|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dodo1985
|
Zaslal: po květen 02, 2016 7:58 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
co tvá plánovaná migrace do do clusteru ve Švédsku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dodo1985
|
Zaslal: po květen 02, 2016 7:59 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
co tvá plánovaná migrace do do clusteru ve Švédsku?
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 07, 2016 6:06 pm Předmět: |
|
|
| dodo1985 napsal: | Ahoj,
co tvá plánovaná migrace do do clusteru ve Švédsku? |
Tak nějak to upadlo, pak jsem přemýšlel o Norsku, nicméně asi před ? (já vlastně ani nevim) měsíci jsem poslal CV do jedné firmy, kde se mi ozvali, udělali jsme pár pohovoru po SKYPE nějaké testy a teď checkujou jestli nejsem kriminálník a reference. Uvidíme, přežil jsem všechny kola pohovoru a pořád jdou dál - tohle by měla být poslední fáze, šance podle počtu kandidátu jsou 66%. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 07, 2016 7:06 pm Předmět: |
|
|
BASE: 1:03
Start každou 1:03
1. 4 schyby - ttby +7,5kg (v prvních dvou kolech 5x)
2. 10 přednožování na bradlech
3. 6 dipů - ttby+7,5kg
4. 28kg kb rack and press 3x levá, 3x pravá
5. 28kg kb kolem těla 6+6
2 hodiny
Minule jsem nezapsal, každopádně čas jsem vykrouhal od posledního zapisu o další 4sekundy a přidal nějaká ta opakování. Zase personální důvody, kdy jsem jako hodně zhřešil s jídlem - kupodivu dnes jsem po cvičení stoupnul na váhu a 74,1 (ale nějak jsme nehydratoval při cvičení), pravda je, že nevypadam líp než tak před týdnem - spíše hůře.. Ale váha se drží a nyní věřím že zase přichází období, kdy se dokážu hlídat.
Chvilku asi cvičení nechám a čas taky - bradla + schyby (přihodil jsem tam přes kilčo závaží) byly jentaktak. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|