zhyby nadhmat (prekladane s hyperkami):
3xbw
3xbw+20
4xbw+40
4xbw+40
4xbw+40
Kubany (rotatory):
3 serie
Beh pas 20 minut
Na prsa dost svalovica z toho benchovacieho megaobjemu posledne. Ramena len osmrdlane, zhyby fajn, este by sa dala pridat seria ci dve ale tie upony bicikov by asi dost protestovali.
Pri prednych drepoch samozrejme stale nie som spokojny s technikou a asi asi nebudem najblizsich 200 az 300 rokov.
Pas na to ze som siel 10-10.5 tak dost neprijemne. Skoda ze dosla ta alergia, crtala sa celkm slusna kondicia, snad to est nahonim do leta
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
mrtvola dost tazka a v podstate jediny cvik co za nieco stal. Neviem ci sa pod tu "tazkost" nejak podpisala aj rozbitost hornej polky chrbta zo zhybov co som siel naposledy, inak zo zhybov nemavam svalovicu uh.
Bradla aj bench tazke, nejak som to dosmrdlal, bradla by som mal davat castejsie.
Dnes som sa neudrzal a dohovoril miestnemu chalanovi co tam zvykne cvicit, nech to trochu napali. Robil tam dynamicke 8micky so 45 na bradlach..som ho donutil pridat na 65..stale dakych 6 peknych dynamickych opakovani po tom vsetkom. Pri vahe 85..mat tak jeho triceps heh.
bolo pekne, dal som vybeh von. Dlzka cca 3km, druha polovica intervaly 30 sekund beh + minuta pauza (krokom). Rychlost ~20kmh, posledny som trochu pridal na 24kmh
Prve dojmy...este s tym pockam stale je zima a cievy sa mi poriadne ani neotvorily. Potit som sa zacal az doma. Teplota 18 stupnov..najblizsie pockam aspon na 25
Inak chrbat dost rozlamany z mrtvoly. Klasika je na regeneraciu peklo proti sumu, to je iste.
Core rozbity, hamsy hrozne rozbite.
Military zo zaciatku lahke ale chybalo tych poslednych 5% sily. To jedno opacko vsak stale slusna technika. Zvycajne to citim naopak, od zaciatku vsetko utahane ale nakoniec to tam nejak nacapam.
Klokov vcelku tazky a technicky cvik na to ze som tam mal posratu 40 uhm, ale ramena som citil este aj na pase :D
Predne drepy mam aj natocene, ziadna slava ale uz sa s tym citim aspon trochu komfortnejsie
uf, dost ze blby trening. Jak vylysovany citron, som sa citil. absolutne bez agresivity. Budem si musiet nejak inak rozvrhnut zasobu testosteronu (nemyslim injekcneho) nabuduce uhm.
ad predne drepy, snazim sa nejak zlomit tu techniku, citit sa dole komfortne, ale je to des. Skusam menit uchopy, ziadny mi nevyhovuje.
Normalne drepy som siel bez podloziek a vacsinu opakovani so stopkou. Asi to ma pre mna vacsi zmysel ako sa pokusat pridavat vahu. Minimalne co sa techniky tyka. Robil som chybu ze som pretlacal spodny chrbat do hyperlordozy pri snahe o co najkolmejsi drep. Teraz sa snazim ist neutralne (jsie) a sustredit sa len na horny chrbat aby som neroloval ramena, ale je to stale na houby.
1. april
1.maj
4.maj part 1
4.maj part 2
super hluboké dřepy ten "4. maj", vyhoď ty podložky, o centimetr-dva se překloň a bude to tam ;)
EDIT: ten part 2 je teda dost úzký úchop, chytám to tak, že se těsně dotýkám ramen, případně mám prsty i na nich, ale u těžší váhy to neprojde. lokty samozřejmě nahoru.
pekne drepy. tiez mam pomerne nemobilne clenky a podkladam si vzdy nieco pod paty. lepsie tak ako nedrepovat vobec. ;)
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
predne drepy:
up to 3x1x90
nejake saskovanie so 60
zhyby v adapter:
..
..
6x45
1x65
jc na sikmej:
5x10
5x22
5x32
5x42
jc v stoji biceps:
5x10
5x22
6?x17
6?x17
pritahy harley davidson:
2 serie do skapatia.
Najskor si musim zaznacit ze asi prvy krat v zivote citim na stehna svalovicu tam kde by som ju asi citit mal. To jest v hornej polovici stehna a je v tom aj hamstring. Doteraz som vzdy citil maximalne quadry a nic ine.
bench hm, no, je to des ale snad..kua treba zvysit frekvenciu inak to nepojde.
Predne drepy opat len hranie s a s technikou, pokusanie rozsahu a tak podobne. Siel som na to fikane, najprv som dal lytka v sede a prestrecoval dorziflexiu co to len dalo a predne drepy som zacal az potom.
Trochu ma zarazilo ze ta 90 mi priskrtila krk az mi nabehli ocne bulvy a zily :DDD
Je to stale des ale som tvrdohlavy ako baran, potesi ma aj ked to zlepsim len o kusok.
Spravil som aj video ale je tam houno vidiet
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru