3x tydne routine

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 3x tydne routine  Úvodní stránka -> Trénink -> 3x tydne routine
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Viktor novas

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 4:45 pm    Předmět: 3x tydne routine Odpovědět s citátem

Zdravim chtěl bych požadat o radu cvičim zhruba 2 roky.poslední dobu si hodně čtu o posilovani o všech možních routinech technikach atd... a pomalu a jistě si uvědomuji že by to chtělo cele od začatku upravit.mam hodně specifickej plan.nemužu říct že nefunguje posunul jsem se strašně moc daleko co se týka váhy co zvedám a na velikosti rukou atd...schvalně sem napišu muj trenink a vim že sklidim kritiku že necvičim nohy atd...

pondělí:
benchpress 4x6
benchpress hlavou nahoru 4x8
peck deck 4x10
biceps s jednoručkama v sedě 4x6
biceps s velkou činkou 4x6

úterý:volno
středa:volno

čtvrtek:
benchpress 4x6
tlaky na stroji hlavou nahoru 4x8
rozpažky na rovne lavici 4x8
biceps s jednoručkama 4x6
biceps kladko stroj ve stoje nebo scottova lavice 4x8

patek:volno

sobota:
mrtvý tah 4x8
přitahy velka činky v předklonu 4x8
tlaky na ramena ve stroji 4x6
rozpažovani 4x6
stroj výhradně na trapézy 4x10 jako doplněk
triceps stahovaní kladky 4x6
Tricepsové tlaky s jednoručky 4x6

Neděle:volno

muj cíl je abych byl mohutný kus chlapa nejde mi o to abych mel sval v levo nahoře větší jak ostatní.muj cíl byl vždycky mít velke ruce a prsa ani nemusim mít pekač buchet.proto jsem se soustředil hlavně na ruce a prsa to je ale vidět v mam planu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fireblader

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Připomíná mi to jeden vousatý vtip, který byl tak před dvaceti lety v MaF - přijdeš na pláž, sundáš tričko, natřeš se olejem, a zapózuješ v teplákách .

Takže cvičíš mohutně hrudník, kvadricepsy pro jistotu ne, lýtka taky ne, to nemůže dopadnout dobře.

Pokud to máš rozdělené do 3 splitů, držel bych se základu:

1. prsa + triceps (těžký cvik benchpress)
2. harmstringy + spodní záda (těžký cvik mrtvý tah)
3. kvadricepsy + lýtka (těžký cvik dřepy činkou)

k tomu přihoď záda, ramena a biceps jak Ti to vyhovuje - ke každému jedno, jinak tenhle návrh vychází z toho jaké svaly při tréninku zatěžuješ současně
Viktor novas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz nato koukam tak to pises spravně presně takhle to čtu všude ale řekni mi jednu věc proč jen jednou benchpress me prijde ze je to v tydnu strasne malo.dočetl jsem se že kdyz si dam jeden den prsa tak rostou pri regeraci 72 hodin pak bych je mel cvičit zase.
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ešte šťastie, že nohy rastú dva mesiace a tak ich stačí pošmrdlať len raz za čas

Tak si daj nejaké fullbody a máš to vyriešené, budeš rásť v jednom kuse

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Viktor novas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody rozhodně nechci.mam rad split.
CIZO

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viktor novas napsal:
Fullbody rozhodně nechci.mam rad split.

Každý má rád něco, ale ten tvůj trénink bohužel není kompatabilní s tímto požadavkem
citace:
muj cíl je abych byl mohutný kus chlapa

Na to budeš muset trénovat úplně jinak, tenhle tvůj nízkofrekvenční split k tomu bohužel nevede...

Derek Poundstone
Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozepsal jsem se s odpovědí, ale možná bude jednodušší, než to začneme řešit, aby sis nejprve přečetl tohle: https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html a tohle https://forum.ronnie.cz/cti-nez-sem-das-trenink-ke-kontrole-t35066.html

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Viktor novas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizopasnik a to co mi navrhuje fireblader je spravnej split co vede ktomu byt velky chlapak ? :-)
Viktor novas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi to prvni jsem cetl
CIZO

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viktor novas napsal:
Cizopasnik a to co mi navrhuje fireblader je spravnej split co vede ktomu byt velky chlapak ? :-)

Lepší než tvůj původní trénink, ale osobně zkrátka na tenhle typ tréninku moc nevěřím, takže bych asi zkusil popřemýšlet o jiné variantě:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-14760-vysokofrekvencni-trenink-ii-hledani-optimalni-frekvence.html

Derek Poundstone
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 1:59 pm    Předmět: Re: 3x tydne routine Odpovědět s citátem

Viktor novas napsal:
muj cíl je abych byl mohutný kus chlapa...

Viktor novas napsal:
muj cíl byl vždycky mít velke ruce a prsa...

to druhý nevím, ale to první může být... až teda časem zjistíš, že je potřeba budovat hmotu celého těla, že mohutnost vzniká jinak, že dysbalance ve vývinu svalů mohou přinést zdravotní problémy... ale touhle úvodní fází si zřejmě projde většina, to přejde... mezitím můžeš přidat na tricepsu, to Ti přidá na rukou a pak třeba začít shybovat, to přidá na obvodu hrudníku. good luck!
Sarkafarka

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych vyřadil ty ramena, zbytečně tě jen zdržujou a přidal víc cviků a sérií na biceps... Tricák se už za něj pak schová, takže i na něm bych pošetřil síly... Bench bych zařadil na začátek a konec každého tréninku+pokaždé, když jdou kolem nějaká děvčátka... Na nohy jsou nejlepší plandavý tepláky...
fireblader

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viktor novas napsal:
Kdyz nato koukam tak to pises spravně presně takhle to čtu všude ale řekni mi jednu věc proč jen jednou benchpress me prijde ze je to v tydnu strasne malo.dočetl jsem se že kdyz si dam jeden den prsa tak rostou pri regeraci 72 hodin pak bych je mel cvičit zase.

Nad rámec toho co píšou ostatní. Pokud budeš trénovat tímto stylem, budeš mít maximálně obrovskou disbalanci mezi partiemi, pokud to vůbec bude fungovat - velký hrudník, malá záda a prakticky žádná stehna, to je cesta do pekel. A co břicho? Kromě toho to bude vypadat blbě.

Navíc ten hrudník nakonec přetrénuješ a růst nebude. Pokud cvičíš intenzivně a jen to tak nelechtáš, tak ten hrudník musíš pár dnů cítit. Nech ho zregenerovat a věnuj se i ostatním partiím.

A za mých mladých let se tvrdilo, že pokud chceš pořádně zesílit a nabrat hmotu, musíš dělat těžké dřepy, vědecké vysvětlení znělo, že to stimuluje nadledviny a produkci hormonů, navíc Ti to zpevní celé tělo ... .
Viktor novas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele fakt narovinu.cvičim pres dva roky posunul jsem se v osobni vaze cca o 15.kg v bench jsem začinal na 40 kg a byl jsem rad.byl jsem malej hubenej klučina ted jsem za dva roky uz uplne nekde jinde na bench cvičim se 100 kg maximalku mam 115 kg..nepišu to abych se nejak vytahoval to ani snad nikdo nemuze brat jako vytahovani pišu to jen abych poukazal nato ze jsem se psunul ale rekl jsem si ze bych to chtel posunout dal.a proto jsem moc rad za pomoc
Viktor novas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizopasnik to co jsi poslal se mi docela libi mas stim osobni zkušenosti?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 3x tydne routine Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: