úhel pohledu.... Je to prostě kráva ... Nebo jsem to špatně pochopil? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: út duben 26, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
Není to ten samý úhel pohledu....ženský jsou z Venuše a chlapi z Marsu.
ŽENA :
Leží tady vedle mě a vůbec mne neobejme, dívá se jen do stropu, kdoví, nad čím přemýšlí…
Jsme spolu už deset let. Příliš dlouho na to, abych pro něj byla ještě přitažlivá…
Asi uvažuje o tom, že bude nejvyšší čas mě vyměnit… za mladší… přece jen, za těch deset let jsem dost přibrala…
Teď se zamračil, to není dobré! A stále jen zírá do stropu.
Myšlenkami je zřejmě někde úplně jinde… ztrácím ho… už se mnou určitě nechce mít nic společného…
To je konec… co si teď sama počnu?
MUŽ:
Moucha na stropě.
Jak to, ku*va, dělá, že nespadne?!
EDIT: lukin99...ne že by to byla přípustná otázka, ale jak na to přistižení zareagovala ona a co k tomu řekla???
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út duben 26, 2016 9:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út duben 26, 2016 9:28 am Předmět: |
|
|
Tobě někdy pčr hodně ublížila, že?  Za ty roky co jezdím, jsem nikdy nějaké body nebo vůbec bodový systém nemusel řešit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út duben 26, 2016 9:50 am Předmět: |
|
|
Když už se to tu veřejně řeší, můžu se zeptat?
Jak dlouho jste spolu? Bydlíte ve svém? Kolik vám je? Kdo táhne domácnost? Býváš často doma, nebo jen na víkendy? Už ti někdy zahnula? Ty jsi někdy zahnul? Promluvili jste si o tom, co se teď stalo? Co ti řekla?
Nechci vypadat, že jdu proti proudu, ale zažil jsem podobných situací dost a málokdy je to tak černobílé, jak popisuje vždy jedna strana.
Jinak to posudí člověk, kterému je 20, jinak člověk ve 49 letech. Jiné to je po dvou letech vztahu, jiné po 25 letech.
Až vychladnou emoce, je dobré (minimálně, když je ve vztahu dítě) si v klidu promluvit. Klidně přes dobrého prostředníka. Proč k tomu došlo, co to způsobilo. Hlavně se nezaseknout, neurazit, nepřerušit po první hádce celou komunikaci. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út duben 26, 2016 9:58 am Předmět: |
|
|
Tak s prckem, prstýnkem v kapse a s tím, že se chtěli stěhovat (předpokládám, že do svého) to asi bylo vážné.
Každopádně, tohle je dost osobní téma a určitě bych ho neřešil na internetovém fóru, ale někde s nejblížšími přáteli...
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út duben 26, 2016 10:09 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Každopádně, tohle je dost osobní téma a určitě bych ho neřešil na internetovém fóru... |
Naprostý souhlas, ostatně způsob vyvržení vlastních problémů odpovídá mentalitě jedince
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út duben 26, 2016 10:13 am Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: |
"Ježiš Hanko to je strašný, já už to asi nezvládnu. Honza furt není doma, prej pracuje, ale to je jenom výmluva, já vím, že vždycky v pátek jde po práci ještě na "jedno"! Už mi měsíc nekoupil kytky ani čokoládu, peněz vydělává málo, na SMSky mi odepisuje až po hodině, jakoby snad v práci neměli taky volno! Furt se vymlouvá, že mají v práci nějaké důležité cvičení. Včera mě dokonce sprdnul za to, že jsem mu neuvařila večeři, tak chápeš to?! Jsem snad nějaká služka?!
Já se doma na mateřský tak strašně strašně nudím, to si nedokážeš ani představit, začala jsem teď chodit s malou na procházky a vždycky se k nám přidá Karel, pamatuješ si ho? On je teďka nezaměstnaný, tak má taky hodně času. Ze začátku mi to přišlo divný, ale teď se pokaždý těším, on má tak vtipný historky, to bys nevěřila! Honzovi prosimtě ani slovo, víš jakej je žárlivec...Ale samozřejmě to nic neznamená, aby sis nemyslela! Jsme jenom kamarádi a já někoho takovýho potřebovala, protože mám fakt těžkej život a všechno je Honzova chyba! Dneska Karel přinesl dokonce panenku a zeptal se jestli může na chvíli na kafe, ujel mu autobus a venku je zima, vždyť je jaro a sněží!! Tak zatím ahoj a pusu..." |
|
|
| nahoru |
|
 |
1MG
|
Zaslal: út duben 26, 2016 11:55 am Předmět: |
|
|
| lukin99 napsal: | | Dnes jsem přijel na případovku domů z práce (jinak jsem celý týden pryč a jezdím až v pátek) a řekl jsem si že nachystám na ženskou překvápko a uděláme si hezkej večer. Pomalu a potichu jsem otevřel dveře od bytu a už mi nehrálo že jsou tam pánské boty, tak jsem zpozorněl a doufal že to bude nějaký společný kamarád, který se stavil na pokec. Po příchodu do obýváku jsem ale uviděl borce kterého od vidění znám jak se plazi po ženský a navíc metr od nich byla naše 17ti měsíční dcerka. Dceru jsem vzal, dal jí od nich dál aby nepřišla k úhoně Borca jsem vzal za fligr (sotva chodí, byl na operaci s nohou) a vyhodil ho do chodby a řekl ať vypadne, ještě něco mumlal, ale řekl sem mu ať vypadne a drží hubu. Ženská to samozřejmě slizla (ne fyzicky) a pak jsem se vydal na lov, zjistil jsem si kde borec bydlí a asi hodinu po incidentu jsem byl u něj doma, kde byla jen matka. Borec mi pak volá že co si zjišťuji kde bydlí a že jestli se ho dotknu tak volá policii (jsem u PČR) a ještě mi říkal ať mlčím atd, to už jsem byl vzteklej do Bělá a řval že ať drží hubu a chová se jak chlap a že si ho najdu. Borec je někde schovanej ale vím kam často chodí, takže se určo naskytne příležitost. Průser je ze sme se chtěli s ženskou stěhovat, a já mám objednanej prstýnek a 1.5. jsem ji chtěl požádat o ruku. |
okamžitě zažádej o svěření dítěte do vlastní péče, pokud chceš řešit věci jako CHLAP!!!!
řeší se tu naprostý sračky.... co se týče vztahů.... a jediný, na čem tu záleží, je dítě........... a samozřejmě rozchod.....
|
|
| nahoru |
|
 |
1MG
|
Zaslal: út duben 26, 2016 11:57 am Předmět: |
|
|
udělej si body, kdo u koho bydlí, kdo koho živí, kdo čím přispívá.... ale to teď chci po tobě moc, že? chceš se pomstít, že? protože myslíš že je to správný...... zklamu tě, ztrácíš čas chlapče......... polkni to svinstvo a přemýšlej racionálně........
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 26, 2016 12:01 pm Předmět: |
|
|
| lukin99 napsal: | | Dnes jsem přijel na případovku domů z práce (jinak jsem celý týden pryč a jezdím až v pátek) a řekl jsem si že nachystám na ženskou překvápko a uděláme si hezkej večer. Pomalu a potichu jsem otevřel dveře od bytu a už mi nehrálo že jsou tam pánské boty, tak jsem zpozorněl a doufal že to bude nějaký společný kamarád, který se stavil na pokec. Po příchodu do obýváku jsem ale uviděl borce kterého od vidění znám jak se plazi po ženský a navíc metr od nich byla naše 17ti měsíční dcerka. Dceru jsem vzal, dal jí od nich dál aby nepřišla k úhoně Borca jsem vzal za fligr (sotva chodí, byl na operaci s nohou) a vyhodil ho do chodby a řekl ať vypadne, ještě něco mumlal, ale řekl sem mu ať vypadne a drží hubu. Ženská to samozřejmě slizla (ne fyzicky) a pak jsem se vydal na lov, zjistil jsem si kde borec bydlí a asi hodinu po incidentu jsem byl u něj doma, kde byla jen matka. Borec mi pak volá že co si zjišťuji kde bydlí a že jestli se ho dotknu tak volá policii (jsem u PČR) a ještě mi říkal ať mlčím atd, to už jsem byl vzteklej do Bělá a řval že ať drží hubu a chová se jak chlap a že si ho najdu. Borec je někde schovanej ale vím kam často chodí, takže se určo naskytne příležitost. Průser je ze sme se chtěli s ženskou stěhovat, a já mám objednanej prstýnek a 1.5. jsem ji chtěl požádat o ruku. |
Asi jsem našel kde je zakopanej pes
Jako nechtěl bych mít ženskou, se kterou bych se viděl jen o víkendech.
Taky nechápu proč se soustředíš na toho chlapa, ten ani nemusel vědět, že tvoje žena je zadaná, mohla mu navykládat že je rozvedená apod. Spíš bych si pokecal s ženou proč to udělala, ženská si podle mě nenajde jiného chlapa jen tak pro nic za nic, něco jí musí chybět.
|
|
| nahoru |
|
 |
1MG
|
Zaslal: út duben 26, 2016 12:08 pm Předmět: |
|
|
co asi myslíš že mu řekne chytrýho.....
lidská blbost je evidentně nekonečná.......... chyběl jí ču#ák!!!!!! někdy jsou věci velmi jednoduché....... vůbec by ho nemělo zajímat proč se to stalo..... neeeeeee..... tady sou asi všichni natvrdlí........
rozchod!!!!!!!!!!!!!!! výkop!!!!!!!! a ještě před výkopem strategicky podat návrh na svěření dítěte do vlastní péče, než to udělá matka!!!!!!!!!! proč, co , kdo , kam, komu, jak moc, jak hluboko, jak dlouho, jaký polohy, do huby, do pr#ele, pak zas do huby to vůbec neřeš!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út duben 26, 2016 12:15 pm Předmět: |
|
|
| 1MG napsal: | co asi myslíš že mu řekne chytrýho.....
lidská blbost je evidentně nekonečná.......... chyběl jí ču#ák!!!!!! někdy jsou věci velmi jednoduché....... vůbec by ho nemělo zajímat proč se to stalo..... neeeeeee..... tady sou asi všichni natvrdlí........
rozchod!!!!!!!!!!!!!!! výkop!!!!!!!! a ještě před výkopem strategicky podat návrh na svěření dítěte do vlastní péče, než to udělá matka!!!!!!!!!! proč, co , kdo , kam, komu, jak moc, jak hluboko, jak dlouho, jaký polohy, do huby, do pr#ele, pak zas do huby to vůbec neřeš!!!!!!! |
Myslím, že zažádání o svěření dítěte do péče v momentě, kdy je doma pouze na víkend a nabízí se, že tu péči doteď jaksi osobně nevykonával, je vzhledem ke stáří dítěte skvělej nápad, myslím, že mu každej soud vyhoví :-)
Když už teda racionální jednání a potlačení emocí, tak by podle mě spíš bylo fajn mluvit v klidu s matkou dítěte, aby pokud se opravdu rozejdou, to děcko tím trpělo co nejméně. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út duben 26, 2016 12:16 pm Předmět: |
|
|
| 1MG napsal: | | rozchod!!!!!!!!!!!!!!! výkop!!!!!!!! a ještě před výkopem strategicky podat návrh na svěření dítěte do vlastní péče, než to udělá matka!!!!!!!!!! |
A dál co???
Má 17 měsíční dceru, kterou nikdo do péče otce nesvěří - na to zapomeň a hodně rychle. Takže ji dostane matka a až časem se dá uvažovat o střídavé péči, rodiče spolu budou válčit, dcera bude jejich rukojmí, budou si přes ni léčit ego a dělat naschvály.....rodina rozvrácená na totální atomy..... joooo, tomu říkám fungující prostředí pro malou holčičku. PECKA!!!! Tos vymyslel naprosto skvěle!!!!!!! Chtělo by to trochu chladit hlavu - TA MALÁ NEMŮŽE ZA TO, JAKOU MÁ MATKU.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|